Vasárnapi visszanéző – 38. hét

Retardált barmok [2011. szeptember 15.]

Játsszunk el a gondolattal:

Budapest, 2011. szeptember 11.

Hat magyar fiatal vasárnap este kiballag a Kossuth tér előtti Duna-partra oda, ahol a sétány kövein a kis cipők sorakoznak. Megállnak és körbenéznek, de néhány járókelőn és két rendőrön kívül mást nem látnak a környéken. Akkor minden rendben – gondolják, majd gyorsan előszedik a magukkal hozott több tekercs rózsaszín WC papírt és elkezdik betekerni vele a holokauszt-emlékmű darabjait…>>> tovább



Tüntetés a Kossuth téren, ahogy mi láttuk [videó] [2011. szeptember 19.]

Közel másfél évvel a fülkeforradalmi kormány megalakulása után a 2006 őszén kilőtt szemű, megvert, megkínzott, önkényesen fogva tartott károsultak teljes körű jóvátétele még nem történt meg, a rendőrterror felelősei még szabadlábon, és a politikai okból elítéltekről, meghurcoltakról még nem került le a méltatlanul rájuk akasztott bűnös bélyeg, az elakadt semmisségi törvény miatt közkegyelem lenne indokolt 2002-2010 közötti időszak politikai elítéltjei, meghurcoltjai részére, sőt a politikai eljárások száma csak nőtt az utóbbi időben.

Gyurcsány még mindig szabadlábon, Budaházyék pedig rács mögött. Ez elfogadhatatlan…>>> tovább



Elhozták a magyar dalt [2011. szeptember 20.]

A székelyföldi Szentegyházi Gyermekfilharmónia együttese, nyugat-európai turnéja egyik állomásaként, 2011. szeptember 17-én, szombaton este 20 órai kezdettel a müncheni Szent Margit plébániatemplomban adott egy gyönyörű koncertet a szentmise után…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló