A hőstett


Dániel Péter miután néhány hónapja szembesült azzal, hogy az elkövetett mocskolódásaiért előbb-utóbb egy elmarasztaló ítélet lesz a jutalom, fogta magát és elindult a nagyvilágba. Pontosabban Izraelbe, hogy innentől már a fajtársakkal oldódjon fel a nagy össznépi gyűlölködéssel vegyes rettegésben. Azonban DP kicsit elszámította magát, mivel mára már kiderült, hogy azt a fajta gyökérséget és a tahóságot, amit ő művelt itthon és amit elkezdett ott is, egy ponton túl már a Jordán-partján sem díjazzák. Jól mutatja mindezt az a múlt heti történet is, amelyről Dániel a facebook-oldalán hőstett gyanánt számol be:

„Rendesen megszégyenítettem és leiskoláztam tegnap Nagy Andort a fasiszta orbáni diktatúra izraeli nagykövetét. Az ócska pártkatona Izrael Cfát városában, a Herzl-emléknapon akarta elmondani egyik hazug és demagóg beszédét, de félbeszakítottam és a nyilvánosság, azaz 150-200 hallgató, valamint a sajtó előtt olvastam fejére magyarul és héberül az orbáni diktatúra ocsmány bűneit. A Fidesz és Jobbik együttműködését, a Magyarországon tomboló antiszemitizmust, illetve a magyar földön éktelenkedő Horthy-szobrokat, amelyek ellen Orbán Viktorék nemhogy nem tesznek, de mind nyíltabban támogatják, gerjesztik is.
Ígérem, hogy minden Izraelbe látogató fideszes politikusbűnöző erre számíthat a jövőben is! Andor próbált kedélyesen mellébeszélni, de akcióm szinte megbénította. Közbeszólásom után elhatárolódott a Horthy-szobrok állításától és riadtan mentegetőzött. Ennek során többször is valótlanságokat állított.
Azt mondta, hogy a fideszes banda és a jobbikos csürhe között nincsen semmilyen együttműködés.
Azt közölte, szintén pofátlan módon, hogy közterületen nincsen Horthy-szobor. Pedig köztudott, hogy Orbánék és Vonáék évek óta együttműködnek, együtt szavaznak, illetve Kerekiben és Csókakő területén közterületen áll Horthy szobra. Közbeszólásom alatt végig magasba emeltem a vörösre festett Horthy-szobor és a tavaly, Budapesten meggyalázott Holokauszt-emlékmű fotóit. Sokkoló hatást keltettek.”


A hatás, mint később kiderült valóban sokkoló volt, mivel Dániel hőstette, az elkövetőjének győzelmi jelentése ellenére sem igazán jött be a helyi hallgatóságnak. Az eseményről beszámoló egyik szem- és fültanú ugyanis blogjában már messze nem festett ilyen nagyszerű képet a történtekről:
Az én véleményem meg az, hogy Dániel Péter megint rosszkor volt rossz helyen. Pofozkodni jött, de nem volt, aki ringbe szálljon vele. Politikai performanszát ott adta elő, ahol ennek nem volt helye és pláne nem ez volt az ideje. (…) Dániel egyéni akciója jól láthatólag nem váltott ki szimpátiát a közönség soraiban, pedig biztos vagyok benne, hogy aki ott volt (beleértve e sorok íróját is), az mind ugyanazt gondolja Horthyról, mint ő.

Dániel látványosnak szánt önjelölt politikai megnyilvánulása inkább saját pozícionálását szolgálta - vagy még azt sem, tekintve, hogy az izraeli magyarok találkozóját hagyományosan gyalázatosan csekély médiafigyelem kíséri, amit friss oléként nem sejthetett emberünk. Kamerák, mikrofonok és kattogó vakuk nélkül improduktív nyilvánosan keresztre feszíteni a magyar kormány képviselőjét. Pedig lenne ennek helye, és még inkább itt volna az ideje! Mert hát az mégsem járja, hogy az Izraelben előszeretettel roadshowzó magyar politikusok odavetett bullshiteire nem érkezik csattanós válasz a helyi magyar ajkú közösség részéről. (…)

Szóval az izraeli magyar ajkú közösség részéről nincs olyan tekintély, aki mindezt szóvá tehetné. Helyette van nekünk már egy Dániel Péterünk, aki Gyurcsány Ferenc segge után Izraelbe tette át a székhelyét és rosszkor, rossz helyen, rosszul nyilvánul meg - fölöslegesen kellemetlen helyzetbe hozva ezzel az egész közösséget.

Amúgy Dániel - szó szerint - magamutogató akciója csak a magyar közéletben szokatlan. Izraelben például rendszeresek a hasonló politikai megnyilvánulások. Magam is szemtanúja voltam, amikor Ariel Sharont vagy épp Netanyahut is hasonlóan vehemenciával zavarták meg nyilvános szerepléseikkor. Úgyhogy ebből is látszik, hogy Dániel Péter politikai értelemben is haza érkezett. Csak kéne neki szólni, hogy amit csinál az itt is cikinek számít."

Az itthoni balliberált média természetesen az érem másik oldaláról már nem számolt be, csak Dániel Péter hőstettét emlegeti, mondván ez a nagyszerű ember még ott a messzibe is hogy kiáll a demokratikus értékekért. Holott nincs másról szó, mint egy senkiházi, szánalmas, szarember performanszáról és beteges gyűlölködéséről, amit megpróbál terjeszteni a világban.

4 kommentek:

Névtelen senki írta...

Meglátogattam mishpát, az utalás szerint!
Javasolom zárszavát követni:"E poszt után kivételesen nincs lehetőség kommentálni, nem szeretnék e helyütt további teret adni Dániel Péter szapulásának vagy mosdatásának."
Elfelejteni, mert ez a celebek rémálma.
Észre sem venni.

Névtelen írta...

Ha Orbánék együttműködnének a Jobbikkal nem itt tartanánk...sajnálatos , hogy ez a gazember egyáltalán megjelenhet a médiában , nemhogy hőstettnek beállítani a magyarság sárba tiprását.

Látó írta...

Jó-jó, de ki a f@..om az a Dániel Péter?

Névtelen írta...

Állítólag csanikát kirúgták Canadából, remélem ezt a szarjankót is seggbe rúgják előbb utóbb! Az árúlókat még a megbízóik is lepattintják magukról, ha már feleslegessé váltak! K.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló