Ez már beteges


Nem tudom ki hogy van vele, de ami az utóbbi hetekben megy Magyarországon zsidó-ügyben, az valami döbbenetes. Persze az eddig sem volt titok, hogy az elmúlt 20 év minden magyar kormánya kivétel nélkül kiszolgálta a cionista érdekeket, azonban ami mostanság folyik, az már nem kiszolgálás, az már nem maximális izraeli érdekérvényesítés, az egész egyszerűen a zsidóknak való beteges megfelelési kényszer.

Mára eljutottunk oda, hogy a metéltek már nem csak a háttérből irányítanak, mára eljutottunk oda, hogy az utasítások ma már nem csak az informális csatornákon mennek, mára eljutottunk oda, hogy már a látszatra sem adnak. Egész egyszerűen azért, mert már ez sem érdekes. Mint egy harmadik világbeli gyarmaton, ma már nyílt parancsolgatás, üzengetés zajlik, ami előtt a magyar kormány szolgaian meghajtja a fejét és kiadja a cionistáknak megfelelő utasításokat. És nem kell már értelmes indok sem. Nem kell már semmi. Ilyenkor nem számítanak a jogállami normák, ilyenkor nem számít, hogy mi felel meg a hatályos törvényeknek és mi nem. Csak az a lényeg, hogy a zsidó kívánságok kielégítésre kerüljenek.


A miniszterelnök néhány hete Steiner elvtárs ajvékolására betiltotta a Nemzeti Érzelmű Motorosok által szervezett Adj gázt! elnevezésű rendezvényt mondván az áthallásos és provokatív hangulatú, mivel egy napra esik az Élet menete című rendezvénnyel. Az az apróság pedig semmit nem számított, hogy a motorosok felvonulása délelőtt lett volna, a zsidó-menet pedig délután négykor.

A betiltásra reagálva a motorosok egy újabb rendezvényt jelentettek be immár Tavaszi évadnyitó címmel és az útvonalból kivették a Dohány utcai zsinagógát is. Az újonnan bejelentett vonulást a BRFK tudomásul vette, és közleményében jelezte, hogy azt a rendőrség a szükséges erőkkel biztosítani fogja.

Azonban a zsidóknak ez sem volt jó. Steiner Pál újabb ajvékolásba kezdett és felszólította a miniszterelnököt, hogy „haladéktalanul intézkedjen annak érdekében, hogy a rendőrség megakadályozza a Nemzeti Érzelmű Motorosok vasárnapra tervezett felvonulását.” OV azonnal válaszközleményt adott ki, melyben azt üzenete, hogy „Nyugalom, a kormány tudja a dolgát!”. És a kormány tudta is. Az újabb motoros demonstrációt még aznap betiltották.

Hasonló szituáció zajlott le aztán szombaton Pécsett is. Ott a helyi rendvédelmi erők lecsaptak 18 fiatalra, akik éppen el akartak indulni a Mecsekbe túrázni. A bűnük mindössze annyi volt, hogy a maguknak szervezett túrát Adolf Hitlerről nevezték el, tekintettel a Harmadik Birodalom vezérének születésnapjára. A rendőrség emberei mindenkit igazoltattak, átvizsgálták a ruházatot, a csomagokat, majd garázdaság elkövetése miatt előállították őket a pécsi rendőrkapitányságra, végül pedig kiadtak egy közleményt: „A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a leghatározottabban fellép minden olyan magatartással szemben, amely a közrendet, közbiztonságot, valamint az állampolgárok jogait sérti vagy veszélyezteti”.

Vajon mitől lesz antiszemita és így betiltandó rendezvény egy tavaszi motorozás, ami már sem a nevében, sem az időtartamában, sem az útvonalában nem tartalmaz olyat, ami bárhogy is sérthetné a "szent" Élet menetét? Vajon mitől lesz garázdaság egy baráti társaság túrázása? Nem volt náluk transzparens, nem voltak tablók, nem volt semmi, csak nevet adtak a sétának.

Se a motorosoknál, sem a túrásoknál nem valósult meg semmilyen konkrét törvénysértés. A hatalom pusztán csak feltételezésre alapozva akadályozta meg mindkettőt. Ez így pedig az egyik legalapvetőbb jogelv semmibe vétele. A tények alapján tisztán és egyértelműen látszik: Magyarországon a magyar polgárok szabadságjogait önkényesen, törvénytelenül, és egyes szélsőséges zsidó-, illetve posztkommunista politikai csoportok kifejezett kérésére, közbenjárására korlátozzák.

Ezt pedig úgy nevezik, hogy zsidó diktatúra.

10 kommentek:

Névtelen írta...

Mit tudunk erről a Steinerről?

Gondor4 írta...

Ezért írtam az előbbiekben azt,hogy ebben az időszakban nem éri meg,hogy elmenjünk szavazni,mert minden párt egy gyökerű.A jobbik még fiatal ahhoz, hogy kiismerjük igazán.Az viszont igaz,hogy többet tettek le bátorságból és emberségből,és magyar gerincből,mint anno a Fidesz még csak megfogalmazni sem tudta,ugyanezt.És kiderült róla,hogy az szdsz-nek volt az ifi csapata.Ma visszatért gyökereihez,és folytatja azt,amit elődei elkezdtek.A gengszterváltás óta gyorsult fel a zsidó uralom Magyarországon,ezért van munkanélküliség,megszorítások,a bérek alacsony szinten való tartása,stb.,hogy ne vegyük észre,hogy sunyi,alattomos módon húzzák ki alólunk a hazánkat.Ezzel az Élősködők menetével végre felnyitják a szemünket!Mert még ahhoz is analfabéták,hogy rájöjjenek,/mint történelmük alatt számtalanszor,/az emberek azért fognak mégjobban undorodni tőlük,mert elbizakodottságukban megmutatják,hogy mik is ők valójában.Izraeli zászlók alatt menetelnek Magyarország városaiban,közben arról visítoznak,hogy a hazánk náci ország.Ebben a náci országban tartják a Zsidó Világkongresszust!Ki engedte meg nekik?Hol van O.V.konzultációs levele a magyarsághoz?500 zsidó jön csak Izraelből!"Nézd meg,milyen a földje annak a népnek,van-e gyümölcse,vize édes-e,és erősek-e,akik lakják?"........

Unknown írta...

Minden szava helytálló a cikknek! Gondolatrendőrség!

kistutyi írta...

Valamelyik szerencsétlen, azt irta a kommentbe, hogy Izrael állam csak vissza lőtt a Palesztinoknak. Izrael állam ?Hát még azt sem tudja a hülye, hogy ez az egész Palesztina volt? De ha már megkapták ezt a részt (l949)azért mert annyit szívóskodtak és hogy a világ megszabasuljon tőlük, akkor mi a túrót keresnek még mindig itt? Azt biztosan tudom azok a Magyar emberek akik elmennek a világ bármelyik országába, hogy ott éljenek, tisztességesen viselkednek, elfogadják az ottani törvényeket és tudásuk szerint élnek és dolgoznak.Nem pofáznak bele a befogadó ország dolgaiba mint a zsidók, nem próbálnak élősködni a gazda népen. De a zsidók ezt nem tanulják meg,hogy ha nem otthon vannak akkor nekik kuss,igy aztán ne csodálkozzanak, ha addig feszitik a húrt még elszakad és a vége mindig az, hogy jó pofán lesznek vágva. Nem azért utálom őket, mert zsidók, hanem mert ha az ember a kisujját mutatja már kell az egész karja. Ezt csinálák az egész világgal, nemsokára végleg elszakad a cérna, akkor aztán lehet megint sirni.

eSzeL írta...

Engem igazándiból nem a zsidók viselkedése bosszant. A valódi baj az, hogy ezt a legtöbb magyar lelkes tapssal fogadja. Ebben a piros meg a sárga oldal tábora teljesen egyet ért. Persze a másik tábor vezérét nem szeretik, de a zsidók előtti hajbókolás az teljesen közös. De nem veszi készre ezt se. Magyar országon a magyarok az ellen tiltakoznak vagy amellett állnak ki, ami mellett csak akarnak a nagy liberális felfogás szerint. Elvégre a magyarok országában vagyunk. Kivéve persze ha a zsidókról van szó.

Névtelen írta...

A Fidesz zsidóságában már túltett az MSZP-n is. Ezek versenyben vannak, vagy mi?

Gondor4 írta...

Csak annyit szeretnék megtudni,végre,hogy mit tettek ezek a magyarokért..semmimást.Minden félrebeszélés nélkül.minden hazugság nélkül.Már a kezdetek kezdetén..Virágvasárnap Jeruzsálemben,Jézus,a megkoronázott Uruk városállam királya,pártus herceg,hozsonnára,dicsőségben,az ószövetségi nép ujjongása közepette vonult be,mert történelmi igazság szerint őt illette volna a Jeruzsálem-i királyság.Csak és kizárólag így kerülhetett Poncius római helytartó elé.A zsidó rabbik tudták ezt, a nép nem,ezért a rómaiakat összeveszítették Jeruzsálem és Galilea lakosaival,és orvul elfogta Jézust,és megkínozta, majd mint gonosztevőt beperelte Pilátus előtt.Siettette,hogy minél előbb ölesse meg a római,mert Húsvét közelgett,öt nap múlva ugyanaz a zsidó nép,akit gyógyított,lelket lehelt beléjük,elfordult a Jó Istentől,másikat talált magának,és ordítva,mint a falka,követelte:"FESZÍTSD MEG ŐT!"és keresztfára küldte a főpapot és felkent királyt.Hát komolyan,azt merészeli gondolni,ez a sötét lelkű,hogy kétezer év távlatából el felejtjük neki?Pedig mindent elkövet,hogy kibújjon a bűnei alól,ezért is terrorizálja a világot.Cipruson olyan lázadást rendeztek,a már meggyengült rómaiak ellen,hogy annak 400ezer nem zsidó,föld-közi-ember esett áldozatul.Krisztus után, a második évszázadban szintén Ciprus szigetén már zöbbségben voltak,és ott meg akartak alapítani egy új zsidó nemzeti államot,/?/egyetlen napon legyilkoltak a sziget lakosságából 220ezret,és egyedül Cyrene városából 240ezer nem zsidót pusztítottak el./Momsen:Römischke Gescichte V.543 oldal/Pedig Ciprusra bekönyörögték magukat,ígérgetve fűt-fát,hálát,..Velünk is ezt tették,hitegettek,ígérgettek 1876-ban.Ma pedig..izraeli zászlók alatt ócsárolják azokat, akik eltartják őket,befogadták őket..

Gondor4 írta...

A Steiner Kispest polgármestere volt,a Steiner felesége pedig az V.-ik kerület polgármestere.Kispesten látszott is,eltűntek összegek.Haverja a XVIII.-ik krületi volt maszopos,aki kuplerájt tartott fenn a sportszálló épületében.Tíz éven át üzemeltették,a Fideszesekkel együtt,évi 9,millió forinttal segítve a piros lámpás házat....közpénzből.És közben gyermekes családokat lakoltattak ki és tettek utcára.Komolyan,felfordul tőlük a gyomrom.

Gambit írta...

Csak csinálják, sőt, még fokozzák az iramot! Minél nyíltabban, minél pofátlanabbul lépnek elő a kulisszák mögül, annál több embernek nyitják föl a szemét arra, ki is mozgatta/mozgatja itt eddig a szálakat. És az egész majd szépen visszaszáll rájuk.

Névtelen írta...

Amióta 1989-ben I.Á. átadta megbízólevelét a magyar kormánynak, azóta még a Déli Krónika első híre is róluk szól. Az azóta Berlinben rettegő, volt munkásőr bemondó/szerkesztő lelki orgazmussal hadarta el a neki oly kedves híreket. Csak azt nem értem, hogy a majdnem 200 ország közül miért ők a fontosak? Ha nem tolnák magukat előtérbe a nap 24 órájának minden percében, a kutya sem törődne velük.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló