Ti hol éltek?


„Magyarország ma már erős, és jobban teljesít a rend és a biztonság védelme területén is” - jelentette ki tegnap Orbán Viktor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara tisztavatási ünnepségén, a budai Várban, majd így folytatta: „Hazánk képes megvédeni magát és polgárait akár a bűnözőkkel, akár a természeti csapásokkal vagy a környezeti katasztrófákkal szemben is.”

És a miniszterelnöki mondatok hallatán nem szakadt le az ég…

Vagy az is elképzelhető, hogy a TEK emberei tartották.

Mármint a mennyboltot.


De itt még nem volt vége a műsornak. OV ugyanis úgy gondolta, hogy most érkezett el a pillanat ahhoz, hogy a pofátlanságot és az álszentséget gyurcsányi magasságokba emelje: „Az elmúlt három évben az ország állampolgárainak nem kellett csalódniuk a rendőrségben, az ugyanis az átalakításokkal alkalmassá vált arra, hogy megvédje az embereket. Ma már nem kell attól félni, hogy egyenruhába bújtatott félkatonai szervezetek masíroznak az utcákon.”

Azért ilyenkor az emberben az első kurvaanyázások után önkéntelenül is felötlik a kérdés: ti vajon hol éltek?

Mi, akik végigküszködjük a hétköznapokat ebben az országban, pontosan tudjuk, hogy se a falvakban, se a kisvárosokban és a nagyobb településeken nem lett jobb a közbiztonság az elmúlt években. A választások éjszakáján bejelentett „két hét alatt rendet teszünk” szövegnek ugyanúgy nem lett semmi valóságalapja, mint ahogy nincs a mostani jobban teljesítünk szövegnek sem. Mindenütt tombol a cigánybűnözés, a cigányterror. Szinte nap, mint nap idős emberek halnak meg néhány ezer forintért, gyerekeket vernek meg a játszótereken a telefonjukért, fiatal lányokat zaklatnak és erőszakolnak meg az utcákon. Mindeközben a bíróságok felháborítóan enyhe ítéleteket hoznak, ha egyátalán eljutnak odáig az ügyek. Kegyetlen sorozatgyilkosok kerülnek büntetlenül szabadlábra, mert az igazságszolgáltatás négy év alatt sem tud lezárni egy nyomozást.

Ez lenne a " jobban teljesítés"?

Tényleg azt gondoljátok ti ott fent a bársonyszékekben, hogy a Magyar Gárda léte fenyegette és fenyegeti ma is legjobban a honi közbiztonságot? Tényleg azt tartjátok a legnagyobb érdemnek, a legnagyobb előrelépésnek, hogy sok ezernyi becsületes és tisztességes magyar ember tevékenységét lehetetlenítettétek el bíráságokkal, aljas és alattomos jogszabályokkal?

Attól, hogy átrendeztétek a budapesti éjszakai élet erőviszonyait, hogy növeltétek a traffipaxok számát, hogy hozzá nem értő haverokat neveztetek ki a kaptányságok élére, még nem lett rend.

Attól pedig pláne nem lesz az, hogy kiáltok a kamerák elé és belemondjátok a legócskább és legszánalmasabb propagandaszöveget.

6 kommentek:

Névtelen írta...

udnorito az eges bagazs. tunnenek vegre el a tortenelem sullyeszojebe. senki sem sirna utanuk. legfeljebb nehany remelhetoleg egyre fogyo letszamu "rejtett ... ajandek"

Hu Jeno

Sztanó írta...

Mélységesen egyetértek a a fent írtakkal !!! A fidesz a hazugságok kormánya ! A mellébeszélés , hazudozás , a félrevezetés legnagyobb felhasználói . Nem mondom hogy mesterei , mert ma már teljesen nyilvánvalóan és felismerhetően hazudnak , ez nem művészet . És ez azért is nagy baj , mert amíg nem beszélünk egy adott problémáról , hanem azt állítjuk , hogy a probléma nem létezik , addig nem fogjuk tudni megoldani a problémát . Márpedig jelenleg rengeteg probléma van . Pont azok , amiket orbán is említett , csak éppen nincsenek megoldva . Tulajdonképpen minden megszólalását fordított előjellel kell értelmezni , és máris megkapjuk a valóságot.

kistutyi írta...

Vajon kire gondolt vikike, csak nem a pártokkal és a rendőrséggel mutyizó Vizovickiékre amikor az egyenruhás és a félkatonai szervezetek bünözőiről szónokolt? Ha igazi félkatonai alakulatokat akar látni a fülke forradalmár, nézzen körül az USA-ban!Még emlékszem az SZDSZ-es belügyérre amikor a rendőrségét a bünözők finanszírozták! Hol volt a akkor a Fidesz?Úgy látszik ez tényleg komolyan gondolta, hogy megvan a parlament" ellenzék nélkül is."Minden cselekedete erre a kijelentésére utal. Nem sok jót sejtett a jövőjére nézve, ha ilyen flegma, nagyképü és elbizakodott kijelentéseket.puffogtat állandóan. Már csak a" kapnak 2 pofont és haza mehetnek" beszólása hiányzik! Igaz ő még" sohasem hazudott!"- többek között ezt is mondta! Egész kis kötetet lehetne összeállitani vikike frázis kijelentéseinek gyűjteményéből. Akadnak még" puskák," amelyek elsűlhetnek még vissza felé is!

Quedra írta...

Hátazé... Egy valamit is magára adó öltönyke (főleg a magos tisztséggel rendelkezik), egy rendészeti/rendvédelmi intézményben tartott felszólamláson ugyan mégis mit szövegelhetne?

Azt, hogy:
- bocs srácok, örülök, hogy ide jöttetek megtanulni, hogyan védhettek meg minket a népektől?
- mint, gondolom tudjátok, lassan esélye sincs bármiféle rendnek még a látszatját se fenntartani az országban, de pár évig nem kell majd mostantól a megélhetésetekkel bajlódnotok?

A öltönykék azér nem teljesen hülyültek el mostanra. (Az persze más kérdés, hogy ki az, aki még beveszi bármelyik szavukat.)

Anna írta...

Hát, kedves gabeebee! Mától besegíthet minden magyar állampolgár, hogy rend legyen, akár élete árán is. Ha nem ért hozzá, beiratkozhat a gomba módra szaporodó keleti sportágak elsajátítására... Hogy aztán mi lesz ebből? Nem nehéz megjósolni! Más. A félkatonai szervezetektől az egész világon tartanak. Ennek ellenére bármi baj történik, azonnal igénybe veszik segítségüket. Lásd. USA, Svájc stb. Itthon az első Nemzetőrség megalakulását majd működését is hátráltatták. Ugyanúgy belekötöttek a fekete egyenruhánkba és minden egyéb másba. Most pedig - ahogy olvastam - körtelefont kellett intézniük a Gárdistáknak, hogy bizonyos területeken elfogadják-e segítségüket, saját pénzünkön vett benzinnel, saját autójukon, saját ruházatukban és hadd ne soroljam. Nagyon nincs ez így rendjén, pedig óriási szükség volt és lesz rájuk!

Hitler írta...

Shalom Shalom a zsidókat Kivasalom

meg orbánt is

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló