Legalja


Nem mintha egy fikarcnyit is érdekelnének a tévékben futó showműsorok, de azt gondolom, hogy a szombati eurovíziós dalverseny döntője mellett nem lehet szó nélkül elmenni, mivel az mind képletesen, mind valóságosan bemutatta, hogy hol, de legfőképp hová tart a mai Európa.

Mint az minden bizonnyal már sokak előtt ismert, a földrész televíziós dalcirkuszát toronymagasan az osztrák színekben induló Conchita Wurst nyerte meg. A szakállas nő. Egy ultragagyi dallal.

„Az álmom valóra vált. Az Eurovízió egy olyan család, amelyhez mindig is tartozni akartam. Mert ez a projekt a tolerancián, az elfogadáson és a szereteten alapul. Ezért tényleg úgy érzem, mintha hazaérkeztem volna. És tudom, hogy van egy másfajta világ az Eurovíziós versenyen kívül, de hiszek benne, hogy vannak ott is olyan emberek, akik úgy gondolkodnak, mint én.” – mondta a győztes az eredményhirdetés után.


Azt hiszem ennél már nincs lejjebb.

Az álszent tolerancia okán a felvilágosult Európa több tízmillió tévénéző szemeláttára győztesnek választott egy magából kifordult, elfajzott aberrált zsidó hímringyót, aki előadott egy olyan zs kategóriás számot, amivel egy normális ember nemhogy ezen a versenyen, de még egy kocsmai karaoke buliban se tudna kijönni győztesnek.

De itt és most ez sem számított.

A lényeg, hogy a másság elfogadása jegyében tovább lehessen zülleszteni a közmorált. A lényeg, hogy egy transzvesztita hulladékot meg lehessen tenni ikonnak, akit majd példaképként lehet mutogatni a fiataloknak, akinek a kapcsán majd hosszú tévéműsorokat és újságcikkeket lehet gyártani egy deviáns kultúra további terjesztésért.

A toleráns és felvilágosult Európa most önfeledten ünnepel. Egy szakállas nőt, aki férfi. Mindezt természetesen az európai értékek jegyében.

Ez van.

A kiválasztottak kiválasztottak.

9 kommentek:

Névtelen írta...

Mi magunk, állampolgárok vagyunk a hibásak, mert tűrjük a provokációt. Jól és világosan látjuk mindnyájan, mi történik körülöttünk, mégsem mégsem vívunk harcot a korlátlan bevándorlás és a deviancia ellen. Látjuk országainkat tönkremenni és lepusztulni, de nincs ellenállás, engedjük! A közönség óvációja fogadta ezt a Virsli Punci nevű, természet törvényei ellen való, végtelenül visszataszító szörny-kreatúrát ahelyett, hogy kifütyülték és tojással megdobálták volna. Normális helyen és körülmények közt ennek az undormánynak elmegyógyintézetben lenne a helye, jól elkülönítve, mert biztonsággal kijelenthető, hogy bolond. Sőt, az is bolond, aki ezt nem annak látja.
Ehelyett a társadalom "toleranciája" fogadta és ünnepelték a saját pusztulásuk előképét, az első fecskét, amelyik nem a kikeletet, hanem az erkölcsi, testi, lelki, társadalmi pusztulást, fertőt hirdette.

Anna írta...

Taigetosz...

Barrabban írta...

Mivel egyáltalán nem nézek televíziót, így a tanítványaimtól tudom, hogy egy szakállas nő (?) nyerte ezt az izét, amit dalversenynek aposztrofálnak. Szerintem a következő nyertes egy pedofil lesz, hiszen el kell (?) fogadnunk a másságot. De jó, hogy én már öreg vagyok, s nem fogom látni a teljes összeomlást, a szellem és lélek totális pusztulását.

Radulovic Zsuzsanna írta...

Berlinben februárban már a zoofilok jogaiért tüntettek.

Unknown írta...

Azert nem kene ilyen mocskos szajjal irkalni. SZegyelje magat aki azt irta,hogy elfajzott aberralt zsido himrigyo.Akarki is ez az ember nem kell igy beszelni rola.Alpari beszed!!

eSzeL írta...

Érdekes! Van aki másságát el KELL fogadni, van aki másságát meg TILOS elfogadni.
Rabulovicz Zsuzsának : Azoknak a politikusoknak akik melléjük állnak be kellene bizonyítaniuk, hogy valóban együtt éreznek azokkal az állatokkal, akik állatokkal ... Mégpedig olyan módon, hogy nyilvánosan tesznek magukévá egy helyes kis szőrmókot vagy teszik magukat egy szőrmókévá. Ha elfogadhatónak tartják, bizonyítsanak!

Látó írta...

Erika Fülöp!
Szégyelje magát az, aki bármilyen formában pártolja ezt - és a többi - aberáltat, és ezzel magát az elfajzást!

Laci írta...

Az nem alpári beszéd,ha vmit a nevén nevezünk.Ennek a baromnak még a neve is provokáció.Faszos pina - már bocsánat de ezt jelenti.Ilyet a Jóisten biztos nem teremtett.A sátán fattya és úgy is kell kezelni.

Karina írta...

Méghogy ember!.Erika, menjél hozzá feleségül.Ez a ti bajotok, akinek nem tetszik az elfajzott viselkedés, az már mindjárt náci,populista, azt, ki kell rekszteni, elhatárolódni töle,mert nem toleráns! Tolerancia= türés.Nekünk már mindent türni kell? Az ilyen kolbászos némberek szégyeljék magukat. Ha gyerek korában kapott volna egy-két jól elhelyezett taslit, majd nem mutogatná magát.!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló