Sukár csávó


Normális  hétköznapi  embernek  még  csak  eszébe  sem  jutna,  hogy  ilyen  táblával  a  nyakában  vonuljon  fel.  Bár  normális  hétköznapi  emberből  nem  lesz  miniszterelnök.  Igen,  Magyarország  közelmúltbeli  miniszterelnökét  látjuk  a  képen.  Látjátuk  feleim  szümtükhel,  hová  jutottunk.
Igaz, Orbán Viktor jelenlegi uralkodó sem tenne ilyen táblát a nyakába. Ilyen feliratút egészen biztosan nem...

Gyurcsány mellett a nagyságos asszonynak mindenesetre nincs felirata, és az arckifejezése rendkívül beszédes.


Tudjuk persze, hogy mindez csak felhajtás, szerepjátszás, píár. Azt is tudván tudjuk, hogy Gyurcsány Pojáca pávatollat is dugna a fenekébe, ha politikai hasznot látna benne. Talán tanúi lehetünk egyszer.

Mégis ki számára szól ez a nyilvános önvallomás, ez a coming out?

A cigányoknak szólna, a szavazataik reményében? Nem valószínű. Kilencvenkilenc százalékuk fel sem fogja az utalást, az üzenetet, és megáll azon a szinten, hogy dehiszen ez a gádzsó nem cigány. A választásokig hátralévő majdnem másfél év alatt amúgy is százszor elfelejtik az egészet, már ha egyáltalán törődtek vele. Mindenekelőtt pedig a cigányszavazat nem meggyőzéssel, de még csak nem is propagandával vagy agymosással keletkezik ipari mennyiségben, hanem a kisebb-nagyobb főkolomposaik megvásárlásával és az egyszerű mezei cigányok száraztésztás - lecsókolbászos - káposztakonzerves lekenyerezésével, gulyásfőzéssel és aznap délelőtti megitatásával, illetve helyszínre fuvarozásával.

Az úgynevezett ”baloldali” tábor zombijai számára szólna a felirat? Ők semmivel sem kevésbé utálják a cigányokat, mint bárki más. Miért szeretnék őket? Dehogy szeretik. Ha megnyomjuk rajtuk a megfelelő gombokat, akkor esetleg felböfögik és elszavalják az ilyenkor szokásos közhelyeket, de a döntő többségük nem cigánybarát. Akik maszop-vakhívők, azok nem az ilyesmi hatására.

A pártsemlegeseknek, az ingadozóknak, a határozatlanoknak végképp nem szól. Sőt a lakosság ezen vastag szeletében éppenséggel mínuszos hatást vált ki. Nem hozza, hanem viszi a potenciális híveket és szavazatokat.

Hanem akkor ki számára szól a cédula a Ripacs nyakában?

Van most ugye a Mesterházi-féle MSZP, ott van Bajnai ügynök, ott van a Gyurcsány-féle DK, van a zavaros és mondvacsinált 4K, van vagy nincs az SZDSZ, de nyugodtan ide sorolhatjuk az LMP-t is. Ha így maradnának, ekkora megosztottságban, akkor Orbánnak már csak egy kávét kellene kérnie, nyugodtan hátradőlhetne a mind nagyobb általános elégedetlenség és az összeomlással fenyegető helyzet ellenére is. Ám a felállás nem fog így maradni. Szinte biztosak lehetünk benne, hogy a célegyenesben vezényszóra eltűnik a szétdarabolódás, és az „egy a tábor, egy a zászló” judeoliberálbolsi változata áll elő, vége lesz az ökörködésnek, mindegyiküknek be kell állnia a közös sorba. De nem mindegy – mármint a mostani show szereplői és figurái számára nem mindegy -, hogy melyikük milyen pozícióban. Most az a verseny folyik, hogy melyikük mekkora koncra szóló cafeteria-cédulát kapjon a majdani koncból.

Egyik klikk „éhség”-menetben mutogatja magát, a másik a média kedvéért odabilincseli magát bármihez, amihez hozzáfér, Gyurcsány Pojáca egy ilyen cigányvagyok-produkcióval lép fel a „baloldali” judeoliberális belső házi Ki mit tud versenyen. A háttérben meghúzódó zsüri pedig pontozgat az ő sajátságos szempontjai alapján. Valamelyest már ismerve az ő manhattani és tel-avivi észjárásukat és ízlésüket, ez a mostani felirat a Ripacs nyakában talán nem is akkora baromság, mint amilyennek mi érezzük. Hasznos lehet. Na nem nekünk, hanem Gyurcsány Takarodjnak.

Miniszterelnökjelölt valószínűleg nem lehet már. De valami más főmufti még igen, sőt akár majd miniszter is, ha győznének. Neki az már bőven elég a továbbiakhoz, tudjuk jól.

Számunkra a haszon inkább arra korlátozódik ebből a mostani elmeháborodott mutatványból, hogy idejében figyelmeztet rá: a mostani fideszes cigányajnározás és a cigányok pénzekkel tömése kismiska ahhoz képest, hogy mi várható ezen a téren akkor, ha a zsidó háttérhatalom a „demokratikus”, vagyis judeolibsi oldal győzelmével ismét megkaparintja a közvetlen politikai hatalmat. Akkora cigányhízlalás fenyeget velük, amilyen még soha nem volt.

Tartsuk ezt szem előtt.

4 kommentek:

kistutyi írta...

fletó: te nem cigány vagy, hanem Magyarországot tönkretevő, egyik, büdös, fő tolvaj. Hirtelen csak ennyi jutott eszembe mikor a táblát megláttam a nyakadba. Szarházi.

lényeglátó írta...

A törvényről

A törvény olyan, mint a pókháló, amely megfogja a kisebb állatokat, a nagyobbak azonban átjutnak rajta. A dongó beléje jutva széttépi, s kirepül belőle, a kis légy azonban fennakad benne.” Görög mondás.

„hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve!

Amely országban a gonosztevők büntetés nélkül maradnak, gyilkosságok, ragadozások, minden Istentelenségek eláradnak (privatizáció, olajmaffia) , melyekért veszedelemre bocsátja Isten az országot…Mivel sokszor a kis lopót a nagy lopók felakasztják: sokszor aki sokat lop, aranyláncot visel, aki keveset, kenderkötélen függ. Pázmány Péter

Névtelen írta...

Én már láttam tisztelt Orbán urat is hasonló szar rongyokban mikor kezdette vala gyüjtögető munkáját ugy 20 éve és mire vitte latjatok féreim?

Névtelen írta...

Van még lejjebb, Fletó?

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló