Ünneprontó

Nem szeretnék itt a jeles napok közepette ünneprontó lenni, de azt gondolom, hogy néha vannak olyan helyzetek, amelyek mellett ilyenkor sem lehet szó nélkül elmenni.

Az elmúlt napokban talán már többeknek feltűnt, hogy a legnépszerűbb nemzeti hírgyűjtő honlap, az Alternatív Hírportál linkjére kattintva „A domain nem mutat tárhelyre” felirat jelenik meg a képernyőn, és talán már az is sokak által ismert, hogy a Nemzeti 1 televízió december 23-án, az utolsó adással befejezte a működését.

Igen, ez van.

Az év végére megszűnt két olyan kezdeményezés is, amelyekről minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy az elmúlt időszakban a nemzeti radikális média fontos bástyái voltak. Hogy mi van, vagy mi lehet a háttérben az AltHír esetében egyelőre még nem tudható, az N1 stábja pedig a finanszírozás hiányával indokolta a kényszerű leállást. Azonban legyen bármi is a színfalak mögött, a lényegen ez mit sem változtat, mert a legfontosabb kérdés akkor is érvényes: Vajon megengedheti-e magának a radikális oldal, hogy elveszítsen két ilyen fontos és népszerű portált?

Nem hiszem, hogy a válasz ne lenne egyértelmű. De akkor hogy lehet az, hogy ez csak nekünk, itt kint az utcán az? Hogy lehet az, hogy a többi meghatározó radikális portál szinte egyetlen sort sem szentelt az ügynek? Hogy lehet az, hogy lassan egy héttel a történtek után egyetlen döntéshelyzetben lévő radikális vezető nem szólalt meg, nem írt egy háromsoros közleményt, hogy értjük a problémát és mindent megteszünk a mihamarabbi megoldásáért?

A megoldásért, ami persze lehet bármi, de az nem kétséges, nem lehet kétséges, hogy a nemzeti oldalnak szüksége van egy olyan hírgyűjtő oldalra, ahol folyamatosan frissülve egyszerre jelen van mindenki, aki ezen az oldalon tevékenykedik, és nem lehet kétséges az sem, hogy szükség van egy olyan napi hírműsorra, ami a mi szemszögünkből vizsgálja a szűkebb és a tágabb világ történéseit.

Annak idején, amikor a Jobbik bekerült pontosabban, amikor a Jobbikot beszavaztuk a Parlamentbe, mindenki tisztában volt vele, hogy a párt bejutása nem a cél, hanem csak eszköz arra, hogy megvalósítsuk mindazt, amit az elmúlt években közösen kitűztünk magunk elé. Mindenki tudta, hogy az út, a harc a bejutással nem ér véget, hanem még csak akkor kezdődik el igazából. Mindenki tudta, hogy a hátországot mihamarabb meg kell erősíteni, hogy a párt körül létre kell hozni egy értelmiségi holdudvart, és egy gyorsan fejlődő médiabirodalmat, mert a mai világ harcait már nem fegyverekkel vívják, a mai harcok nem a csatamezőkön, hanem a televíziók, az újságok és az internet oldalain zajlódnak.

Ezért aztán nem lehet veszni hagyni azt, ami már elindult, azt, ami már bizonyította, hogy működőképes, ami már bizonyította, hogy igény és szükség van rá. És nem lehet az sem, hogy indokként elfogadjuk, hogy nincs rá forrás, mert az kizárt, hogy egy parlamenti párt nem tudja finanszírozni egy napi 10-15 perces híradó elkészítését, az nem lehet, hogy egy ne lehessen találni pénzt egy hírgyűjtő oldal fenntartására. Főleg úgy ne, hogy lényegében nem kell kitalálni semmit sem, hisz ma még technikailag mindkét honlap megvan, ma még mindkét oldalt lényegében csak újra kell indítani.

Jó, persze tudom. Szinte még csak most értek véget a karácsonyi ünnepek és azt sem tudható, hogy a háttérben milyen lépések történnek. De akkor is. Tegnap már rendkívüli parlamenti ülés volt és holnap is az lesz. A mindennapok haladnak. Így aztán, akinek dolga, annak azért most már tényleg meg kéne szólalnia.

8 kommentek:

Névtelen írta...

Az alternativ hirpoltárnak köszönettel tartozunk,az ö segitsegevel 2008 oktober 9.-én 08-30-kor lett bedöntve a forint.
Nagyon sok fél igazságot szivárogtattunk ki az althiren keresztül.
Ezeket probálták elözször jelszavas belépésekkel blokkolni,ezeket kikerülve ujabb informáciokat töltöttünk fel,majd az althir nem engedett uj belépöket jelentkezni.
Utána az althir segitsegevel azokat a portálokat kerestük,ahol nem kell regisztrálni.
INformácioinkat internetkávézo,vagy lakotelepek szabadon hagyott wifijénél töltjük fel,mindig mozgásban vagyunk.
Ez egy nemzetközi szervezet,mely az átlag embereknek probálja elmagyarázni hogy a dolgok nem véletlenül történnek körülötte.
Forrásainkat Orosz országtol kapjuk.
Igy jutottunk el,a radical pauzzle-hoz is melyen tovább szeretnénk informálni a agyar átlag polgárt.
Magyarországon tölünk függetlenül de ugyan ezt a célt szolgálják,és köszönetet szeretnénk mondani.
BOGÁR LÁSZLO,CSAT MAGDOLNA,DRÁBIK JÁNOS,SZANISZLO FERENC ,MOLNÁR F ÁRPÁDNAK.

AZ ISTEN SZOLGÁLATÁBAN ÁLLUNK,AZ ISTEN ITÉLKEZZEN A BÜNÖS EMBEREK FELETT.

Gambit írta...

Ne röhögtess Névtelenke! Basszus, azért ha már játszod itt a háttérhatalom egyszemélyes kinyilatkoztatóját, akkor legalább írni megtanulhatnál rendesen... (no és persze némi fogalmazási/szövegértési tréning se ártana)

A poszthoz nincs mit hozzáfűzni, mert teljesen jogos. Kíváncsian várom, mi fog történni az ügyben.

ujvilägrend írta...

Mint mondtuk a helyesiräsért elnézést,nem anyanyelvünk a magyar.
Mire készül a hätérhatalom a közeljövöben?

EMBEREK MILLIÄRDJAITT KÉSZÜL KIIRTANI,ALBERT PIKE TERVEI ALAPJÄN.
Isräel kontra Irän nem a véletlen most kialakult konfliktus,a
forgatokönyvet mär joval elöbb megirtäk.

keresd:google albert pike 3 viläghäboru megtervezése a vilägkormäny megalapitäsa. A ZSIDOKAT CSAK ESZKÖZNEK HASZNÄLTÄK.

Gambit írta...

"nem anyanyelvünk a magyar" - Nekem se az angol, mégsem úgy írok angolul, mint egy retardált. (Amennyiben valami csoda folytán mégis a háttérhatalom külföldi szószólóihoz lenne szerencsénk, hadd adjunk egy kis nyelvi/kulturális leckét egyik szép, magyar mondásunkkal: Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.)

"A ZSIDOKAT CSAK ESZKÖZNEK HASZNÄLTÄK." - Hehh, remek szerecsenmosdató taktika, azt hiszem a III./III.-nál végre meghallgattattak a fineszesebb provokátorok iránti "imáink"... Bár ez a metódus is elég átlátszó és önellentmondásokkal terhelt, kétségtelenül szórakoztatóbb, mint a fröcsögő anyázás, és nagyobb kreativitásra vall, mint a más nevében való irkálás.

liverpool írta...

Nekem hiányzik az Althir.Minden nap velük kezdtem a napot.

kaptafa írta...

A helyzet az, hogy az N1 televíziót a nemzeti radikálisok is alig figyelték. Annyira alacsony volt a nézettsége, hogy az maga volt a szégyen! Én azt gondolom jó stratégia, ha a vezető radikális politikusuk nem állnak neki megmagyarázni egy nagy bukta storyját!

Névtelen írta...

@kaptafa: A többi netes tévéhez képest nem volt rossz a nézettsége. A HírTv online videóit általában mindenkor verte.

Nemzeti.net írta...

Mivel nekünk is módfelett hiányzik az althir.org, mint szolgáltatás, az elmúlt pár napban összedobtunk egy hasonlót.
Téged az elejétől kezdve szemlézünk, ma nyitottunk ki, mint nyilvános béta.

Üdvözlettel,
nemzeti.net

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló