Szappanbűnözés


Hamarosan nagyon nagy gondok lesznek Magyarországon a tisztálkodás, az utazás és a gázellátás tekintetében, és azt hiszem a parlamentben is lázas munkára lesz mihamarabb szükség, hogy az ország és a demokrácia szekere visszatérjen a rendes kerékvágásba.

Ugyanis gond van megint.

Nem is kicsi.

A múlt héten ismeretlenek babaszappanokat helyzetek el a szegedi zsinagóga Jósika utca felé néző főbejáratának kerítésén. A szappanokat az egyik látogatócsoport részvevője fedezte fel, aki azonnal szólt az idegenvezetőnek. Az idegenvezető miután meggyőződött az eset valódiságáról azonnal jelentette a történteket a hitközség elnökének, aki természetesen azonnal feljelentést tett az ügyben, mire a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított közösség tagja elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.


A nyomozás azóta is nagy erőkkel folyik, ami igazán érthető, hisz mégis csak egy komoly bűntény történt. Az ügy súlyát misem jelzi jobban, mint Lednitzky Andrásnak, a Szegedi Zsidó Hitközség elnökének a történtek kapcsán kiadott nyilatkozata: „A szappanok egyértelműen Auschwitzra és a haláltáborokra utalnak. Az utóbbi tíz évben ilyen megdöbbentő és megbotránkoztató eset nem történt Szegeden, amely mindig is befogadó és elfogadó város volt. Néha festékkel felszórtak a házakra egy-egy horogkeresztet vagy Dávid-csillagot, de a mostani eset valóban félelmet kelthet az emberekben. Reméljük, hogy ezt mindenki megérti, és mihamarabb meglesz az elkövető.”

Hogyne értenénk meg. Mi, gój halandók megértjük mindezt. Mi több. Követeljük, hogy azonnal tiltsák be Magyarországon szappanokon kívül a zuhanyrózsák használatát is, hisz azokban is „egyértelműen Auschwitzra és a haláltáborokra való utalást” véljük felfedezni. De be kell tiltani az összes gázüzemű berendezést, sőt magát a gázt is, mivel a történelmi "tényekből" adódóan az is problémás. Mindezeken túl fel kell számolni a vasúti közlekedést is mindenestül. A MÁV-ot haladéktalanul be kell zárni. Ki a vasúti vagonokkal az országból! És felszedni a síneket is. Mindet. Hisz ezek is mind-mind „Auschwitzra és a haláltáborokra utalnak”.

Továbbá kérjük, pontosabban hangosan és ellentmondást nem tűrően követeljük, hogy a magyar parlament soron kívül alkossa meg a szappanbűnözés üldözésének törvényi hátterét úgy, hogy a közveszélyt okozó szappan-elhelyezést tényleges életfogytig tartó szabadságvesztéssel lehessen büntetni.

Nehogy már még egyszer megtörténhessen ez a „megdöbbentő és megbotránkoztató eset”!

Az pedig már kit érdekel, hogy a zsidó zsírból készült szappanok második világháborús legendájáról még a legnevesebb zsidó holokausztkutatók is bevallják, hogy az az elejétől fogva a III. Birodalom befeketítésére kitalált hazugságpropaganda volt. Az a kis apróság pedig pláne kit érdekel, hogyha a babaszappan látványa és az annak kapcsán felmerülő emlékek félelmet keltenek a zsidókban, akkor mi van a megannyi holokauszt emlékművel és múzeummal? Amikor ezeket látogatják, akkor vajon mi jut az eszükbe, ha nem Auschwitz?

De ezek az apróságok tényleg senkit sem érdekelnek.

A lényeg, hogy ismét lehetett egy jót rettegni.

Ti pedig szappanbűnözők, reszkessetek!

5 kommentek:

Reichenberg írta...

A mocskos rohadt zsidók megint keltik a feszkót!!!

Ezt az élősdi, patkány népet mindenhonnét kiutálták, ahová bedugták a horgas orrukat. Sajnos a zsidóbérenc horthy megakadályozta, hogy az egész pesti gettó a megérdemelt sorsára jusson. Eredmény: a rákosi- és Kádár-korszakban a kommunista párt tele volt pesti gettózsidóval. Na EZT sikerült elérni....x(

Hamarosan takarodó kell hogy legyen a mocskos rohadt, élősdi tolvajzsidó bandának.

ami fontos észrevenni még:

-a fidesz is tömve van cigánnal meg zsidóval;
-Valamint jövőre, SZEMÉLYES MINISZTERELNÖKI HATÁROZAT NYOMÁN holokamu emlékév lesz, egész évben, még a csapból is ez a szar fog folyni!!!

Úgyhogy mindenhol terjesszétekl!

1)holokamu nem volt: LESZ!

2) az igazásg a fideszről:
Orbán: félcigány
Balog: cigány származású
Lázár: zsidócigány
Kövér: anyai ágon zsidó
Deutsch: zsidó

Fújjátok föl mindenhova! a igazságnak el kell terjednie!!!

ProliProfil írta...

Pistike, te megint csúnyán beszélsz !

De, tanárnéni, tehetek én arról, hogy mindig "az" jut az eszembe ?

Vaker írta...

Ehhez kapcsolódnak:
"Ismét a kettős mérce: szappan a zsinagóga kerítésén kontra ürülék az apostolok tányérján" (http://kuruc.info/r/7/118057/)

Auschwitzi szappanfőzésről hazudozik a szegedi főrabbi - saját fajtársai cáfolják a mítoszt (http://kuruc.info/t/0/#ixzz2fvke6teF)

Pedig lehet, hogy csak egy jótékonysági cselekedetről volt szó: segíteni kimosdatni a zsidó kultúra eme díszpéldányát:

Egy büszke meleg, kiválasztott művész, akit nem ért meg ez a kirekesztő világ (16+) (http://kuruc.info/to/1/70/#ixzz2fvkArFG7)

Vaker írta...

Elnézést, az utolsó két hivatkozás helyesen:
http://kuruc.info/r/26/118093/
http://kuruc.info/r/6/118083/

kistutyi írta...

Nem kell ilyen " nagy bűnöket elkövetni" mint a szappan mutogatása, elég már csak egy "gáz vásárló bizottság" létrehozását kérni, hol is? Természetesen a demokratikusan megválasztott képviselőknek a parlamentben. A Fidesz ( Rogán ) rögtön beveti az antiszemita kártyát! Nem is tudom, csak nincs valami "gáz" az ismertetett gázvásárlás összege mögött, hogy ilyen hevesen reagáltak a "bizottság létre hozására"?

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló