A degeneráltak ismét léptek egyet előre


Nem kapott nagy nyilvánosságot itthon, de a hét elején lrike Lunacek osztrák liberális képviselőnő előterjesztésében az Európai Parlament döntő többséggel (394 mellette, 176 ellene) elfogadott egy jelentést „a homofóbia, illetve a szexuális irányultságon és a nemi identitáson alapuló megkülönböztetés elleni európai menetrendről”.

Az ügy elsőre nem tűnik túl érdekesnek, hisz semmitmondó jelentésből, ilyen-olyan parlamenti határozatból szinte minden napra jut egy. Ráadásul ezek az állásfoglalások messze nem jogszabályok, azaz az elfogadásuk után nem kell őket beépíteni a tagállamok jogrendjébe. Jelentőségük azonban valahol mégis van, hisz a későbbiekben hivatkozási alapot teremtenek a hasonló tárgykörben és hasonló szellemben megalkotandó szabályozásoknak, azoknak, amelyek viszont már kötelező érvényűek lesznek minden EU-s ország számára. Ezért aztán érdemes odafigyelni némelyik jelentésre, főleg akkor, ha az olyan döbbenetes ajánlásokat fogalmaz meg, mint amilyeneket most a Lunacek-féle szöveg.

Az osztrák liberált politikusnő, aki nem mellesleg különböző feminista és homoszexuális mozgalmak aktivistája az általa összeállított anyagban lényegében elveti a hagyományos értékeken nyugvó családmodellt és a gender-ideológiát tenné a tagállamok számára kötelező elvvé. Ezzel párhuzamosan többek mellett az EU-ban mindenhol el kéne ismerni és a normál házasságokkal egyenrangúvá kéne tenni a homoszexuálisok házasságát, valamint be kéne vezetni az óvodai nevelésben és az iskolai oktatásban a teljes ”egyenjogúságot”.

Magyarul. Az iskolákban és az óvodákban úgy akarják nevelni a gyerekeket, hogy a későbbi társadalmi elvárásaikra ne legyenek hatással a férfiak és a nők kapcsán fennálló társadalmi sztereotípiák. Az óvodai foglalkozásokon az óvodapedagógusoknak kerülniük kéne a nemek megkülönböztetését, azaz a gyerekre kell bízniuk a döntést, hogy melyik nemhez tartozónak vallja magát. Ezáltal mindenki eldöntheti, hogy hetero-, homo- vagy transzszexuálisként létesít kapcsolatokat.

A tankönyveket úgy állítanák össze, hogy azokban a gyerekek még véletlenül se találkozzanak a nemi ”előítéletekkel”, amelyek neveltetésüket káros módon befolyásolhatnák. Csipkerózsika vagy Hamupipőke történetét ennek megfelelően nem ismerhetnék meg a gyerekek, mivel ezek a klasszikus mesék éppenséggel aláhúzzák a nemi sztereotípiákat, ellenben a polcokon majd ott lennének azok a kötetek, amelyek mindegyike foglalkozik meleg párokkal, egyedülálló szülőkkel vagy örökbefogadott gyerekekkel.

A ”felvilágosult” pedagógiai program hangsúlyozottan ügyel majd arra is, hogy minél nagyobb szimpátiát alakítsanak ki a gyerekekben a homoszexuális, leszbikus, biszexuális és nemváltó emberekkel szemben. Svédországban, ahol a gender maintreaming már valamilyen szinten működik, az óvodák egy részében már a könyvespolcon a mesék között, a legelérhetőbb helyen egy olyan új történet található, amelyben két fiúzsiráf azon kesereg, hogy nem lehet kiszsiráfjuk, ám később megvigasztalódnak, amikor találnak egy magányos krokodiltojást…

Ez lenne hát a felvilágosult Európa jövőképe. Ez lenne az új út.

Hamarosan jön EU-degeneráció.

2 kommentek:

ProliProfil írta...

Végül is, a Föld túlnépesedésének megakadályozásában kiváló módszer lehetne a Lunacek-féle alapvetés.
Csak a helyszínét kellene a szaporodási gócpontokra áthelyezni...

Tisztesség, becsület, egyenes gerinc, lovagiasság, alázat, hit, etikus magatartás, nemzet, haza, stb. - úgye milyen keveset, vagy egyáltalán nem használt szavak manapság. Ezek teljes elhagyása idején, ott kezdődött a romlás.
Aztán, már a sodrásban lévén, észre sem vettük, hogy a pszichés betegek, abberáltak fogják meghatározni a valaha volt kultúrnemzetek keserű sorsát, jövendőjét.
Fenyegetik a családokat, a nemzeteket.
Maradjunk (mi normálisak) tehát családban, nemzetben, tisztességben, becsületben. Sújtsunk le a bűnözőkre, mert ők nem kegyelmeznek senkinek.

Névtelen írta...

Minden elnyomás feszültséget generál. Hiába hoznak bármilyen tiltást, a többség, csak mégjobban fogják utálni a buzikat. Talán lehet ez a cél? Feszültség generálás minden szinten? Ha megfigyeljük, hogy európában nő a muzulmánok száma és tudjuk hogy ők mélyen elítélik a buzikat. És a muzulmánok nem annyira beszarika, hogy egy rájuk erőltetett törvény megakadályozza őket a lázadástól. Nem lennék azoknak a helyében akik ezt a törvényjavaslatot támogatják, volt már európában lefejezés! Egyre jobban úgy látszik, hogy az EU többsége már teljesen hülye, vagy vak és azt hiszi körülöttük mindenki hülye. De nagy lesz a pofára esés részükről!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló