Pörzse Sándor vs. OV a parlamentben [videó]


5 kommentek:

CarChilli írta...

Azért ez már több, mint gyávaság, Orbán! Szerinted a kertészek "rasszista szamárságokat" mondanak, a cigányok hordában, "öljük meg a magyart" ordítva, késsel üldözve egy diákot csak indulati garázdaság?
A "ruszkik haza" után nagyot csalódtam benned, végleg. Te nem gyáva vagy, hanem álnok hazaáruló.

Névtelen írta...

OV is bebizonyította, hogy egy seggfej. Nem tudok már mit mondani rá. Pörzsén csodálkozom, hogy bírja az ő lelke a parlamentet, ahol annyi mocsok van. Vajon bírni fogja-e azt, hogy pártja fokozatosan simul bele a parlamenti ketrecbe, és idomul a narancsosokhoz. A felszólalásokból ez nem látszik, de egy sor témában a radikálisok megadták magukat. A parlamentben pedig lehet keményeket mondani. Kell is. Azonban a gyakorlat rácáfol a jobbik radikalizmusára. Rossz vége lesz ennek.

liverpool írta...

Szerintem normális párbeszéd volt ez.Pörzsének igaza van, hogy felveti ezt a problémát, mert még nem oldódott fel, OV-nek pedig igaza van abban, hogy ne indulatból oldják meg, ( mert ennek akkor sosem lesz vége, négy évente kitüntetnek, négyévente visszavonják, azért ez minket magyarokat minősítene), hanem körültekintően, hosszútávra készített törvénykezéssel.Mielőtt lezsideszeselne bárki, úúúúúúútálom a fideszt, meg ezt az egész liberális ( álnemzeti) bagázst.

Ronin írta...

A tettei beszélnek egy emberről és nem az ígéretei!

Ennyit OV-ról és a Fideszről.

casablanka írta...

Pőrrzse Sándor képviselő úr már nem hisz ennek a drágalátos vezírnek. Orbán válaszából látszott, mennyire igyekszik elkenni a sz@rt. Ebből csak megint az derült ki, Magyarországon már régen a zsidóké az uralom.( A múltban is az volt, csak nem került ennyire napvilágra.) Ők itt nagyon jól élnek, minket nyakra-főre piszkolhatnak, kihasználhatnak, ellenük bármit is tenni TILOS, na ez az abszolút tolerancia mindent tűrni kell! Meddig még?

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló