Történelmi siker


Vasárnap időközi önkormányzati képviselő-választást tartottak Dunaújvárosban. A hír országos szinten, az átlagpolgár szempontjából nagyjából és egészében, minden rosszindulat nélkül is a kinemsz@rjale kategóriába tartozik. Mondom, az átlagember szempontjából. Azonban vannak átlagon felüliek is. A nagyon felvilágosult, nagyon hozzáértő és természetesen nagyon komoly következtetéseket levonni képes demokraták, mint ez a mérhetetlenül szimpatikus és felkészült fiatalember, akit hivatalosan Molnár Csabának hívnak. Nem hivatalosan meg egy degenerált, idióta f@sznak...




Vasárnap időközi önkormányzati képviselő-választást tartottak Dunaújvárosban. A hír országos szinten, az átlagpolgár szempontjából nagyjából és egészében, minden rosszindulat nélkül is a kinemsz@rjale kategóriába tartozik. Mondom, az átlagember szempontjából. Azonban vannak átlagon felüliek is. A nagyon felvilágosult, nagyon hozzáértő és természetesen nagyon komoly következtetéseket levonni képes demokraták, mint ez a mérhetetlenül szimpatikus és felkészült fiatalember, akit hivatalosan Molnár Csabának hívnak. Nem hivatalosan meg egy degenerált, idióta f@sznak.

Azonban ez az ügy szempontjából nem túl érdekes. Vagy lehet, hogy mégis.

Történt ugyanis, hogy a választási eredmények nyilvánosságra kerülése után szinte azonnal, Molnár úr, mint a Demokratikus Koalíció alelnöke közleményt adott ki, melyben értékelte és azonnal elemezte is ezt a roppant nagy jelentőségű voksolást:
A dunaújvárosi időközi választás ismét bebizonyította, hogy a Demokratikus Koalíció – alig öt hónappal a párt hivatalos regisztrációja után – ott áll a parlamenti küszöbön. A demokratikus pártok közül a második legjobb eredményt úgy érte el Czuczor Zsolt, a DK jelöltje, hogy ő volt az első, aki a párt nevében bármiféle választáson elindult.

A voksolás tanulsága, hogy a demokratikus pártoknak több szavazója volt, mint a Fidesznek. Összefogásuk esetén a Fideszt legyőzve megnyerték volna az időközi választást.

Ahogy eddig is, a DK a jövőben is a demokratikus ellenzéki pártok összefogását kezdeményezi és támogatja. A dunaújvárosi időközi választás eredménye azt bizonyítja, hogy Orbán rendszerének leváltása csak a demokratikus pártok összefogásával lehetséges.


Molnár Csaba ügyvezető alelnök
Demokratikus Koalíció

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy Molnár Csaba meglátásának a lényeget tekintve bármi köze is van a valósághoz, azokat megnyugtatnám, hogy ez nem igazán van így. Nagyjából annyira, mint a Jereváni rádió híradásainak.

Dunaújváros 7-es számú egyéni választókerületben 4028 választásra jogosult szavazópolgár él, akik közül 835 fő adott le vasárnap érvényes szavazatot, ami 20,73 százalékos részvételt jelent. A 835 szavazatból a legtöbbet, szám szerint 295-öt (35,33 százalék), a fideszes Nagy Zoltánné kapta. A szocialista Magyar András 283 (33,89 százalék), a független Kozma Erzsébet 110 (13,17 százalék), a jobbikos Csóka Bernát 56 (6,71 százalék), a DK-s Czuczor Zsolt 41 (4,91 százalék), a független Szilágyi Miklós 36 (4,31 százalék), míg az LMP-s Gergely Ákos 14 (1,68 százalék) szavazatot tudhatott végül magáénak.

Igen, jól látja mindenki.

A DK jelöltje egészen pontosan 41 darab szavazatot kapott, amivel a hét induló közül az ötödik helyen sikerült végeznie. 4028-ból 41 szavazat, egy alapvetően balliberális beállítottságú városban. Nem lehetett könnyű. Eljött a család, eljöttek a haverok, meg a munkatársak. Ez valóban történelmi siker. Ez valóban megér egy országos sajtóközleményt.

Arról már nem is beszélve, hogy ebből az eredményből szűrte le Molnár Csaba azt, hogy pártja „ott áll a parlamenti küszöbön”. És ebbel jött ki az a következtetés is, hogy a jelöltjük a „demokratikus pártok közül a második legjobb eredményt érte el”.

Nem kétséges. Ez a Csaba gyerek tényleg nagyformátumú gondolkodó. Egy zseni. Bár azért a nagy elemezgetések közepette talán érdemes lenne elgondolkodnia azon is, hogy miért vannak egyre többen azok, akik ha rá hivatkoznak, nem a hivatalos nevén emlegetik…

2 kommentek:

Gambit írta...

Hát, Dunaújban nem kell meglepődni azon ha a szocik a másodikak és a "demokratikus" pártok összefogása esetén lenyomták volna a Fideszt. Az a város mindig is balos fertő volt, egy kevés valódi, elszánt hazafival megfűszerezve.
Egyébként az biztató, hogy a DK mellett az LMP is ilyen gyengén teljesített (ott valószínűleg még a haverok, munkatársak sem jöttek el) egy baloldali fellegvárban.
Egyébként Csabika kedvét igen gyorsan le lehet törni egy kis ellenmatekkal, mert ha már ő itt mindenféle olajfát vizionál, aminek kb. annyi realitása van jelenleg, mint egy Fidesz-Jobbik szövetségnek, akkor játsszunk el ennek gondolatával kicsit, és nézzük a számokat: MSZP+DK+LMP=338; Jobbik+Fidesz=351
A "jobboldal" még így is nyerne, csókolom.

Karina írta...

Erre a "bucigyuri" stilusra ma már nem vevő senki.A sokfelé osztódott, egymást váltó, libsi-szoci pártoknál egy kicsit "bezavart" az, hogy a Jobbik bekerült a parlamentbe. Támadják is őket piszkosul.Most nem megy olyan simán a váltás. ( az egyik jön, a másik megy, miután a háttérben megegyeztek ) Ezért kapnak ilyen hülyék is nyilvánosságot mint ez a szerencsétlen "hű. f@."

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló