A megélhetési törzsfejlődés legújabb állomása


Nem mintha bármi jelentősége lenne, nem mintha bármit is számítana, de azért érdemes egy pillantást vetünk Szegedi Csanád megélhetési törzsfejlődésének legújabb állomására. Az ügy önmagában nem lenne érdekes, nem lenne meglepő, azonban ha beillesztjük az elmúlt hónapok történéseibe, akkor azt láthatjuk, hogy Csani tényleg rohamléptekkel halad előre új, immár cionista alapokon nyugvó karrierje építésében.

Erre pedig nagy szükség is van, mivel az európai parlamenti mandátum és vele az érdemi munka nélkül bezsebelhető milliók, szép lassan a múlt részévé válnak. Pénzre pedig ezután is szükség lesz, sok pénzre meg méginkább. Így aztán Csani úgy gondolta, hogy itt a ciklus végén, szerez még egy-két jó pontot a potenciális munkaadók szemében. A gondolatot aztán tett is követte, melynek folyományaként megszületett az alábbi beadvány az Európai Bizottsághoz:

Az elmúlt években erőteljes növekedés figyelhető meg Európában a szélsőséges csoportok és pártok erősödése terén, amely tendencia sajnálatosan egyre több tagállamban figyelhető meg. A magyarországi Jobbik és a görög Arany Hajnal megnyilvánulásai magukban hordozzák az erőszakot, mások kirekesztését és az antiszemitizmust is, amelyekre az Európai Unióban számos példát látunk nap mint nap. Az antiszemitizmus és a rasszizmus romba dönti mindazt a pozitív álmot, amelyet a békés, fejlődő Európa képes nyújtani az európai embereknek, és amely az európai kultúrán keresztül példát mutathat az emberiségnek.

A szélsőjobboldali szervezetek térnyerése hatalmas veszélyt jelent egész Európa számára, és csak bátor politikai lépésekkel lehet egységesen fellépni a gyűlölet ellen és az emberi jogok feltétlen tisztelete mellett.

A Bizottságnak milyen intézkedési tervei vannak 2014-ben az antiszemitizmus és a rasszizmus visszaszorítása érdekében?

Majd biztos, ami biztos alapon, Csani beadott egy másik írásbeli választ igénylő kérdést is, immár Izraellel kapcsolatban:
A zsidó hagyományok Európában nagy múltra tekintenek vissza, az uniós tagállamok kultúráinak pedig szerves részét képezik az izraelita kulturális és vallási szokások. Az európai kultúra kialakulásában (zeneművészet, festészet, közgazdaságtan, orvostudomány stb.) nélkülözhetetlen szerepet játszanak az európai zsidó emberek, akik nélkül nem teremtődhetett volna meg ezen sokszínű és fejlett társadalmi környezet.

Számos tagállamban, mint például Franciaországban, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Svédországban és Belgiumban jelentős számú zsidó kisebbség él, amelyek számottevően hozzájárulnak az adott ország és ezzel együtt Európa gazdasági gyarapodásához és általános fejlődéséhez. Izrael a nehéz körülmények ellenére a Közel-Kelet legfejlettebb demokratikus államává alakult és jelentős gazdasági versenyképességgel rendelkezik, illetve számos európai ország fontos kereskedelmi partnere.

Európának nemcsak tradicionális érdeke fűződik az Izraellel való szorosabb szövetség kialakításához.
Véleményem szerint az EU-nak erkölcsi kötelessége a fentebb említett tényezők alapján szorosabbra fognia az Izraellel folytatott gazdasági és társadalmi kooperációt, amely mindkét partner részére kölcsönös előnyökkel járna.

A Bizottságnak milyen intézkedési tervei vannak 2014 és 2020 között az Izraellel való kapcsolat erősítése érdekében?


A nagy kérdés innentől már csak az, hogy Szegedi új gazdái miként értékelik a megtévedt, de most már jó útra tért fiú erőlködését. Nem lennék meglepve, ha az ifjú cionista néhány hónapon belül valamelyik agymosó alapítvány munkatársaként térne vissza akár az európai, akár hazai közéletbe. Bár ez utóbbi, azért érdekes húzás lenne részükről.

Elképzelem, ahogy Csani a Jobbik székház előtt, Dávid-csillagos zászlók között tiltakozik a „szélsőséges csoportok és pártok erősödése” ellen, aztán átballag az Élet menetére, hogy Zoltaival, Kövessel meg a többi megélhetési rettegővel karöltve végig vonuljon a városon…

10 kommentek:

Látó írta...

Patkány.
Reklám az antiszemitizmusnak.
Pária-patkány.
Az ilyet még a többi patkány is megveti.
"Az árulást szeretjük, az árulókat nem."

Látó írta...

Ja, ha esetleg nem jön be, akkor majd felfedezi magában, hogy igazából cigány...
""A nagypapi mesélte, hogy mikor teknővájás közben épp el akarták vinni a gyilkos nyilasfasiszták, éppen jött a hős Vorosilov marsal és a felszabadító Vörös Hadsereg és ..."

Látó írta...

Ha meg még ez sem jön be, akkor majd felfedezi, hogy ő "kétéltű":
"Amikor a feleségem váratlanul bevallotta, hogy férfi, én is nagyon meglepődtem magamon, hogy mennyire megörültem neki, és persze azóta teljes életet élek, mert minden este kardozunk..."

Névtelen írta...

Akasztani való disznó! Bár a disznót nem szeretik a zsidók, ezt a szemetet kezdik szeretni...

Névtelen írta...

Nem volt soha egy nagy kaliber, a nagy klasszikus Pákó után Chánád ezután csak egy huje kocsog maradsz

Karina írta...

A rendszerváltás óta és még mostanság is, sok hasonló figurával lehet találkozni. Előttem a kép, hogy paterolták az Mszpések a Munkáspártot, megtartva maguknak a pártvagyont, fúrta ki a posztjából Medgyessyit Gyurcsány, felesküdve az egész Mszps bagázs Fletónak.Hogyan léptette" hátrább öregjeit "Mesterházi, most meg együtt"muzsikálva"fognak össze" a volt jómadarakkal.A Fidesz,hogyan lépett le az Szdsz-töl,hogyan zilálta szét a Kisgazdákat,a Keresztény demokratákat és az MDF-et.Pedig még székházat is kapott Dávidtól. Hogy az Szdszt se hagyjam ki, ebböl a sok disznóságból, a rendszerváltáskor hogyan kommunistáztak, hogy mosták össze (még ma is) a Rákosi rezsimet a Kádár renszerrel, az kész kabaré volt,(nehogy Rákosi maradjon egyedül amiért eladta a hazát, Kádár már ennek lett következménye) de a végén, miután nem tudtak nyerni rákapaszkodtak,mégis csak a sokat szidott kommunistákra(Horn Gyulára).Miért kellene csodálkozni Szegedin, olyan szélsőséges,gyújtó beszédeket tartott Erdélyben, meg itthon is, hogy szinte lángbaborul az ember haja, de amikor "kiderült hogy zsidó" és elkezdte egynémelyik "igazi nemzeti" zsarolni, még képes lett volna Csanika hallgatási pénzt is fizetni,csak ne kerüljön napvilágra a származása.A Jobbikban lévő másvallásuak persze nem akkor hagyták el a pártjukat amikor mind ez kiderült, dehogy is!,hanem akkor léptek le amikor az egyik tag elkezdte feszegetni mindekire vonatkoztatva: a parlamentbe ki a kettős állampolgár? Érdekes módon, rögtön megtudtak szervezni az "érintettek" egy " EGYÜTT Jeruzsálemért"( piros fehér zöld" nemzeti zászlócskákat lobogtatva")egy nagygyülést, amivel természetesen igazolták a kérdezőt, igenis van bőven" kettős állampolgár", és nem csak a parlamentben. Disz beszéd is elhangzott az Mszp és a Fidesz részéról is.a gyülésen. Mindenki fel volt rettenetesen háborodva és még sokat antiszemitáztak is az " antifasiszták", ahogy ez már bevett szokás ilyenkor. Szerintem ezek az emberek mind egyformák! Szegediből ugyan olyan" JÓ Zsidó" válik mint amilyen" JÓ Jobbikos"volt! Szerencsére nem fog vele jobban járni a zsidó egyház sem, mint ahogy a Jobbik járt, de hát ez legyen már az ö bajuk!Tapasztalatom szerint az elmúlt huszonakárhány évben vannak még, akik tisztességesek akartak maradni, remélem mostmár előkerülnek minnél többen. Csanikához hasoló emberek pedig csak nyugodtan lépjenek be a hitközségbe, meg ahová akarnak és kábítsák ott a híveiket.! Nekem nem fognak hiányozni. Remélem a mostani választáskor már túl leszünk az eszméikről ilyen könnyen lemondó embereken, s végre el jön egy igazi rendszerváltás!

eSzeL írta...

Tehát ha mi ugyan olyan magas szintű demokráciát kívánunk kiépíteni, mint izrael, akkor 6 méteres betonfalak mögé szoríthatjuk a bűnözésből élő cigányokat és a társadalmunk alapjaira támadó zsidókat? Nosza...

Anna írta...

Könnyen megtörténhet ezekkel a gyakran átváltozó "művészekkel", hogy valóban a Jobbik előtt tüntessenek, hiszen a fentebb említett személy, lélekben sohasem volt ott, velük, inkább megbízatását teljesítette. Ám, ha belegondol az ember, ezeknek mindnek nem pszichológusra, hanem pszichiáterre lenne szükségük.

Névtelen írta...

Most egyetértek Zoltai Gusztávval, aki azt mondta: Szegedi Chanad "hiteltelen, visszataszító és undorító".
Még folytatnám a gondolatot: se becsülete, se tartása, se gerince.
Ilyen takony-ember még a zsidóknak sem kell, amin nem csodálkozom!
Erre a rakás szarra a kutyámat sem bíznám rá, sétáltatni.

Tisztánlátó írta...

Zoltaival egyenlőre nem valószínű a közös felvonulása. Mondom: egyenlőre...
http://www.youtube.com/watch?v=R-H4mvQvlAE

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló