Mi jöhet még?


Vannak olyan hírek, vannak olyan történések, amihez nem kell, amihez nem szükséges túl sok kommentárt fűzni, mert már maga a hír önmagában is elmond mindent, ami csak az adott dologról elmondható. Ilyen az a tegnap megjelent jobbikos hír is, ami elsőként az Indexen látott napvilágot Már a Jobbik sem mer ujjat húzni a melegekkel címmel.

Amikor először olvastam az írás sorait, azt gondoltam, hogy az egész egy idióta liberális húzás, egy gyenge provokáció. Aztán biztos ami, biztos alapon, utánanéztem a dolgoknak. A legnagyobb döbbenetemre végül kiderült, hogy a hír lényegi része valóban igaz. A Jobbik budapesti elnöksége valóban kiküldte a fővárosi tagjainak az alábbi körlevelet:

Tisztelt budapesti Tagjaink!

A buzifelvonulásra és Horn Gyula temetésére a Jobbik Budapesti Elnöksége nem tervez és nem szervez semmilyen megmozdulást. Aki úgy dönt, hogy egyénileg meglátogatja ezeket a rendezvényeket, azoknak tiltott a Jobbikkal azonosítható ruházat, vagy egyéb felszerelés viselése.
Szebb jövőt!

Jobbik Budapesti Elnöksége

Nem tudom, ki hogy van vele, de azért ez a levél finoman szólva is necces. Aztán estére megjelent Szilágyi György budapesti Jobbik-elnök magyarázata az ügy kapcsán, ami azonban már nem csak necces, hanem egész egyszerűen szánalmas:
A Jobbik Budapesti Elnöksége hivatalosan nem jelentett be ellenrendezvényt a Budapest Pride és Horn Gyula temetése kapcsán.

Csak az általunk bejelentett és szervezett rendezvényekért tudjuk a teljes felelősséget vállalni, mivel ezen esetekben tudjuk azt elérni, hogy az ott elhangzottakat, vagy az ott történteket sem a balliberális, sem a jobbliberális sajtó ne használhassa azt fel a Jobbik támadására, akár teljesen elferdítve az eseményeket és mondatainkat.

Kit érdekel, mit mond a liberális sajtó? Mikor érdekelt ez minket valaha is? Miből gondoljátok, hogyha meghátrálunk, akkor majd megdicsérnek minket, titeket bármiért is? De miért is kéne, hogy megdicsérjenek?

Miért lett fontosabb az, hogy mit mond egy balliberált firkász annál, mint amit a radikális oldal tagjai és szimpatizánsai gondolnak? Miért nekik akartok megfelelni, miért nem nekünk? Nekünk, akik az utcán megvívtuk anno azt a harcot, ami miatt most ülhettek a parlamentben?

Minek, kinek ez a polkorrekt megfelelési kényszer?

Mivé lett a nemzeti ellenállás?

Mi az az út, amin most elindultatok, vagy elindulni szándékoztok? Vajon ki tart majd errefelé veletek?

És mi jöhet még?

Jövőre ti is felszálltok valamelyik szivárványos kamionra, csakhogy a pártnak jobb legyen a sajtója?

15 kommentek:

Névtelen írta...

Nagyon tetszik a cikk szemlélete. Ez a beszéd!

Scytha írta...

El kellene már végre felejteni a Jobbikot és elkezdeni valódi civilekként alulról szerveződni. A Jobbik belesimult a rendszerbe, egyre többet polkorrektkedik, csak a duma megy, cselekvés semmi. Jól látható, hogy már csak arra törekednek, hogy a vezetők megtarthassák jól fizető állásaikat.
Ébredjetek már fel! A Jobbik sem értetek van!
Bojkottáljátok a választásokat vagy támasszátok fel újra a MIÉP-et, az FKgP-t! Vagy váltsunk végre rendszert!
A Jobbik mára teljesen elzsidósodott. És tudjuk, hogy a zsidó mire hajt: pénzre, hatalomra.

Névtelen írta...

Az eszetek biztos nem jön meg!

Gambit írta...

Ez kurvára nem a jó sajtóról szól. Reálpolitika, és higgadt megközelítés. A mocskosbuzizó tojásdobálás nem hoz szavazatokat (max. azt a 10-20 emberét, aki ott harákol), hanem inkább visz, jövőre pedig sorsdöntő választások lesznek, nem rémlik? Talán fontosabb jelentős támogatottsággal a parlamentbe jutni, mint beszólni pár exhibicionista degeneráltnak, nemde?

Különben is, volt _BÁRMI_ eredménye az eddigi konfrontációknak? Betiltották a buzifesztet, visszafogták magukat a ratymákok? Akkor meg, ki a tököt érdekel az egész? (Ezeket amúgy is milliószor jobban irritálja, ha senki le se szarja őket, mint ha ott őrjöng velük szemben x akárki.)

CsK írta...

Szilágyi Gyuri nem először produkál alkalmatlan teljesítményt, de ettől nem tudom, hogy ti itt a Radical Puzzle-ban mire mentek azzal, hogy nyilvánosan fikázzátok a Jobbikot. Miért, tudtok valami más értelmes alternatívát? Basszus, úgy látszik sosem fogja fel egy csomó nemzeti gondolkodású ember, hogy a szavaknak és tetteknek következménye van. Kár.

Névtelen írta...

sajnos így van...

kistutyi írta...

Persze, meg kell nézni, mit csinál Kövér a" házszabályokra" hivatkozva a Jobbikkal. Ahogy M Löpen mentelmi jogát elvették, vagy Németországban is betiltották az egyik pártot "nemzetközi összefogással" a Jobbikkal is előfordulhat bármi.. Egyébként jó nagy propagandát csináltak a tegnapi Brüsszeli közvetitésből, de arra nem figyelt oda senki, hogy mi volt Orbán irásbeli válasza a bizottságnak?. Mit igért meg, mihez kért segitséget? Erről nem tud senki semmit! Vagy háromszor kijelentette, Orbán, "minden kérdésükre megválaszoltam irásban a bizottság kifogásaira" az egyik EU-s képviselő még feszegette is a dolgot. De végül is elhalt a téma.Orbánnál soha sem lehet tudni, semmit, ma ezt mondja holnap meg azt Még.emlékszem, hogy mi történt a Miéppel is.Most meg büszke az apja Miépességére VIII. ker.fideszes polgármester. A Jobbik elképesztő nyomás alatt van igy is, a sajtó a Tv., mennyire mellőzi a szavazók létszámához képest, akinek nincs lehetősége megismerni őket, az elhiszi a sok marhaságot amit terjeszt a két párt (Fidesz+Mszp) időnkénti összefogással.A földtörvény miatt is milyen retorzió alá vették őket! Ezt nem a Jobbik mentegetése miatt irtam, mostanság mindenféle szemétségeket irnak, terjesztenek a Jobbik nevében, az ő logójuk alatt,Lehet, hogy pont ezeknek a rágalmaknak megelőzésére adta ki ezt a közleményt a Jobbik. De nem árt néha ha az ember időnként olyan "szelid mint a galamb és ravasz minta kigyó".Nem szeretnék már csalódni,többször, inkább el sem megyek szavazni ha a Jobbikkal is történik valami. A melegeket meg lássam egy formalinnal teli kádban!

7.62x39AP írta...

pedig taktikai megfontolásból helyes...
Minek mutogatni magunkat ha csak kéttucatnyian veszik a fáradtságot?

Névtelen írta...

Sajnos igazad lehet a tendenciát illetően!
Érdekes megfigyelni, hogy pl. Novák Elődre - aki egy igen értelmes ember - osztották az igen kemény, szerintem gyakran teljesen feleslegesen ˝véresszájú˝ retorikát és igazán a többiek meg távolmaradnak, majd´ elhatárolódnak tőle! A nagyon durva és mélyen sértő megfogalmazások szerintem több emebert riasztanak el alapból, mint hoznak...
A többieket meg egyre simulékonyabbnak, sőt már-már Nagy Vezérünk előszónokainak érzem, amit talán nem is bánnak.
Bár részemről egyik eddigi kormánypártot sem látom a legkevésbé sem elfogadható alternatívának, kezdem egyre szkeptikusabban látni a Jobbik hitelességét is és ez nagyon aggaszt!
Lehet, tényleg igaz, hogy ha talán nem is a kezdet kezdetétől beférkőzött rejtőzködők vagy szétzüllesztik, vagy felülkerekednek náluk is és látszólagos radikális szólamokkal etetik majd egyre inkább az egyszerűbb lelkeket ezek az idegen érdekek hű csatlósai?
Vagy még annál is rosszabb a teljes valóság?

MacAlak

Névtelen írta...

Marhaságot írsz!
Egyhavi apanázsuk lóg a levegőben, és ennél több is veszhet, nem anyagilag!
Könnyű a névtelenségből belepofázni a politikába, de ott a művészet a két pogány közti manőverezés!
Miért kell hírverést csinálni a mások rendezvényinek?
Teljesen igazuk van:
"Tisztelt budapesti Tagjaink!

A buzifelvonulásra és Horn Gyula temetésére a Jobbik Budapesti Elnöksége nem tervez és nem szervez semmilyen megmozdulást. Aki úgy dönt, hogy egyénileg meglátogatja ezeket a rendezvényeket, azoknak tiltott a Jobbikkal azonosítható ruházat, vagy egyéb felszerelés viselése.
Szebb jövőt!

Jobbik Budapesti Elnöksége"

1. Nevén nevezik a gyereket: buzifelvonulás, ennyi elég. A reklámot mellőzzük.
2. Horn halála, temetése: Döglött oroszlánba nem rúgunk. A jobbik halottainak is kijár ennyi.
3. Miért kell egyeseket felülmúlni? Ki Mondta: "Mi jobban gyűlölünk Titeket...!"

Gondor4 írta...

No,de,ha,kimegy és buzit ver,akkor lehet ám írni róla,hogy micsoda bunkó paraszt párt.Azt meg felejtsük el,ugye,hogy a Jobbik adja a legtöbb értelmiségit?Már ránézésre is intelligensebb a többi párt képviselőinél.Nekünk is ezt kellene tenni...észre sem kéne venni,a homokosok vonulását.Becsukni minden ablakot, amerre "vonulnak".Sokkal nagyobb durranás lenne náluk,mint,hogy ordibálva,acsarkodva,moszadosokkal verekedve kísérjék őket...Provokálnak.A Jobbik jól teszi,hogy nem ugrik a kézenfekvő provokációnak.Elvileg még mi vagyunk az emberek.Úgy is kell viselkednünk,azzal,hogy balhézunk,még nem vagyunk nemzetiek.Megnyugtatom a cikk íróját,vagyunk elegen...a Jobbik oldalán,nem a buzik verése lesz a mérvadó szavazáskor.Azért Öntől több intelligenciát vártam..

Quedra írta...

Azon töprengtem, hogy vajh mi értelme ennek az egész pártoskodásnak, meg felesleges szócsavargatásnak, amit az öltönybe bújt bácsik és nénik művelnek?
Azt még valahogy megértem, hogy a jelenlegi rendszerben a politika azt intrikáról, meg a mocskos trükkökről és a népek hülyítéséről szól. Mondom, magát a működést talán értem.

Viszont van egy olyan sejdítésem, hogy az elmúlt évtizedek/századok alatt a népek egy részének annyira telement a bocskora az ilyen szócsavargatással, meg hülyítéssel, hogy még a legjobb szándékú nemzeti, meg radikális társaságot is hamar elküldi a... messzire.

Tecciktudni... a átlagnépek eccerű emberkék, akiknek se energiájuk, se idejük, se agykapacitásuk a sok hülyeségen, meg innen-onnan előkerülő híreszteléseken átrágni magukat.
Ismétlem: a átlagnépek eccerűek.
Nekik az kell, hogy amit a (nemzeti, általuk választott) képviselőik mondanak azt csinálják - ha ezerféleképp köpködik, gyalázzák, rugdossák is őket. Ezt híjják megbízhatóságnak, gerincnek, tartásnak. Ha ilyet nem tapasztalnak, némiképp csalódnak és hirtelen elfogy a nemzeti politikások mögül a támogató tömeg.

(Mondom ezt úgy, nem vagyok politológus, nem látom át a jelenlegi országvezetés, és magos politikai folyamatok buktatóit, csak egy átlag fickó rálátásával rendelkezem erre a bohóckodásra. És ezt figyelembe véve a Jobbik sem szerepel valami fényesen manapság. Kicsit besimul, kicsit lefekszik, kicsit tisztogat. Ez pedig többeknek nem tetszik. Valahogy nem tudom kárhoztatni őket ezért.
Megint mondom: nem ekézés, támadás, meg sértegetés, csak egy fickó tapasztalása.
Nopersze... lehet hogy a színfalak mögött már ezerrel megy a jövő évre tervezett szavazásra való felkészülés, ennek minden nyalánkságával együtt.)

Névtelen írta...

Amikor kellett, megtette a Jobbik is a buzúlás elleni felvonulást, és minden egyebet. .Látszik, hogy mi a fontosabb a nemzetnek, pld a kettős állampolgárok a kormányban és a földkérdés. Mindkét témára úgy ugrott a Fidesz mint a megvadult oroszlán. Ezért próbálnak minden "büntetést" kiróni a Jobbikra! Fizetés megvonás, szakértők kitiltása, tehát a Jobbik fején találta a szöget alaposan.Térjünk már észre! Mi mennyit tudnánk tenni, ha rajtunk múlna, ilyen feltételek mellett? Szerintem teljesen fölösleges időpocsékolás az állandó "újraszerveződés". Aki nem látja be mit csinált a Miép vezér, elárulta a pártját az ne akarjon új Miépet. Aki irónak kitünő volt, nem biztos, hogy politikusnak is megfelel, pláne ha elért már egy bizonyos kort. A buzeránsok? Tény hogy nagyon károsak a társadalomra, de ha sokat gyalogolnak majd elérik az Ararát hegyét. Ha senki nem figyel rájuk, majd elfáradnak. A mellőzés, még nem jelent belenyugvást!

Névtelen írta...

http://alfahir.hu/a_jobbik_kormanyra_kerulesevel_veget_ernek_a_melegfelvonulasok_is

http://jobbegyenes.blog.hu/2013/07/02/budapest_hate_melegek_a_buzik_fogsagaban

Látó írta...

Agent Scytha!

Ügynöki tevékenységének alacsony színvonala (a lelepleződést valószínűsítő teljes átlátszósága) miatt jövő havi illetményéből levonunk 400 USD összeget!

Foundation (Agency) Clinton

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló