Mi is azt akarjuk, amit ti


Ha valakinek netán eddig kétségei, dilemmái lettek volna afelől, hogy a honi baloldalon, vezetőpozícióban csak komplett idióták vannak, az most megnyugodhat, mert a kérdés eldőlni látszik. Pontosabban már el is dőlt. Csak azok vannak. Még hozzá válogatottak.

Gyurcsány két hete már megadta az alaphangot a Nagy Imre házánál tartott DK-s rendezvényén, a hétvégén pedig Mesterházy Attila nyújtott felejthetetlen alakítást az MSZP legújabb kampányfilmjében.



„Sokan kérdezik tőlem, kik járnak majd jól, ha az MSZP kormányra kerül? Kik nyernek ezzel? És ez jogos kérdés. Mi egy összetartó, szabad és igazságos Magyarországot akarunk. Olyat, amelyben mindenki nagyobb biztonságban és napról napra nagyobb jólétben élhet. Ezért a rövid válasz, hogy az egész ország jól fog járni az MSZP kormányzásával.” – kezdődik a cirka háromperces szösszenet, melyben Atti vázolja az elvtársak által nekünk megálmodott jövőt.

És a szöveget hallgatva azonnal meg is állapíthatjuk, hogy mi is pont ilyen országot szeretnénk, összetartó, szabad és igazságos Magyarországot. Az egésszel csak az a probléma, hogy manapság nincs olyan hiteles és hihető gondolat, amiben az összetartó, a szabad és az igazságos szó, akár összesen, akár egyenként egy mondatban említhető lenne az emeszpével. Ennek pedig egészen egyszerű oka van. A fent említett szavak jelentése a legkisebb mértékben sem egyeztethető össze azzal a politikával, amit az elvtársak képviselnek és képviseltek. De ez a kis apróság nem nagyon zavarja Mesterházyt, aki a kisfilm további részében nagy lendülettel fejtegeti, hogy ő milyen Magyarországot szeretne.

„Igazság, szabadság, biztonság, jólét. Erről szól az MSZP ajánlata egész Magyarországról, egész Magyarországnak.” – hangzik fel a végén a nagy okosság. A gyanútlan szemlélődő pedig azon morfondírozik, hogy ezek közül vajon melyik valósult meg a nagyon demokratikus, a nagyon felvilágosult nyolc év alatt, amikor lett volna idő, lett volna lehetőség megteremteni a most oly annyira vágyott célokat.

Gyurcsány igazsága? Draskovics szabadsága és biztonsága? Bajnai jóléte?

Vajon milyen alapon beszél az összetartásról, akinek nem áll és állt másból az utóbbi években a tevékenysége, minthogy minél jobban lejárassa az országot úgy itthon, mint a nagyvilágban? Vajon milyen alapon beszél az igazságról, szabadságról, biztonságról, aki annak idején tapsikolt a szemkilövetőknek, aki asszisztált Gyurcsány szemétségeihez, aki örvendezett december ötödike aljasságán? És vajon milyen alapon beszél az jólétről és gyarapodásról, aki tevékenyen részt vállalt az ország tönkretételében és eladósításában?

Attila, nem az a kérdés, hogy te és az elvtársaid mit szeretnétek, sokkal inkább az, hogy mi, itt az utcán mit szeretnénk.

Igen. Igazság, szabadság, biztonság és jólét kell. Mi is ezt szeretnénk. Ha nektek is ez a célotok, akkor jöhet a segítség. Ennek érdekében mindössze csak két fontos lépést kell megtennetek:

1. Tűnjetek mihamarabb a francba!
2. Vigyétek magatokkal az összes balliberált szemetet!

4 kommentek:

Viktor írta...

Ma a politikai porondon nincs hiteles párt.
Akkor kire szavazzak?
Még az is elképzelhető, hogy mikor elkezd kampányolni a politikus még "tisztességesek" a szándékai, de mire beleül a miniszteri székbe, már nem ő diktál...
Sajnos a választási listán nincs olyan rubrika, hogy a listán szereplők közül az egyik sem!

Névtelen írta...

Seggfejek!!! Több, mint 20 évetek volt a változtatásra, ami sikerült is, csak negatív előjellel! MDF, maszop, szdsz, zsidesz! Ti most már ne akarjatok változtatni, köszönjük, abból már nem kérünk, ELÉG VOLT BELŐLETEK!!!
Abban viszont igaza volt a sípszájú, senkiházi Attilának, hogy a változás elkezdődött! Csak ez most nekik negatív előjeles...

Karina írta...

Ezekre már kár azót fecsérelni. Csak az 1-es és a 2-es pont a mérvadó! Szebb jövőt!

Látó írta...

Kedves Viktor!

Ha neked a maszop és a JOBBIK egyforma, akkor te tényleg maradj otthon!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló