Államilag támogatott iskolai terror


Miután az elmúlt hetekben a cionista érdekek minden szempontból és a legteljesebb mértékben kielégítésre kerültek, Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter figyelme újabb terület, az oktatás felé fordult. A napokban, a Kossuth rádióban adott interjújában azonnal ki is jelölte a következő hetek kérdéskörét, mely a cigányintegráció hasznosságát lenne hivatott megvitatni. És, hogy a vita hevében senkinek se legyen, még véletlenül se kétsége afelől, hogy ki, hol áll, Balog már az itt az elején leszögezte a narancsos kormányzat álláspontját: „Amikor tudatosan szegregálnak, szorítanak ki hátrányos helyzetűeket azért, hogy egyébként mások nyugodtan tudjanak tanulni, azt nem támogatjuk!”

Azt hiszem, ez világos beszéd.

Magyarul. Az nem számít, hogy a magyar gyerekek nem tudnak tanulni a cigányok antiszociális viselkedése miatt, lényeg, hogy el lehessen mondani, hogy a cigányok be vannak integrálva az oktatásba. Az meg, hogy mi lesz azokkal, akik tényleg tanulni szeretnének, kit érdekel. Az meg pláne kit érdekel, hogy a cigányok az órák közti szünetekben terrorizálják a „paraszt magyarokat”, hogy 3-4 évvel idősebb gyerekek járnak az osztályokba, akik visszapofázva a tanároknak teljesen ellehetetlenítik az érdemi munkát.

Mindez nem számít. A magyar gyerekeknek nincs joguk a normális nyugodt légkörű tanuláshoz. A kormányzat azt nem támogatja.


Balog az eltérő kultúra elfogadásáról, az eltérő kultúrák egymással való együttműködéséről, azok egymást erősítő hatásáról papol. Azonban az ilyen jellegű szövegeknek semmi közük a valósághoz. Ha egy osztályba olyan gyerekek vannak, akik közösségellenesek, akik miatt nem tudnak tanítani és tanulni mások, akkor ott hogyan tudnák az „eltérő kultúrák” egymást erősíteni?

Egyértelmű, hogy sehogy. Pont a tanítást teszik lehetetlenné. A deviáns gyermekek elkülönítése nem hátrányos megkülönböztetés, hanem a tanulók megvédése. Ez olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy a bűnözőket nem lehet börtönbe zárni, mert az számukra hátrányos megkülönböztetés. Több iskolába is, amelyre ráhúzták a szegregáló bélyeget, tanultak és tanulnak normálisabb cigányok a magyarok között, mert valójában nem etnikailag, hanem viselkedési és képességi okok miatt különítették el a gyerekeket.

Balog Zoltán és a hozzá hasonlók az íróasztalok mögül osztják az észt és teljesen meg vannak nyugodva, hogy az ”európai értékek” szerint hozzák a döntéseiket, de fogalmuk sincs arról, hogy mi folyik egy ilyen integrált iskolában. Persze az is lehet, hogy pontosan tudják. Ha összeesküvés-elméleteket akarnánk gyártani, akkor feltételezhetnénk akár azt is, hogy a kormányzat tisztában van azzal, hogy milyen katasztrófális következményekkel járnak azok az oktatáspolitikai döntések, amiket ráerőltetnek az érintettekre, és ezért csinálják.

Miközben pedig megy a polkorrekt szöveg, a politikusok gyerekei, unokái egyátalán nem találkoznak a mindennapokban ezzel a problémával. A budai iskolákban ugyanis nincsenek cigányok. Balog és a többi megmondóember gyerekei nem olyan osztályokba járnak, ahol a tanulók minimum fele túlkoros cigány. Ahol mindennapos az erőszak, ahol a tanárok félve mennek be a munkahelyükre. Így valóban könnyen lehet beszélni olyan dolgokról, mint a tolerancia, a másság elfogadása és a többi jólhangzó szlogen.

A valóság azonban köszönő viszonyban sincs ezzel.

Az egész integrációs oktatáspolitika egy tévút, egy zsákutca. Az egész nem más, mint a kisebbség terrorja a többséggel szemben, immár állami támogatással.

10 kommentek:

Régimódi írta...

Felháborító, hogy egy ilyen embernek akárcsak döntési lehetősége van, ez még a szószére sem való, mert nem a népe javát és felemelkedését szolgálja, hanem a zavarkeltést, a butítást.
De ezen nem lehet csodálkozni, mert társaival együtt a cionista világhatalom bérencei, akiknek az akaratgyenge, ostoba nép a megfelelő, akiket a céljaik szerint hülyíthetnek. Ezt a célt szolgálják a szellemi gengszterek, másnéven politikusok lózungjai, valamint a butitásra szakosodott bérenc média minden színvonalat alulmúló műsorai.
Ennek az eredménye lehet az amit nemrégiben egy zsidó könyvkereskedő szorult helyzetében vágott a szemembe, mármint, hogy a magyarok tehetségtelenek hozzájuk képest.
És ha hagyjuk az ilyen minisztereknek, a végén még igazuk is lesz.
Pedig nem volt ez mindig így! Még a Rákosi időkben is voltak tanárok akik lelkiismereti kérdést csináltak abból, hogy az iskola a tudás temploma, és ehhez illően kell megjelenni, szorgalmasan tanulni, és az aki erre nem hajlandó azt hamar eltanácsolták, jobb esetben csak a szomszéd kerületbe. Rosszabb delikvensek - egy ilyen is előfordult az osztályunkban - viszont meg sem álltak Aszódig, ahol akkoriban egy nagyhatékonyságú intézet gondoskodott a rendre oktatásról.
Akkoriban a szegregációra hivatkozás ismeretlen volt!
Így azután az a 3-4 cigánygyerek aki az osztályban volt, ha némi késéssel is, de legalább az általános iskolát elvégezte, s egyikük - másikukból még egész jó szakmunkás is lett.
Ezt kell visszahozni Rákosi és Balogh nélkül.

Gambit írta...

"a bűnözőket nem lehet börtönbe zárni, mert az számukra hátrányos megkülönböztetés" - Ez egyébként a magyar joggyakorlat, dióhéjban...

"immár állami támogatással" - Eddig is azzal zajlott, ez csak egy újabb bizonyíték rá.

Amúgy én kis híján kivágtam a rádiót az ablakon, amikor meghallottam az ominózus nyilatkozatot. Komolyan azt hittem, hogy már semmivel nem tudnak ennyire fölhúzni ezek a tetvek, de nem, mindig sikerül nekik (még ennél is van ám lejjebb, lásd pl. az olaszliszkai siratófal "grandiózus" ötletét, az is megér egy misét...).

Azt hiszem újfent pár hónap politikai szünetet leszek kénytelen tartani az életemben, mielőtt agyvérzést kapok ettől az eves cisztafolyamtól, ami újabban a felszínre bugyborékolt a hazai közélet válogatott kanálisaiból...

Unknown írta...

A börtönben,kedvenc társaid ..szán fogsz megdögleni balog.Édesanyád szégyene.

ProliProfil írta...

Csupán ezt az egy esetet nézve, akár ismerve is, anélkül, hogy más e témába vágó híreket (amelyek természetesen kozmetikázottak a háttérhatalom utasításai szerint a hivatalos sajtóban) olvasnánk, akkor sem lehetne, szabadna így fogalmazni :
"Az egész integrációs oktatáspolitika egy tévút, egy zsákutca."

Ugyanis manapság imigyen csak, - elnézést - , a hatalom által agymosottak fogalmaznak.
Vagy beszélünk magyarul, és tudjuk a szavak, mondatok értékét, értelmét, vagy agymosottak módján elmaszatoljuk a kérdéses jelenség minősítését. Az agymosást végző mosógép természetesen a jelenkori, és korábbi "magyar" kormány, kormányok erre szakosodott médiagépezete.

Visszatérve az ominózus mondatra, ez nem gyengére sikerült oktatáspolitika, esetlegesen odatévedt, hozzá nem értő politikusokkal, hanem tudatosan végrehajtott NEMZETIRTÁS, annak nagyon komoly része, stratégiai eleme. A félreértés az illetékesek esetében kizárt. Nem hülyék ezek, hanem gerinc, becsület nélküli utolsó hazaárulók. Önként, rossz szándékkal, júdáspénz ellenében elvégzett hazaárulás minősített esete forog fenn a cikkben említett elvtársak részéről. Mi több, ezáltal a magyarok, és Magyarország jövőjének elrablása is benne foglaltatik e bűnős cselekménysorozatban.

Kérem :
Tessék nevén nevezni a dolgokat !

Pethő Gyula írta...

Kedves cikkíró, Balog Úr, kommentelők! Mielőtt bárki a tutit elkezdi osztani, kérem, látogassanak el ide Kisvárdára és környékére. Aztán lehet a fejeket törni. Persze, az én időmben 3-4 gyerek volt egy osztályban cigány itt is. Mára megfordult a helyzet. Integrálás? Teljességgel lehetetlen az eltérő szociokulturális közeg és fejlettség miatt. Amit ma látok, tehetetlenség szülte indulatok és ötletelés. Végre valakinek nem csak a begyűjtött statisztikákból, "demokratikus" (de utálom ezt a szót, mert lejáratta pár agyhúgyköves..), vagy radikális internetes portálok alapján kellene véleményt mondani. Semmi mást nem kell tenni a kedves fotelfilozófusoknak, mint autóba ülni, és eljönni ide, Borsodba, Zalába, Somogyba, stb... körülnézni.

Egy dolog még: tetszik, nem tetszik vagy rájövünk a normális együttélés nyitjára helyi szinten, de ehhez állami-politikai támogatásokat (nem csak anyagi!!!) kapva (pl. munkahely teremtése, stb...), vagy az egész ország fog belepusztulni. Ez a probléma nem áll meg város/megyehatárokon, a Tiszánál, vagy a Dunánál.
A megélhetési politizálásnak meg sajna ezen a szinten történő művelése mindennél többet árt nekünk, akik itt élünk. És igen, a nevemet vállalom, és nem bújok vicces/agyafúrt nicknév mögé. Na itt a másik nagy baj: osztani az észt tudva, hogy álnév alatt sosem számon kérhető. Ezért tart itt az ország, ahol...

Látó írta...

... Pethő Gyula!
Abban ugyan nem vagyok biztos, hogy Ön tényleg "a nevét vállaló Pethő Gyula", de abban biztos vagyok, hogy Ön PROVOKÁTOR!
Nem kell aggódnia, megbízói a nicknév mögé látnak, kinyomozzák kik vagyunk...

Látó írta...

Tisztelt László Révész!
Ez a balog nemcsak az anyja, hanem a nemzet, az egyház, sőt az emberiség szégyene is! Remélem, Ön kiváló jós...

Névtelen írta...

A Gyakorlatban kipróbáló mondja!
Adolf Hitler a Munkanélküliség jellemromboló hatásáról.

hogy azután a napi kereset bizonytalansága, a munkahelyeknek ismételt elvesztése, az ezzel járó nyomor és éhség fizikai szerencsétlenségén kívül idővel lelkileg is megmételyezze. Ezek a viszonyok idővel közömbössé teszik áldozatukat, és az egyébként szorgalmas ember lassan egészen elveszti önbizalmát, laza életfelfogásra tesz szert, és azoknak eszközeivé válik, akik csupán aljas indulatok végett fordulnak hozzá. Olyan gyakran van saját hibáján kívül munka nélkül, hogy tulajdonképpen már közömbössé válik számára, hogy vajon csak gazdasági okok kiharcolásáról van-e szó, vagy pedig állami, társadalmi és kulturális eszközök meg semmisítéséről.

Névtelen írta...

Engels Frigyes után szabadon. Ld.: A munka szerepe a majom emberré válásában.

Névtelen írta...

Ez sajnos igaz, talán ha lenne néhány roma nemzetiségű tanár, a saját fajtájától lehet jobban elfogadnák az okítást.Így csak ellentéteket szül. Nagyon sajnálom a hátrányos helyzetű magyar tanulókat, még esélyük sincs ilyen környezetben. Ha külföldön lehet magyar(sváb..stb) csoport az iskolákban itthon miért ne lehetne cigány ?
Hiszen egymás között érzik a legjobban magukat.

Az oktatásnak kellene alkalmazkodni, nem a húrt feszíteni az iskolákban.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló