Tudathasadás


A Facebookon az alábbi posztra lettem figyelmes. Már majdnem lájkoltam, és meg is akartam osztani, amikor a vég felé megütötte a szememet valami:

Gondolatok ”Kurva” országhoz
by L. Alex mondom a magamét

Amikor megtörtént az Öszödi beszédként elhíresült Gyurcsány féle odamondás a párttársaknak, nem értettem mi a baj, hogy azt mondta "kurva ország"!
Nem értettem (most sem!), mire fel lett ez a pátoszos hangvétel...
Számomra Magyarország így negyvenhat évesen, már nem jelent semmit!
Beszélem az itt élők nyelvét, ismerem a történelmét, ennyi!
Ez az ország nekem nem adott semmit, csak elvett!
Akkor kérdem én, miért szeressem?
Pedig szerettem!
Nagyon szerettem!
Azt hittem hősei örökké égő fáklyák!
Azt hittem Himnuszunk a legszebb a világon!
Hittem a márciusi ifjakban és elfogadtam 56 törvényszerűségét!
Büszke voltam arra a rengeteg magyarra, akik öregbítették országunk hírnevét!
Ez elmúlt!
Kiölték belőlem!
Tették ezt a politikusok, akik az összes jelképemet, a himnuszomat, szeretett verseimet, íróimat, sportolóimat, tájaimat, emlékeimet, zenéimet, stb! a maguk javára használták fel, ellenem!
Elvettek mindent és nem hagytak semmit!
Bemocskoltak mindent az elmúlt 24 év alatt!
Azt mondta Gyurcsány...kurva ország...igaza van!
Azt mondta Kertész...szolga nemzet....igaza van!
Van egy amerikai közmondás..."ha van egy magyar barátod, nem kell ellenséget keresned!"...igazuk van!
Kérdem én tőletek, nektek mit adott ez az ország???
Adott biztonságot?
Adott kiszámíthatóságot?
Adott biztos jövőképet?
Adott biztos megélhetést?
Adott nyugodt gyerekkort?
Adott idős korra lehetőséget a nyugdíjra!
Közbiztonságot?
Mit adott????Ez az ország???Mit?
Elmondom mit láttam eddigi életem során ebben az országban!
Lopj, csalj, hazudj!
Ez a nagy össznépi játék, és aki ebben nem partner, az ki van közösítve!
A politikusaink, ezt csinálják nyíltan és minket etikára, erkölcsre akarnak nevelni!
Felrakják nyíltan az adóbevallásukat, ami köszönő viszonyban nincs a valósággal, következménye van???? Nincs!
Ebben az országban lehet zsidózni, cigányozni, asszonyt verni és gyereket, mert ez a pálinkafőzéssel együtt ősi jog!
Hol élünk??? Nem egy kurva országban?
24 év nulláról induló politikusok milliárdosok! Miből????
Nekem ne akarja senki bemesélni, hogy becsületesen!
Tudnám sorolni hosszan, nagyon hosszan!
...és mi pedig, ez a nyomorult nép, ehhez asszisztálunk....


Rendben is lenne. Még a Gyurcsány-féle kurvaországozásról is hallottam egyetértő véleményt becsületes emberektől, mert el vannak keseredve, sőt Kertész Ákos véleményét is – legalább részben – osztják néhányan azzal a kiegészítéssel, hogy sajnos ilyenné tették a magyar népet valakik.

De miféle dolog az, hogy a negatívumok felsorolásában ott szerepel a „zsidózás” és „cigányozás”?

Hoppá. Ezt a szöveget egy zsidó írta. Méghozzá jól kicseng a sorok közül, hogy zsidó nő.

Hát így már egyáltalán nem frankó. Átértelmeződik az egész.

Azonnal világossá válik, hogy semmit sem ért a világból, ami körülveszi. Ez még csak hagyján, nem áll vele egyedül sajnos. Az igazi gond az, hogy amit egy magyar mondhat Magyarországról és az általános magyar közérzetről, azt egy zsidó nem mondhatja. Olyan ez, mint az egyszeri huszártiszt, aki szidta a feleségét, mint a bokrot, elmondta mindenféle ribancnak, de ha valaki más merészelte volna mondani ugyanazokat, azt rögtön lekaszabolja a kardjával.

Sőt a jelen eset még súlyosabb, mert a felsorolt rengeteg szomorú jelenséget bizony a kedves zsidók okozták. Közvetlenül vagy közvetve. Ők csinálták ilyenre az úgynevezett rendszerváltást és az azt követő berendezkedést. Önzésből és a saját hasznukra. Mert mindez az ő javukat szolgálja, az ő érdekeik előtt egyengeti az utat, az ő gazdasági és politikai hatalmuknak az árát fizetjük meg mi magyarok.

Az ehhez hasonló panaszlistákat zsidók legfeljebb a saját szervezeteiknek, főkolomposaiknak, médiaprédikátoraiknak és egyéb saját zsidó idoljaiknak nyújthatnak be. Odaírva minden egyes bekezdés elé, hogy a zsidó paradicsom ára.

6 kommentek:

Névtelen írta...

Nekem csak egy a lényeget tökéletesen megvilágító, közel 80 esztendős idézet jutott eszembe egy klasszikustól. Mi változott meg azóta?

"A zsidó a tolvaj, a liberális államhatalom az orgazda, a nép a meglopott, a liberális állam alkotmánya a szentesítő. És aki nem akar lopni, aki nem áll az orgazda szolgálatába, aki nem hagyja, hogy meglopják: az az alkotmányellenes!"

Anna írta...

Igen, ez a legújabb ármány. A múlt héten kétszer hallottam azt a mondatot, hogy "nagyon szerettem ezt az országot, de kiölték belőlem ezt az érzést". Tehát most ez a legújabb!!! Ehhez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy akiből ugymond ki lehet ölni, az soha sem szerette a hazáját, ugyanúgy, mint Gy. Ferenc, aki azt a bizonyos mondatot kiejtette a száján. Utóljára kellett volna beszélnie...mint, ahogy azoknak az idegenszívűeknek is, akik ilyeneket hangoztatnak bomlasztás és zsebük megtömése végett.

Liliom írta...

Magyar ember elkeseredésében sem mondja, hogy a hazája kurva ország, a teljes kilátástalanság sem mondatja vele, hogy igaza van Kertész Ákosnak, a legnagyobb szegénységben sem veszi a szájára azt a mondatot, hogy nem szeretem a hazámat. A hazám semmit nem vétett ellenem.
Miért nem Orbán Viktort szidja, vagy Horn Gyulát, vagy Antall Józsefet, ha már Gyurcsány elvtárs szidása nem akaródzik? Miért a haza bűnös, miért nem a politikusok? Nem az ország vette el a megélhetést, a biztonságot, a jólétet, hanem a politikusok.
Ne keverjük már a szezont a fazonnal!

A néni elfelejtette az egyébként gondosan összeállított listába betenni, hogy Gyurcsány elvtárs azt is mondta, hogy el lehet menni. Javasolni kéne neki, hogy ha ennyire megveti, lenézi és utálja a "hazáját", akkor menjen Isten hírével!

Névtelen írta...

Erdekes cikk! En szerencsere mar nem elek ott "kurva orszagban' Budapesten Budan szulettem kozel a Varhoz Jo hely mondanak sokan Nagy dolog mondjak a tobbiek Igen az! Mert a kornyezete igencsk formalja az ember gyereket." Budai fiunak "lenni kivaltsag. DE! lElhuztam onnan ahogy csak alkalmam volt ra.Most monjak sokan akkor maga ne pofazzon vagy kussoljon.Nos,en is beszelem a nyelvet irom is /bocsanat a hibakert/ A Haza fogalmat kene tisztazni elosszor. Mert en hiaba szulettem ott es az oseim kitudja meddig visszamenve /legalabb Attilaig hogy szereny legyek/ De! Neken ott csak kotelessegeim voltak jogo meg szinte nuku.No most a "kurva orszagon" all a vita / Mert sajnos tenyleg KURVA ORSZAG! Volt es az is es amig lesz az is marad.Vannak olyanok mint En igen EN akik soha megnem hajlottak soha segget nem nyaltak mar bocsanat de a nepnek ott mindegy hogy kie a segg csak nyalhassanak.Nyaltak az osztrak segget aztan a nemetet az angolet sokan az oroszet aztan az usa et most.Nekem az volt a legnagyobb problemam ott nem hogy nem volt kivel osszefogni DE NEM VOLT KIERT ?Igen nagy szam volt es mondhatom csupan a LEGENDAS JOSZERENCSEMNEK koszonhatem hogy nem vittek el az Avora es akatonasagnal pl lazitasert.De mostmar viszonylag oregen ,ugyanmar megerte felszolalni,balhezni pl a katonasagnal azert a sok sunyi seggnyalo parasztert? Vagy hasonlo munkatarsakert.Akik akkor 15 filleres jol tetszett olvasni tizenot filleres oraber emelesert egymas ala tettek.akkor 40 fillet volt egy kifli vagy zsemlye az en kezdo oraberem mint szakmunkas 6.50 egy Kg kenyer meg 3.60 a legendas!
Vegul KURVA ANYAD MAGYAR ORSZAG! Ahol "meghalni jo de elni olyanoknak mint en csak tengodes.Mikor csak annyit keres az ember hogy a kovetkezo honapban megint munkaba allhasson.Az a simlisek a kufarok a csalok a gorenyek patkanyok es parazitak orszaga mar regen.A nep meg turi.Ott volt a nem reg lezajlott valasztas.Mert zaj az volt.De a panel proli es a puszta bunko otthon kussolt nem ment el szavazni! Mer mar arra se kepesek sokan.No es most mivan ? Most volna lenne kivel osszefogni de tovabbra sincs kiert.Kiert? Aki meg szavazni se nem megy el? Nos ennyit roviden. Nem nemvagyok " zavarodott csirke " de sokaknak faj az igazsag.En azt gondoltam mikor "valtozott a rendszer" milliok vannak olyanok mint en.Es kimennek az utcakra terekre es kovetelik a trianon szandekossan kisbeuvel feulvizsgalatat ES VISSZA ERDELYT A FEL ES DELVIDEKET ES MINDEN NEGYZETMETER MAGYAR FOLDET !!!!
Igen a verrel aztatotat a konytol arado patakokkal egyutt.Es Mi lett ? A PP panel proli es a PB puszta bunko pornot bamult es hetente ketszer ment becsbe Fa szappanert " mert mar szabad" Es eladta a sok agyament az 3-510 HA os foldjet es vatt hasznalt Opelt mert ugyi az soha nem kop el . Engem nem erdekelnek a zsidok.Nem azok a problema.Ezt csak az nem latja aki nem akarja.A problema az a regen vezeto nelkul kullogo tenfergo nep.Aki sok esetben lement a cigany szintjere. vegul meg annyit NEM LESZ FELTAMADAS! Mert mar a szo maga is rossz.Mert feltamad a szel es neha az elnyomott.De nem a magyar nep vagy legalabbis a java reszben magyarul beszelo.Vagy " Madzsi inglissul " hadovazo a laszanya evo a pizza es hamburger evo . En megmaradtam JO MAGYARNAK de nincs kert osszefogni. Tisztelettel irtam Egy bus Magyar......

Névtelen írta...

Tamas Laszlo
Kedves szerkesztoseg.Koszonom ,hogy kozreadtak mondokam.Sajnos,mielott atolvastam volt " a gep beszippantotta " az iromanyom es eltunt.Nem adva alkalmat,hogy a sok sok hibat kijavitsam. Ha lennenek olyan szivessek kerem javitsak ki a hibakat
Gyorsan es felindultan irtam volt.De hat haborog testem lelkem.Ma van a trianoni szegyen nap evforduloja. Kerdezi az olyan mint En ugyan mar hol volt a Magyar Nemesseg ??? Akiknek kotelessege lett volna a HAZA vedelme. Hol volt. Haut ahogy a paraszt mondana Becsben segget nyalt. Persze az allat szintjen tartott nep befalta a vorosok hazugsagait es a vorospestis ellepte a Hazat.Hol volt a dicso nemmeseg hogy levadassza az utolso bolsi gyilkost is? Az aranysarkantyusok es hasonlo jol hangzo ezek azok?
Kerdezem en hanyszor olvastak el a nepek mostansag Koos Karoly Voltunk Vagyunk Leszunk c konyvet? Sajnos ott Magyar foldon a Magyar az kissebbseg lett.Es "lecsomagyar " lakja "lecsoorszagot"Jomagamnak van egynehany erkjem az I. vil hab rol.
Az a terkep ami kicsit hibas mert az un orseget /burgerlandot/ nem kulon mutatja pedig az is ugrott a satan sogorainak. es a legujabb cik ilusztracioja nekem eredetiben van meg es egy kis zaszlo felarbocon Memento trianon alairassal.Akkor egy dacos 12 eves kisfiu konyvespolcan volt.Tulelte az ostromot a Kekgolyo u ban Budan.No es ott van egy manlichter puska a szurony a toltenytaska es egy szinten eredeti tiszi kard amit egy rokonom viselt az olasz fronton. Es kint van a NEM NEM SOHA es Hiszek egy Istenben Hiszek egy Hazaban Hiszek Magyar o feltamadasaban. No es naponta gondolok trianonra.
De "alszanak a faluk multat almodva dideregve" ahogy Ady irta az Eltevedt Lovas c verseben.Nos azota az eltevedt lovas "neki ment a falnak" En meg varom a Behivot Csaba Kiralyfi sergebe.. Mert En jo magyar voltam az is maradtam talan bevesz a kiralyfi engemet is..

Névtelen írta...

Igaz elment a naptár odébb meg az irások is de én mint ujszülött olvasgatom az itten megjelenteket - és ugye egy ujszülöttnek minden...uj.

Sok irás és hozzászólás mintha groteszk fonák oldalát mutatná az életnek, a portálon valamiféle politikai karikaturához hasonló irásokat amik a kíntól a humort surolják - érzékelek.

DE a közvetlen felettem lévő öreg ember megkeseredett hozzászólására a könnyem is kicsordult a végére mert csak a keserüség mondat vele olyast amit én még 68 évesen eszembe se jutna!

Szerelemmel szeretem a hazámat és azt ami ideája: a magyarságomat, itthon élve kisnyugdijból mégis elégedetten mert nem a politika vagy más küldolgok döntik el a lelkem szabad e vagy se.
A testi erőm eladhatom a megélhetésért de magát a lelkemet nem: az szabad.
Nem voltam majdhogynem soha külföldön sőt itthon se túl sokat nyaralni de mégis a szerény életvitellel(nem éhezek!) még másokra is tellik. Inkább mint lófrálásra költeni mig egyetlen hazámfia is éhezik!
Bárki bármit mond érez akkor is ha magyar igazán és nem engedte megkeseredni magát a haza minden előtt - hiszen gyermekeink unokáink is a haza!
gg.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló