Nem lesz gond, Feri megoldja


Bajnai  Gordon  integráló  ereje  ide,  Orbán  ellenes  balliberált  összefogás  oda,  azért  van abban  valami  szívet  melengető,  ahogy  a  hazátlanok  a  nagy  összeborulás  közepette,  a  nagy önmagukra  találás  örömében egymást tapossák, egymást ekézik a jobb pozícióért, a nagyobb hatalomért. A színjáték már eddig is szórakoztató volt - gondoljuk csak az elempé-Gyurcsány üzengetésekre, vagy a  Mesterházy-Gyurcsány-féle  pengeváltásokra-,  de a  napokban a  műsor színvonalát az elvtársak újabb magaslatokba emeleték...

 
Bajnai Gordon integráló ereje ide, Orbán ellenes balliberált összefogás oda, azért van abban valami szívet melengető, ahogy a hazátlanok a nagy összeborulás közepette, a nagy önmagukra találás örömében egymást tapossák, egymást ekézik a jobb pozícióért, a nagyobb hatalomért. A színjáték már eddig is szórakoztató volt - gondoljuk csak az elempé-Gyurcsány üzengetésekre, vagy a Mesterházy-Gyurcsány-féle pengeváltásokra-, de a napokban a műsor színvonalát az elvtársak újabb magaslatokba emeleték. 

„Szerintem a Milla most nagyon sokat árt, miközben nem ártani akar. De azzal, hogy sokadszor utcára viszi úgy az embereket, hogy elhiteti velük, hogy ez megoldást jelent, kiszereli az Orbánnal szembeni demokratikus sokaság akaratát, azzal épít egy hamis illúziót.” – nyitotta a műsort az ATV-n Kajmán Olgánál Ferenc, majd így folytatta: „van egy önkényuralmat építő rezsim és vannak a demokraták. A kettő között nem lehet félúton lenni. Ez az LMP nagy rendszerhazugsága, ez a Milla nagy rendszerhazugsága.” 

Ügyes vagy, Feri! – mondhatnák mi meg hátradőlve a karosszékben – szép kezdés, folytasd még! És Ferenc folytatta: „alapvetően nem értek egyet azzal a mentalitással, amit a Milla képvisel. Nem javaslom, hogy október 23-án elmenjen bárki is hozzájuk biodíszletnek, hogy építse a Millának azt a nimbuszát, ami rossz célt szolgál. Ez egy rossza ügy mára.” Aztán, hogy senki ne maradjon ki a szórásból Gyurcsány a végére elővette még a Bajnai visszatérésének ügyét is: „Az, amit Bajnai gondol Magyarországról, az nagyon sok tekintetben nem az, mint amire a szocialista párt. Végképp nem az, amit mondjuk az LMP. A Szolidaritástól meg olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.” [a teljes interjú ITT

Azért valljuk meg, tehetséges gyerek ez a Gyurcsány. 

Van valami különleges érzéke ahhoz, hogy miként kell, hogy miként lehet szétbarmolni valamit. De most talán annak is tanúi leszünk, hogy az ország lepusztítása után miként oldja meg a balliberált szemétdomb teljes ledózerolását pártostul és szatelit szervezetestül együtt. 

Ha pedig valaki azt gondolná, hogy a táncoslábú ezzel befejezte a heti működését, akkor jelezném, hogy a ciontévés szereplés csak a móka kezdete volt. Ferenc ugyanis tegnap bejelentette, hogy a következő három hétben országjáró turnéra indul, melynek keretében felkeresi Borsod-Abaúj Zemplén, Heves, Nógrád, Békés és Baranya megye nehéz helyzetű településeit. „Nem akarok protokoll programokat. Vendéglátóinkkal élünk egy-egy napot, velük kelünk, megyünk munkába, ahol tudunk, velük dolgozunk. Alszunk szegénytelepen, alszunk roma vendéglátóinknál, bumlizunk hajnali vonattal vagy busszal” – olvasható a nagy akcióterv Ferenc Facebook-oldalán. 

Azt hiszem, legalább ebből a szempontból vidám napoknak nézünk elébe. 

Gyerünk Feri, húzzál bele! 
 

5 kommentek:

Névtelen írta...


Internacionalizmus?

Széchenyi István a Cosmopolitizmusról
Hitel 162.

Hány dicsekedik még azzal, hogy Cosmopolita! Gyengeség, hiba halandótul elválhatatlan, de azokkal kérkedni az elromlottság legmélyebb lépcsője: hol a szemérem eltűnt, ott az élet minden bájainak vége. Szerencsére sok ollyast beszél, amit maga sem ért, s olyannal dicsekedik, ami gyalázatára válik. A Cosmopolita tágasb szívűnek tartja magát, s így jobbnak, mint másokat. Ő minden embertársát hordja szívében, midőn a patrióta főképpen csak hazafiait. Ő magasb értelműnek képzi magát, mert minden régi szokáson, bévett ítéleten áthág, egyszerre keresztény, török, etheista lehet, s chaméleoni ügyességgel szabhatja magát a körülállásokhoz, a hasznoshoz. —De ily tehetség áltermészet, s többnyire igen sok baltudománynak éretlen és savanyu gyümölcse, s az emberbűl, ki minden sajátságát elveszti, olly csúfot tesz, mint nevetséges a szelíd farkas, s kacajra méltó a láncon idomtalanul táncoló medve, s csúf a legvékonyabb vesszőtül is rettegő kalitkás oroszlán.
Mily szomorú sors öntagjainak egymásutáni lassú sorvadását nyilván érezni s az életerő fogyatkozását naprul napra csalhatatlanul, észrevenni — s ennél csak annak kínja lehet még fájdalmasabb, ki kénytelen átlátni, hogy Ő egy rothadó nemzet tagja: mert százszor könnyebb a testi, mint lelki aljasodást szenvedni.
Hol pedig a nemzetiség semmivé vált, hol a lakosok elkorcsosodtak, vagy hol a nemzeti szellem és sajátság hiábavalóságokon, gyermeki bábokon alapul már, ott a sokaság vakságában nem is gyanítja, keserű de csalhatatlan tekintettel nézi a gondba merült hazafi, miként folydogál le szemenkint a hátra maradt kevés föveny a nemzet életórája üvegszelencéjébe
Rátok szánakozva tekintek, ti nyomorult lelkek, kik egyedül egy idegen napsugárinak köszönhettek egy kis fényt: mint rátok is törpe kevélykék, kik hiú viszketegségtől hajtva, s vélvén, hogy majd ti fogjátok irányozni azt, bujdosó csillagra ültök, bár legnagyobb veszéllyel járna is az, s bármint s bárhova sodorna benneteket. Ti nemzeti testünk rothadt, s rothadó tünetei, kik polgári erényt nem ismertek, s ezért senkiben nem is bírjátok feltenni, ám dobjatok rám sárt, mennyit erőtök csak győz, lemoss rólam az idő, és titeket felejteni, vagy utálattal fog nevezni Hunnia, mely csak akkor lehet, csak akkor lesz magas, ha ti gyávák, nem vagytok többé!
Az állampolgársági nép”savazás” kapcsán jutott eszembe!
lényeglátó

Névtelen írta...

Egy ujabb hatasvadasz korut!

Névtelen írta...

A recski élménycentrumot kéne kipróbálnia, úgy tíz évre.

kistutyi írta...

Sajnos az ilyen nemes gondolkodásu, politikus már nem található Magyarországon, mint akitől Névtelen idézett.Szinte váteszként látta mi vár ránk. Nekünk már csak ilyen sunyi, gátlástalan, harácsoló, hazudozó, paprikajancsik jutottak, akik azon iparkodnak mind, jóformán versengve, hogyan fosszák ki, dönték romba országunkat.

Maci írta...

Ha Széchenyi tudta volna, hogy ez lesz ma Magyarországon, szerintem inkább a kardjába dől. Szegény. Most foroghat a sírjában!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló