Merre tovább, Fidesz?


„A budapesti eredményekből a Fidesznek le kell vonnia a tanulságokat: a fővárosi értelmiséggel ki kell egyeznie” - az első felületes átszemlézés során csak ez a mondat csípte meg a szememet, amikor elém került a Heti Válasz című nagyon fideszes újság Heim Péter: Elmentünk a falig című cikke. Hirtelen nem értettem, hogy miért a fővárosi értelmiséggel kellene kiegyezniük. A szegedivel nem? A sátoraljaújhelyivel nem? És miért az értelmiséggel? Az autószerelőkkel nem? Az áruházi árufeltöltőkkel nem? És az értelmiséggel annak az emelkedett, Okos mivolta miatt? Vagy másért? Mitől képez ilyen kitüntetett entitást a fővárosi értelmiség? Aztán ránéztem a képre, illetve leesett a tantusz, hogy egy Heim Péterről van szó.

Ezzel az erővel Isten ajándékait is mondhatott volna...


Érdekelni kezdett a dolog, mégpedig a „kell” szó miatt. Vajon mit mond arról, hogy miért „kell” a Fidesznek kiegyeznie a zsidókkal valaki szerint.

Beismerem, hogy korábban nemigen tudtam Heim Péterről semmit. Nem forgok olyan körökben, vagy ahogy Bendegúz mondaná, nem olyan családból származom én.

Utánanéztem, és megtudtam, hogy ő a Századvég Gazdaságkutató Intézet vezetője. Talán nem véletlenül. Nyilván az esze, a képzettsége, a hozzáértése miatt. Is.

Többször és figyelmesen elolvastam, miket mond. Nagyon ajánlom másoknak is, mert érdekes. Nem feltétlenül azért, mert egyet lehet vagy kellene vele érteni, hanem azért, mert beleszagolhatunk általa, hogy mi van a levegőben.

Nos, az van a levegőben, hogy a globalista körök és helyi csicskásaik hozzákezdtek kialakítani és minél inkább megvalósítani az új stratégiájukat a választási buktájuk után kialakult helyzetben. Már nem várhatják, hogy belátható időn belül visszaszerzik a közvetlen politikai hatalmat – egyéb fajta hatalmuk azért maradt még bőven, de a politikait nemhogy visszaszerezték volna, hanem a Szadi után a Maszop bukásával tovább csökkent –, ezért amit nem tudnak megakadályozni, annak igyekeznek az élére állni. Megmondják, hogy milyen legyen a Fidesz-kormány. Heim Péter szépen részletesen, tételesen elmagyarázza, hogy amiket eddig a Fidesz csinált, az nem jó, vagy legalábbis nem folytatható, és minden részterületre szépen javasol valami olyat, amit a Maszopszadi csinált volna, ha győz. Nem mondja ki, de világos. Helyenként elég bicskanyitogatóan. Annyira, hogy a kiváló Deutsch Tominak is feltűnt, és morcosan reagált rá.

Minden ellenkező vélekedéssel szemben a fideszes vezérkar nem hülye. Ezzel mondjuk nem Deutsch Tomira célzok, de nagyon is megvan az eszük. Alábecsülni súlyos hiba volna, hagyjuk meg az internetes fórumos ordibálóknak. Tisztában vannak a helyzettel. Sőt nyilván jobban, mint mi legtöbben. Egyebek mellett azt is tudják, hogy nem mehet a végtelenségig az a balanszírozgatás, trükközés, ügyeskedés a Fidesz-kormány részéről, ami eddig ment. Legalábbis változatlanul nem mehet sokáig. Mint a világon mindennek, ennek is változnia kell, sőt ennek különösen. Na de hogyan, miképpen, milyen irányban – erről folynak a háttérmeccsek.

Ennek kapcsán még egy téveszmével számoljunk le. Nem igaz az a nemzeti radikális körökben kialakult meggyőződés, hogy a Fidesz lefeküdt a zsidóknak. De az sem igaz, hogy nem feküdt le. A valóság az, hogy részben. Látszólag igen, például külsőségekben nagyon, de folyton igyekszik ravaszkodni. Ezt persze a zsidók is tudják. Ezen huzakodnak. Most a Fidesz „választási” győzelme után új szett kezdődik benne.

Feltétlenül érdemes elolvasni a cikket. Nem azzal a szemmel, hogy ez a valóság, vagy hogy ezt egy jajdenagy Gazdasági Szakértő mondja, vagy hogy mindent tényleg így is gondolna magában, hanem azt észben tartva, hogy Isten ajándékai most ebben az irányban nyomulnak.

6 kommentek:

Radulovic Zsuzsanna írta...

Dajcstomi is közülük való - mármint a zsidók közül - és csak játssza a hülyét.

Radulovic Zsuzsanna írta...

A rezsicsökkentést azért nem lehet folytatni, mert az EU, jelesül Németország erősen kifogásolja. Miközben ott épp tavaly vezettek be egy hasonló dolgot, az Arbeitnehmerentlastungsgesetz-et. De mivel egész Európa Németországért van és ráadásul köztudomásúlag amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek, a heimpéterek pedig megmagyarázzák nekünk, hogy a kisökörnek miért nem szabad, de ez amúgy is "magától értetődik". Nyilván megkapják érte a jutalmukat.Nem is kell nekik külön jutalom ezért, nekik elég jutalom az, ha Magyarországot a romlásba küldhetik.

ProliProfil írta...

Amit, a fityesz (nem véletlen az elnevezés) csinál az országgal, az megfelel a háttérhatalom (nevezzük így őket) legmagasabbfokú elvárásainak. Az, hogy idönként egy kicsit eljátszák, a "na, most már elég volt", vagy esetünkben "elmentünk a falig" napi, heti gyakoriságú irgum-burgumot, az nem más, mint PARASZTVAKÍTÁS.
Kell a parasztvakítás. Kampányidőben pláne.
Hadd gondolja az ostoba békemenetelő, hogy most aztán "megvezettük őket"...
Gondolom, nem kell megkérdeznem, kinek a pénzén van állása, és nem is akármilyen, ennek a "Századvég Gazdaságkutató elnökének".
És miért ő ment el ezek után a falig ? Ez a dolga.
Mások holoznak. Vagy gyermekrák alapitványoznak. Vagy amerikai fegyverekkel lövik az ukránokat. Jól fizet. Meg máshoz nem is értenek. De, ehhez nagyon.
Persze, azért ezekhez a simlis dolgokhoz kell a fityesz is. Meg a békemenetelők is. Ők állják a cehhet.

budapesti írta...

Először is:
A Századvég azt mondja, amit a népnek hallania kell.
Amit mondanak az igazsághoz semmi köze nincs.. ők a megvezetés mesterei, már csak azért is, mert
ott írják a törvényeket és a a kormány csak láttamozza (bekiabálásra a képviselők olvasatlanul megszavazzák).

Tehát ők vannak a leginkább tisztában azzal, hogy mi történik..

és a valóság:
1 . Az MSZP-nek négy kemény évébe került, hogy a Fidesz váltópártot 2/3os hatalomhoz juttassa.
2. Budapesten több kerületben is nyert az MSZP. Ki segítette őket? Na ki? Hát a Fidesz. Tessék vizsgáljátok meg: - valamennyi kerületben ahol az MSZP nyert a Fidesz nem kampányolt. Nem voltak plakátjai, szórólapjai, az emberek még a nevét se tudták a szavazólap megtekintéséig, hogy kik az adott kerületben a Fidesz jelöltjei. Néhány túlbuzgó körzetben a helyi aktivisták akik nem voltak beavatva ugyan kimentek az utcára, de helyi erőből látványos kampányt nem tudtak folytatni..
A Fidesz az MSZP kezére játszott, hogy ne legyen szavazategyenlőség és véletlenül se nyerjen sehol a Jobbik.
Ebből a szemszögből nézve, már érthetővé válik, hogy az ballib összefogás miért lógatta annyira az orrát..

Ám mielőtt bárki örülne: a nagy koalíció 8 éves váltógazdasága hamarosan lejár, a következő négy évben a Fidesz mindent el fog követni, hogy nyerjen a bal oldal, azaz senki ne akarjon Fidesz győzelmet..

Kezdve a biogazdálkodás felszámolásával, a HHH reptér elvételével, a közmunkások pénzének elvételével a folyamat elkezdődött .. csúnya 4 évünk lesz, amiből majd a ballib kegyes engedményeket fog tenni 4 év múlva, és az emberek tapsolni fognak .., hogy mégiscsak a szocik a jó fejek...

Jobbik: a választási finisében kiütik őket egy vélt vagy valós -botránnyal- balhoroggal. Hisz Szegedi Cs is megtudta Vonát zsarolni és maradhatott EP képviselő...

Gondor4 írta...

Engem inkább a " budapesti értelmiség",amire hivatkozott heimpéter,hozott zavarba.Én ugyanis,-pedig keresem,-de eddig nem találkoztam velük.Ugyanis ezt a réteget antalljóska kiherélte.ez volt az első miniszterelnöki ténykedése.Budapesten,akit ma értelmiségnek lehet nevezni,azt mi nem ismerjük...bárki is az illető.Az egy dolog,hogy valakik ezt a jelzőt magukra akasztgatják,és el próbálják hitetni velünk,hogy ők a tudás emberkéi,ettől még analfabéták maradnak.Jellemzően a pedagógia mai helyzetére...nincsenek tanárok,akik tanítanak.Ott tartunk,hogy proli van..polgár nincs.Polgár az olyan.aki,lakóhelyén,szülőföldjén önálló életvitelre,a fenntartható élet érdekében önkorlátozásra képes személy.Ilyen ma,Magyarországon nem található,de,ha mégis.az elenyésző,és biztosan vidéken van.Még.Ebben az országban álértelmiségiek vannak,mint hadsereg,a magyar nép ellen.Céljuk a teljes leépítésünk,szellemi és fizikai terrort alkalmaznak.Félpénzen kiárusítottak minket és heimpéterek meg spírógyurik meg esterházypéterek alföldiroberta szellemiségü féregtársadalom nevelné a magyar ifjúságot saját képmására.janicsár módon.Ezen kéne már változtatni,és jegyet venni nekik csak oda és nem visszatérésre ..

Váradi Annamária írta...

Viszolyogva látom, hogy sikerült egy széljobber oldalra tévednem. Mondjátok, nem unjátok még a zsidózást? Nem unjátok, hogy szerintetek az időjárást is a zsidók irányítják? Ébredjetek már fel, térjetek magatokhoz!
Az autószerelőkkel is ki kell egyezni? Szerintetek amikor egy zsidó gyökerű magyar autószerelő elolvassa a cikkeiteket, hogy érzi magát? Elmondom.

Azt érzi, hogy újra a nyomában lihegnek a gyilkosok, fenik rá a fogukat a farkasok, az ordas eszmék terjesztői, úgy, mint 1944-ben. És ezek a látens gyilkosok ti vagytok. Ártatlanokat üldöztök, csak azért, mert a lelkialkatotok olyan, hogy muszáj mindig valakinek az életére törnötök, meg azért, mert olyan buták vagytok, hogy a világ valódi működését soha az életben nem fogjátok átlátni. Ti nem vagytok magyarok, nem vagytok keresztények.

Majd a másvilágon az Úr olyan mértékkel fog mérni nektek, amilyennel itt a Földön ti mértetek ártatlan honfitársaitoknak.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló