Úgy tűnik, azért van még remény…


Miközben minden szinten megy az ajvékolás a Szabadság téri megszállási emlékmű kapcsán, aközben a múlt héten az ATV Start című műsorában Krekó Péter, a Political Capital kutatási igazgatója újabb ”sajnálatos” ténnyel szembesítette a tévécsatorna hűséges nézőt.

Mint az gondolom mindenki előtt világos, a tervezett emlékművel a zsidók szerint az a legnagyobb baj, hogy az nem fejezi ki kellőképpen a magyar társadalom, a magyar nép és a magyar állam felelősségét az 1944. március tizenkilencedike után történtekért. Magyarul, nem mutat be minket, magyarokat elég vétkesnek, nem üti rá a homlokunkra eléggé a bűnös nép bélyegét.

Ez pedig a felvilágosultak szerint probléma. Mégpedig nagy súlyos probléma.

Azonban ez még mindig csak a kisebbik gond. A nagyobbik az, hogy mi, mai magyarok az évek óta tartó agymosás ellenére sem gondoljuk úgy, hogy nekünk bármilyen közünk is lenne a 70 évvel ezelőtti eseményekhez. Egészen konkrétan össztársadalmi szinten magasról teszünk az egészre.

Krekó Péter ezt a kutatással igazolt tényt ismertette nagy sajnálkozással legutóbb a szektatévé képernyőjén:

„2013-ban elvégeztünk egy úgynevezett konfliktusmonitort. Reprezentatív mintán megkérdeztük az embereket, hogy kit tartanak a holokausztért felelősnek. Kilencvenegynéhány százalék azt mondta, hogy a németeket. Több opció közül lehetett választani. 49 százalék azt mondta, hogy a magyar kormányt és mindössze 9 százalék mondta azt, hogy a magyar lakosságnak is volt felelőssége a holokausztban. Ugyanannyi százalék, ahányan azt mondták, hogy a zsidó lakosságnak volt szerepe a holokausztban. Ebből jól kitapintható, hogy aki az emlékművet és a mögötte lévő gondolatot támadja, az alapvetően a közvélemény domináns áramlatával megy szembe.”


Vonyíthat a sakálkórus, milliókért düböröghet a holokauszt-ipar, gyárthatják a különböző propaganda műsorokat, mint látszik hasztalan.

10-ből 9 magyar szerint a magyar lakosság nem felelős a holokausztért. 10-ből 9 magyar tökéletesen lesz@rja az egész cionista nyomulást.

Úgy tűnik, azért van még remény, hogy ez az ország hosszabb távon is a miénk marad.

8 kommentek:

Tisztánlátó írta...

Sajnos az a baj, hogy az igazán tisztánlátók csak 9%-ot képviselnek. Azaz a szidók felelősségét a saját sorsukkal kapcsolatban. Ők voltak és máig az ok, a németek egyszerűen az okozat volt. Láthatóan most is érik egy sokkal durvább okozat. Nem nálunk, az egész világon...

Anna írta...

Hát, kérem szépen, 1948. óta szerezek maguknak egy hazát. Szíveskedjenek oda menni, ha itt, a jólétben nem érzik kellemesen magukat. Márpedig megnyilvánulásaik alapján nem, tehát... Nyártól ugyanis sűritik az El Al gépeket.

Karina írta...

a 3. sárga pontot pipálom ki én is.

Látó írta...

A budapesti zsidóság megmenekült.
Döntse el mindenki, hogy ezért ők:
a.) hálásak
b.) nem hálásak
c.) kifejezetten hálátlanok

Látó írta...

Ja, ha véletlenül a c.) pont lenne a többségi álláspont, akkor legközelebb hogyan alakulna...?

Látó írta...

Kedves zsidó honfitársaink!

Lehet, hogy jobban oda kellene figyelni, hogy a nevetekben kik és miket nyilatkozgatnak?!

Látó írta...

A befogadó többségi társadalomnál erősebb szövetségese nem lehet senkinek sem! A megszállók végül mindig elmennek, a nép végül mindig itt marad...

Névtelen írta...

az a baj test-vereim, hogy a nep mar nem akar itt maradni, mert az "itt" az egy kiuritett fogalom marad lassan. kiuritettek a gyarakat, az uzemeket a mezogazdasagot, a kereskedelmet az allamkasszat az egeszsegugyet es ami megmaradt az a bitorlok szaja izere formaltak. tehat az "itt" mar nagyon keseru uzu annak, aki iagazan szereti a hazajat, ezt a szerencsetlen, nekunk megmaradt foldet, ami annyi mindenkinek kellene meg igy is, hogy nem gyoznek innen eluzni es kiutalni minket. magyarokat

Hu Jeno

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló