Magyarország seggnyalásban is jobban teljesít


Anno, az elvtársak nyolcéves regnálása alatt azt gondoltuk, hogy a gátlástalan szolgalelkűséget nem lehet már további magasságokba emelni.

Lássuk be, tévedtünk.

Manapság Magyarország jobban teljesít.

Anno, a Gyurcsány-Bajnai éra alatt azt hittük, hogy a cionistáknak való megfelelési kényszer tovább már nem fokozható.

Lássuk be, tévedtünk.

Manapság Magyarország jobban teljesít.

Anno, a szocialista-liberális kormány idején nem tudtuk elképzelni, hogy a zsidóknak való csontig nyalás nagyobb odaadással végezhető.

Lássuk be, tévedtünk.

Manapság Magyarország jobban teljesít.


Igen, Magyarország seggnyalásban is jobban teljesít.

A kormány döntése értelmében 2014 holokauszt emlékév lesz, melynek keretében jövő tavaszra készül el a józsefvárosi pályaudvaron Magyarország legújabb holokauszt-emlékhelye. 17 ezer négyzetméteren zajlik majd az építkezés, egyebek mellett parkot, parkolókat hoznak létre. A régi állomásépület mementóként szolgál majd, a kiállítási komplexum a föld alatt lesz, az épület előtt pedig installációs tornyokat állítanak majd fel.

Lázár János a Miniszterelnökséget vezető államtitkár a Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság ülésén közölte, hogy a kormányzat elfogadta a bizottság javaslatát, és a MÁV-ot arra utasította, hogy a pályaudvar projektjének megvalósításában vegyen részt, valamint felkérte Schmidt Máriát, a Terror Háza Múzeum főigazgatóját, hogy a pályaudvaron létesítendő oktatási központ tartalmát határozza meg, ennek érdekében pedig hozzon létre hazai és külföldi történészekből álló kutatócsoportot.

„A józsefvárosi emlékhely megvalósításához a kormány ötmilliárd forintot rendelt, így a források teljes mértékben rendelkezésre állnak.” – mondta bele a kamerákba az államtitkár, majd így folytatta: „Az 5 milliárd forintos kormányzati támogatáson felül a hazai civil szervezeteknek, a zsidó közélet szervezeteinek és az oktatási intézményeknek 1,5 milliárd forintos pályázati alapot hoztunk létre, hogy helyi szinten is lehetővé tegyük az emlékezést. Szeretnék, ha az emlékezést minden egyes oktatási intézetben elő tudnánk segíteni. Ebből a keretből lehet pályázni tudományos publikációkra, tanulmányok készítésére, illetve a holokauszt művészeti feldolgozására. A pályázat célja, hogy a trauma kapcsán emlékeztessen a veszteségeinkre és a felelősségünkre, valamint arra, hogy amit a hazai zsidóság Magyarországon megteremtett, az a közös kultúránk része.”

Igen, jól érti mindenki.

A narancsos kormányzat potom 6,5 milliárd forintot fordít közpénzből a holokauszt-vallás további terjesztésére. Az agymosásra, amit most már minden szinten biztosítani akarnak. És ne legyenek kétségeink, a holokauszt-ipar termékei ott lesznek, ha akarjuk, ha nem a mindennapjaikban. Ez fog majd folyni a médiából, ezt fogják majd beleverni az iskolákban a gyerekeink fejébe. Ami manapság folyik az még csak a kezdet.

A kicsit idősebbek talán még emlékeznek azokra az időkre, amikor gyerekként az általános iskolában mindenkinek kötelező volt nézni Brezsnyev elvtárs temetését. Aki nem volt elég szomorú, vagy netán nem viselkedett ”az alkalomhoz méltóan” azt osztályfőnöki figyelmeztetővel kiküldték a teremből. A kicsit idősebbek talán még emlékeznek arra, hogy minden osztályteremben fő helyen kint volt Marx, Engels és Lenin portréja, hogy torkunk szakadtából kellett énekelni oroszul a szovjet himnuszt.

És manapság lényegében megint itt tartunk, csak most a zsidódiktatúra jelképeit, eseményeit kell, vagy kéne kötelezően tisztelnünk. Azok előtt kell, vagy kéne megalázkodnunk.

De semmi sem tart örökké. Valószínűleg ez sem. Talán eljön majd az az idő, amikor úgy ahogy a szovjet szobrokat, úgy döntjük le a holokauszt-vallás ránk kényszerített álszent emlékműveit is.

És akkor majd remélem, újra előráncigálhatjuk a mai szlogent:

Magyarország jobban teljesít.

9 kommentek:

Névtelen írta...

MINDEN SZÓ IGAZ! HOVÁ LETT A MAGYAR BÜSZKESÉG! DE TALÁN AKIK ILYET TESZNEK NEM IS MAGYAROK!:(

fürge csiga írta...

Tiszta haszon, mondja Nagyvalaki: ápoljuk a kapcsolatot a legnagyobb relytett hatalommal miközben ezzel is tömjük az adófizetők garasaiból az építő-vakoló haverok zsebét, akik biz nem hálátlanok. Luciferista szempontból nincs ezen kivetnivaló.

Laci írta...

Ebben a kivéreztetett kicsiny hazában nincs is már másra szükség, csak az ilyen végeérhetetlen megemlékezésekre. Istenem, ennyi pénzből, meg amit még mellette elsíbolnak, mennyi "célszerű szegény ember" sorsán lehetne segíteni, patkánylyukak furkálása helyett. Senkinek ne legyenek kétségei, ismerve a hazai beruházások menetét, szinte kizártnak tartom, hogy a fönt említett összegekből megússzuk .

Reichenberg írta...

Egyértelmű, hogy a holokamu-emlékévvel a médiatematizálás segítségével (nyilván a csapból is ez fog folyni, emlékszünk micsoda felhajtást csináltak az idei holokamu-konferenciának, na ezt kell tízzel felszorozni és egész évre vetíteni), a NEMZETI ÉBREDÉSNEK kívánnak GÁTAT VETNI.

Mindenhonnan ez a _Holoszar_ , a _Kamus Vicc_ fog ránk ömlen. Ezzel kapcsolatban azt kell megérteni, hogy _Holokauszt nem volt: LESZ._
Én arra szeretnék bátorítani mindenkit, hogy eme jó kis ütős mondatokat fújják fel minden felületre (fal-fém-fa- stb), amire csak jónak látják. Nagy szükség lesz rá.

Ne tűrjük, hogy a rohadt zsidók meg a mocskoks cigűnyok akarata teljesüljön! Ezt az országot még minidg úgy hívják, hogy: MAGYARország. Ez annyit jelent, hogy a _magyarok_ országa.

Nem a zsidóké, nem a cigányoké, a MAGYAROKÉ.

Úgyhogy az összes mocskos rohadt cigány és zsidó lesz szíves eltakarodni innen, lehetőleg 3-4 országgal arrébb. amíg még szabadon megteheti. Mert ha így folytatják, lesz még ebből marhavagon is.

Névtelen írta...

Nagyon tetszetős írás.Respect!

Gergő írta...

Miért ne? Hisz az almához képest a narancs rothadásban a jobbik. Szebben penészedik, gyorsabban puhul és többe kerül.

Hunor írta...

Nem az ország nyal hanem nehezen szerzett bölcs kormányunk.próbálgatják meddig tűr a magyar.Aztán ha baj lesz jöhet a nagytesó ide is demokráciát csinálni ahhoz nagyon értenek... no meg helyet csinálnak a főnökeiknek.

Névtelen írta...

Szerintem az ébredéshez ügyesebb, célravezetőbb "politikát" nem is választhatnának!
Gondoljunk csak arra, hogy nemrégen még Lenin elvtárs képeit, szobrait "csodálhattuk" ország szerte és a csapból is az "Örök, megbonhatatlan szovjet-magyar barátság" legváltozatosabb szlogenjei folytak.
Eredmény: a nemzetben egy mindenen átható gyűlölet alakult ki elnyomói és álságos "vezetői" ellen. Lassan kijelenthetjük, hogy a "gulyáskommunizmus" alatt azonban ekkora, majd a nemzet felét érintő szegénység nem volt, legalább voltak munkahelyek. Rongyos gatyában, de teli gyomorral nyugodtabb a nép...
A vörös csillagot leváltotta a kék és most nem csak elnyomóinkat, hanem kifosztóinkat is ünnepelnünk kell(ene) a "demokrácia" nevében!
Nagy Péter

Reichenberg írta...

Kedves Hunor!

Lófaszt jönnek ide rendet tenni. Magyarország egy periférikus állam. Ha a nyíltan nemzetiszocialista, mindennap bevándorlókat szétverő görögöknél nem avatkoznak be, itt sem fognak.

Le kéne már szokni arról, hogy a legelső külföldi elítélő nyilatkozatra véresre fossuk a gatyánkat.

Magyar Nemzeti Újjászületés kell,ide. Ami legelőször is a koszos zsidók és a mocskos cigányok kitakarítását jelenti.

Miért? Mert az országunk neve: Magyarország. Nem cigányország, nem zsidóország, hanem MAGYAR ország. A MAGYAROK országa.
Ez a _neve_.

Csak úgy érhetünk el Nemzeti Újjászületést, ha összefogunk, magyar a magyarral, leszokunk a "magányos harcos"- paradigmáról, és egyesítjük erőinket. Aki magányos harcos, azt lenyomják mint a szart. Viszont EGYÜTT, mindenre képesek vagyunk.

2014 lesz a nagy vízválasztó. A Rend kedvéért meg kell várni, mit hoz a választás, de mivel a Jobbik nem fog tudni kormányra jutni, ezért már a választás másnapján el kell kezdeni SZERVEZKEDNI..

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló