Mindenről az jut eszükbe…


Terápián képeket mutogat a pszichológus a betegnek. Először egy kört ábrázoló képet mutat.
- Erről mi jut eszébe?
- Pina.

A pszichológus rajzol egy négyzetet.
- Erről mi jut eszébe?
- Pina.

A pszichológus rajzol egy háromszöget.
- Na és erről mi jut eszébe?
- Pina.
- Hát azt hiszem a probléma egyértelmű. Maga túlságosan sokat gondol a nemi életre.
- Ééén??? Hiszen maga rajzol folyton pinát! 

Mára eljutottunk oda, hogy a balliberált oldalon lévő szerencsétlenek is a fentiekhez hasonlóan működnek: mindenről az jut eszükbe. A különbség csak annyi, hogy ők a pinát a holokauszttal és a zsidózással helyettesítették, ami azért óriási különbség, valljuk meg.

Ma már nem telik el úgy nap, hogy valamelyik megmondóemberük ne találna valamilyen súlyos antiszemita problémát a jobboldalon elhangzó nyilatkozatok, vagy vélemények között. Lényegében minden olyan megszólalás, ami kritikát fogalmaz meg Izrael, a bankárvilág, vagy bármilyen a zsidókkal, a zsidó közösséghez tartozó személyekkel kapcsolatos ügyben, az azonnal a céltáblává válik. És hogy ez mennyire így van, azt jól bizonyítja Kuncze Gábor néhány nappal ezelőtt kiadott nyilatkozata is, amely átfogó képet ad a balliberált oldal beteg világáról: „Mert az idegenszívűzés is zsidózás, a bankárkormányozás is zsidózás, Nyirő állami celebekkel történő újratemetési kísérlete is zsidózás, Nyírő, Tormay és Wass NAT-ba emelése is zsidózás, az államilag támogatott Horthy-kultusz is zsidózás.” 

Jól láthatóan manapság minden nyílt zsidózás. Ami meg elsőre nem az, vagy csak nehezen üthető rá a bélyeg, azt úgy hívják, hogy burkolt zsidózás, vagy burkolt holokauszt-tagadás. Mindenre van megoldásuk. Mert olyan nincs, hogy valami ne legyen antiszemitizmus, amire ők rá akarják mondani, hogy az.


A náciveszély immár folyamatos Magyarországon. Mindig felüti a fejét valahol. Most legutóbb éppen Pápán, ahol a középiskolákban tanuló a diákoknak kötelező zsinagógalátogatást írtak elő. Minden gyerek, ha akarta, ha nem megkapta a kipáját, és már mehettek is a zsidók szervezte előadásra meghallgatni a 6 millió meséjét.

A történtek után a helyi radikálisok nyílt levélben fordultak az iskolák igazgatóihoz, hogy magyarázatot kérjenek a látogatás okaira, különös tekintettel a megmozdulás kötelező jellegére és az előadáson, pontosabban az agymosáson elhangzott egyoldalú tájékoztatásra, melyben a történelmi tények elferdítése, a bűnös magyar nemzet fogalmának a diákokban való elmélyítése mellett, aktuálpolitikai kérdések is előkerültek.

Gondolom, mondanom sem kell, a nyílt levél ismét okot teremtett arra, hogy a helyi elvtársak egy jó kis szellemi dagonyázás keretében kiélhessék a magukban hordozott frusztrációt. Azonnal előkerült a a szoci bullshit generátor és már jöttek is a remekbe szabott mondatok: „a napokban már reagáltunk egy cikk formájában a nyílt levélre, melyben kifejtettük, hogy a kiállítás egy hónapnyi történelem órával felérő tárlat, és nem egy templomlátogatásról, s a zsidó vallás rákényszerítéséről szól, hanem egy valós történelmi eseményt és nem történelmi hamisítást mutat be. Azonban az MSZP elnöksége úgy gondolta, hogy ez nem elegendő, mivel a fent említett levél egy burkolt holokauszt-tagadás, ami pedig büntetőjogi felelősséget is vonhat maga után. Nem hiszem, hogy egy magát demokratikusnak mondó, legitim párt bármely tagja megengedhet magának ilyet.” 

Így néz ki hát egy burkolt holokauszt-tagadás. Nem számít, hogy mindössze annyi történt, hogy valaki meg merte kérdezni, hogy ugyan már miért kötelezték a diákokat egy olyan előadás megtekintésére, amit jó esetben is csak maximum magán jelleggel, mintegy iskola utáni lehetőséget ajánlhattak volna a gyerekeknek.

Eltér a véleményed a liberális elvektől? Zsidózás. Rámutatsz a kettős mércére? Zsidózás. Szóvá teszed, hogy történelmi eseményeket miért kell szent dogmaként elfogadni? Zsidózás. Mutatsz egy kört ábrázoló képet? Zsidózás. Mutatsz egy négyzetet ábrázoló képet? Zsidózás. Mutatsz egy háromszöget ábrázoló képet? Zsidózás.

Hát azt hiszem a probléma egyértelmű… 

Emberek, ti ott a másik oldalon, térjetek inkább vissza a pinához!




[Utólagos elnézést a vulgaritásért.]

11 kommentek:

Névtelen írta...

A zsidók meggondolhatnák, hogy ez a nyafogós-erőszakos stratégiájuk fordítva is érvényes. Ha minden kérésük teljesül, és mégis elölről kezdik a követelőzést, akkor minek teljesítsünk akár egyet is? Hiszen ott vagyunk velem mintha teljesítettük volna, de így megspóroljuk a sok mindent.

Névtelen írta...

Feljelentek 3 antiszemitát!
MÁRIA TERÉZIA, Ausztria, Magyarország és Csehország királynője (1771-1789)
"A továbbiakban egy zsidó sem maradhat itt, mindegy milyen indoklással írásos engedélyem nélkül. Nem ismerek egy másik kellemetlen kártevőt az államon belül, mint ezt a fajt, akik csalásukkal, uzsorájukkal és pénzkölcsönzésükkel elszegényítik az embereket és semmitől sem riadnak vissza, amit egy tisztességes ember nem csinál. Következésképpen amennyire csak lehet, meg kell szabadulnunk tőlük."

LISZT FERENC, 1811-1886, Die Israeliten
"A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja.A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza. Ő az alapja minden olyan vállalkozásnak, amely a trón ledöntésére, az oltár széttörésére és a polgári jog megszüntetésére irányul."

Luther Márton:
“A nap még sohasem sütött egy olyan vérszomjas és bosszúálló népre mint ők, akik azt képzelik magukról, hogy ők Isten kiválasztott népe és úgy gondolják, hogy nekik meg kell gyilkolni és szét kell morzsolni a pogányokat. Úgy gondolják, hogy Messiásuk első cselekedete az lesz hogy megöli és kiirtja az egész világot kardjával. Ahogy ezt már bemutatták ellenünk keresztények ellen és ha csak tudnák, szeretnék újra bemutatni.”
“Ezért, kedves keresztény feleim, az ördög mellett nincs keservesebb, mérgezőbb, hevesebb ellenségetek mint az a zsidó, aki komolyan zsidó kíván lenni. Lehet hogy van köztük néhány, aki abban hisz, amiben a tehén vagy a liba hisz, de mind vérrel és a körülmetéléssel van körülvéve.

Látó írta...

Ez a cikk nyílt zsidózás!
És burkolt holokauszt-tagadás is...

Gambit írta...

És ebből lesz az, hogy az ember előbb-utóbb tényleg el kezd zsidózni, tényleg antiszemita lesz, és tényleg elgondolkodik rajta, hogy a gyakorlatban is megvizsgálja, tényleg kivitelezhető-e úgy a holokauszt, ahogy nap mint nap előadják nekünk...
Látszik, hogy már alig tudják türtőztetni magukat nagy jódolgukban, és egyre nagyobb a pofájuk. Politikailag pedig egyre jobban szükségük van egy valódi, zsidó ellen elkövetett, faji alapú fizikai atrocitásra, ahol van egy egyértelműen zsidó hulla, egy egyértelműen antiszemita gyilkos, és egyértelműen, kizárólag antiszemitizmus az indíték. Mert akkor végre bármit nyíltan megtehetnének hazánkkal.
Mert senkit, még minket sem fojtogat úgy a kettős beszéd, mint őket. Műtéti úton sem lehetne eltávolítani arcukról a kéjes vigyort, ha végre nyíltan akképp viselkedhetnének, aminek tartják magukat: az ország uraiként. Ehhez pedig semmi mást nem kell tenniük, csak produkálniuk egy alaktalanra, vagy halálra vert zsidót.

Quedra írta...

Ez igen kacifántos dolog ám. Elvégre ha én mint átlagember egy zsidó emberre aztat merem mondani, hogy zsidó az mekkora antiszemitásrasszistákozás mán! Holott, a érintett egyén esetleg büszke a származására, meg vallására s esetleg nem takargassa (mint páran mifelénk). De akkó kérdem tisztelettel vajon minek is háborodnak fel a megnevezésen? (Bizonnyal én vagyok az agyatlan barom, ha ezt nem tudom felfogni.) Vagy ez olyan, mint a Cyrano? Senki nem nevezheti őket úgy, csak saját maguk, mer egyébként sértés és meg kell torolni? Bolond egy világ ez.)

Aztán. Értem én, hogy a ifjúságot úgy a legegyszerűbb befolyásolni, ha tantervileg kötelezve megcsináltatnak velük valamit. De... vajh a kedves diáknak nincs szája? Miszerint ő, biz nem veszi fel a kipát, mert pl. nem a vallásához tartozó jelkép/tárgy (s az ilyesmit többen nem nézik jó szemmel, mert csalásnak, meg ilyesminek nézik), s a zsinagógát pedik nem kívánja látni belülről, mert mán járt ilyen helyen s nem tetszett, rosszul érezte magát, stb.
Ha meg netán ilyent mond, mégis mit csinálnak? Kirugják? Megbélyegzik? Bántalmazzák? Cöhh...

Viszont azt se feledjük el, hogy a diákok igen okos kölykök (már egy bizonyos részük), elvégre sikeresen elkerülik a számukra érdektelen információ befogadását. (Ezért van a sok rossz jegy. Vagyis... régebben ezért volt.)

ProliProfil írta...

A farkas, azért falta föl a bárányt, mert beleivott a patakba, amikor ő is szomjas volt. A bárány tehát szennyezte a patakot.

Igaz, hogy a patak folyásában, a farkas alatt ivott szegény bárány, de nem ez a lényeg...

Lehet találgatni, hogy a mintapéldában ki a zsidó.

kistutyi írta...

Úgy élnek itt mint hal a vizben! Akkor is sirnak amikor jól megy soruk, akkor is ha nem! Engem már nem érdekelnek, egyik fülemen be, a másikon ki, sírjanak amennyit csak tudnak! Ameddig csak meg nem szakadnak! Tegyenek egy sziveséget!

Gambit írta...

@Quedra: Lehet cöhhögni, de igen, megbélyegzik, megszégyenítik, fegyelmit kap, kicsapják, bármelyik opció reális. És jelenleg egy ilyen lépés annyit tesz, mintha az előző rendszerben osztályellenséggé nyilvánították volna az illetőt. Aki netán valamire szeretné vinni az életben, az nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy ilyen dolgokkal elvágja magát középsuliban.
A tantestület egy ilyen után ott rak keresztbe, ahol tud, sőt, van rá példa, hogy a szülőket is pellengérre állítják, ezekben az esetekben pedig kivétel nélkül a gyerek húzza a rövidebbet. Hallhattunk elég ilyen sztorit pl. a választások előtt, nem hiszem, hogy bárkinek hiányzik a dolog. Pont erre találták ki a politikai érdekképviseletet, amivel a kedves diák nagyon is ügyesen élt (még ehhez is kellhetett némi bátorság, mert kis közösségekben könnyen azonosíthatók a renitenskedők).

Az pedig, hogy kötelezővé teszik a mindennapos zsidóimádatot, egyáltalán nem baj. A törökökön kívül eddig az összes, minket megszálló nép/dinasztia ott hibázott, hogy előírta saját imádatát. Az ilyesmi ellen a magyar néplélek csípőből lázad, s ha hangosan nem is mondja ki, rühelli az egészet (ebben az esetben is látható az eredmény).
A felnőtt lakosság zömének is azért van már tele a hócipője a zsidókkal, mert minden napra jut valami holokauszt, minden héten legalább egyszer a fejünkhöz vágják, hogy mekkora királyok ők, és mi milyen szarok vagyunk... stb. Ezt hosszútávon a mi gyomrunk nem veszi be, lehet, hogy nyugatra ez a nyerő recept, itt oltári nagy bukó lesz belőle (és láthatóan eléggé frusztrálja őket, hogy nem adjuk be a derekunkat, érzik ám, ne félj, azért habzanak ennyire, azért idegesek, nem szokták meg, hogy nem hat a csodafegyver :)).

Maci írta...

Na most a levélben azt írták ugyebár, hogy; "a napokban már reagáltunk egy cikk formájában a nyílt levélre, melyben kifejtettük, hogy a kiállítás egy hónapnyi történelem órával felérő tárlat, és nem egy templomlátogatásról, s a zsidó vallás rákényszerítéséről szól..."
Akkor teljes tisztelettel megkérdezném, hogy az egy hónapnyi történelemórával felérő tárlat vonatkozik-e másra is? Az iskola diákjai látogatást tettek-e például egy katolikus templomban, vagy netán részt vettek-e egy szent misén, avagy voltak-e egy református istentiszteleten? Netán ellátogattak egy buddhista központba, vagy egy iszlám mecsetbe? Fogadjunk, hogy tudom a választ!

Karina írta...

Ugyanazt érzem mint Gambit: mindennapossá teszik a zsidóimádatot. A "reakciókon" pedig csodálkoznak. (legalább is úgy tesznek )

Névtelen írta...

Már okádékom van ettől a szemlélettől.
Sulykolják a magyar emberekbe, mekkora felelősség terheli őket, amit a zsidósággal német nyomásra elkövettek... A zsidó törvények megalkotásáért is macerálják a magyarságot. Pedig az USA-ban előbb volt zsidó törvény, mint nálunk. Az USA-ban 1954-ig volt érvényben. Érdekes,itt, a főrabbi is a felsőházban megszavazta ezt a törvényt! Biztos a zsinagógákban ezt elhallgatják manapság előttetek, pedig történelmünk, történetük élő szövedéke, letagadhatatlan része... Olyan, mint a MAZSIHISZ-ből Zoltai Gusztáv letagadhatatlan pufajkás volta!
A történelemben végig lehet menni, mindég akadtak gazemberek, akik miatt sokan elhaláloztak, jobb esetben szenvedtek, megmenekültek...

Boldog újévet! Kívánja nektek egy öreg zsidó, Avigdor Rothwaldmann, akinek elege van ebből a provokált hisztériából, amit sok zsidó médiamunkás művel!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló