Retardált barmok

Játsszunk el a gondolattal:

Budapest, 2011. szeptember 11.


Hat magyar fiatal vasárnap este kiballag a Kossuth tér előtti Duna-partra oda, ahol a sétány kövein a kis cipők sorakoznak. Megállnak és körbenéznek, de néhány járókelőn és két rendőrön kívül mást nem látnak a környéken. Akkor minden rendben – gondolják, majd gyorsan előszedik a magukkal hozott több tekercs rózsaszín WC papírt és elkezdik betekerni vele a holokauszt-emlékmű darabjait.

Már szinte majdnem végeznek, amikor a történéseket eddig szótlanul szemlélő két rendőr odalép hozzájuk. Az igazoltatás megtörténik, de a rend őrei nem kifogásolják, hogy mit csináltak a szoborcsoporttal. A hat magyar fiatal ezen felbátorodva előszedi a magával hozott szemeteszsákokat is, és az eddig még nem bántott cipőkre ráhúzza a kék nylonzacskókat.

Amikor minden elkészül, odaállnak a nagy mű elé és kifeszített mellekkel, büszke mosollyal az arcukon fotókat készítenek magukról, amit néhány órával később egy közleménnyel együtt feltöltenek a Facebookra:

„2011. szeptember 11-én mi, a Joggal a cionizmus és a holokauszt-mítosza ellen Facebook csoport tagjai WC papírral és szemetes zsákkal takartuk le a Duna-parti holokauszt-emlékművet, ezzel is felhívva a közvélemény figyelmét, a cionista ordas eszmék veszélyeire, melyek sajnos egyre nagyobb teret kapnak a társadalmunkban.

Ezzel az anticionista akcióval arra a nyílt levélre is szerettünk volna rávilágítani, amellyel a napokban fordultunk az Országgyűlés elnökéhez annak érdekében, hogy a cionista szervezetek szervezésében résztvevő parlamenti képviselők ellen eljárást kezdeményezzünk.”


Azt hiszem, ha ez így megtörtént volna, akkor manapság Magyarországon napok óta másról sem szólna a média, minthogy micsoda aljas provokáció történt, hogy az országban megfékezhetetlenül dübörög a nácizmus, hogy a kormány képtelen megfékezni a fasiszta hordákat, amik őrült rettegésben tartják a békés és felvilágosult polgárokat.

A fészbúkfeltöltés után néhány perccel már a Terrorelhárító Központ (TEK) kommandósai rúgták volna be a provokációban részvevők lakásajtaját, hogy a legerősebb könnygáz bevetése után, a hajuknál fogva rángassák ki őket az utcára. A csoport lapját azonnal törölték volna a közösségi oldalról, a szimpatizáns tagokat pedig szigorú nemzetbiztonsági vizsgálatnak vetették volna alá. Aki kicsit is gyanúsnak tűnt volna, azért azonnal elindultak volna a TEK emberei. A két rendőrt, akik szótlanul végignézték a műveletet, büntetőeljárás kezdeményezése mellett, azonnal elbocsátották volna a testülettől.

Másnap Magyarországra érkezett volna az izraeli miniszterelnök és a főrabbi, akik követelték volna az ügy legaprólékosabb kivizsgálását és az elkövetők legsúlyosabb megbüntetését, majd a szörnyű fájdalmuk enyhítése miatt aláírtak volna a magyar kormánnyal egy újabb, többszáz millió dolláros támogatásról szóló egyezményt, ami garantálta volna a tizennyolcadik-generációs holokauszt-túlélők kárpótlását is.

Azt hiszem senki számára nem kétséges, hogy a történet utóélete nagyjából ilyen mederben folyt volna. Az egészben pedig az a szép, hogy ez tényleg megtörtént. Persze nem így és nem ott, de ez a lényegen egy cseppet sem változtat.

Vasárnap este ugyanis tényleg történt szoborgyalázás Budapesten pont úgy, ahogy azt a fenti elképzelt történet bemutatta, csak ennek helyszíne nem a Kossuth tér előtti Duna-part volt, hanem a XII. kerületi turul-szobor. Rendőri asszisztálás mellett ide mászott fel hat retardált barom, hogy rózsaszín WC papírral és szemeteszsákkal borítsa be a magyarság nemzeti jelképét, így hívva fel a figyelmet „a szélsőjobboldali ordas eszmék veszélyeire, melyek sajnos egyre nagyobb teret kapnak a társadalmunkban.” [az eredeti hírért és a közleményért katt a linkre]

A szánalmas és pitiáner akciót Noé Krisztina – Vajnai vöröscsillag Attila felesége – vezetésével, a Joggal a Jobbik ellen Facebook csoport tagjai követték el, akik most azt gondolják, hogy nagyon bátrak és viccesek voltak.

„Felálltam a fotelből, és végre tettem valamit!” – írja a fészbúkon az egyik sötét barom a részvevők közül, a fajtársak pedig bőszen helyeselnek neki. Mindeközben a magyar rendőrség, a magyar kormány nem tesz semmit. Pedig a legenyhébb esetben is garázdaságról beszélhetünk, de az sem kizárt hogy megállna a közösség elleni izgatás vádja is.

De nincs semmi. A fősodratú média ingerküszöbét el sem érte a hír. Nincs tiltakozás, nincs nyomozás, nincs eljárás. Csak síri csend. Az elkövetők arca, neve mind tudott, a tettüket elismerték.

Vajon mire várnak még a hivatalos szervek?

Arról már nem is beszélve, hogy vajon a turul-szobornak mi köze van a nácikhoz?

Egyébként meg elnézve a ”hősök” fotóját… hát baze…

[nagyításért katt a fotóra]


Az a piros miniszoknyás férfi, a nagy kerek fülbevalókkal, az Vajnainé, közismertebben Noé Hisztina. A többinek a nevét nem tudom, de ahogy elnézem a fejüket, nem csodálom, ha kisebbségi komplexusuk van. Nem kétséges, külön esettanulmány mindegyik. És akkor még nagyon finoman fogalmaztam…

14 kommentek:

Névtelen írta...

Kezét-lábát eltörni, helyszíni bírság! További figyelemre nem érdemes!

rindang írta...

Ezekkel a véglényekkel ugyanezt kéne csinálni. Betekerni WC papírba,aztán zacskót a fejükre. Utána valami forgalmas helyen fényképezni őket, a képeket feltölteni a fészbukra.

Névtelen írta...

Huuuuuuu az anyám uristenit,derék legények,ez igen.

Csillagpor írta...

Megtehetik, mert a magyar tényleg szolga, alattvaló - nem genetikai értelemben, valójában azzá tették - mindent eltűrő birka. Ezért nincs tiltakozás az ilyen genetikai hulladékok akciói ellen, ami már nem is az első eset. A mindenkori kormány - 1945 után napjainkig - pedig soha nem a magyar érdekeket képviselte. Ezért lehet még a Nemzeti Színház - ami csak a nevében nemzeti - igazgatója még mindig Alföldi Roberta, stb. Miért nincs feljelentés a szoborgyalázó hulladékok ellen? Szervezetten ezt meg lehetne tenni. Civil szervezet(ek) ha feljelentést tenne ( tennének ) akár aláírásgyűjtő akció is kezdeményezhető. Meglepődnének ezek a magyargyűlölő ganajok, ha az ügyészségi feljelentéshez több ezer, vagy netán több tízezer feljelentő adná a nevét. A bíróság sem tudná az ilyen ügyet szőrmentén kezelni. A Jobbik kivételével a pártoktól semmit sem várhatunk el, ami magyar, azt ők nem védik, bezzeg ha a holokausztról van szó ... Amíg nem lesz összefogás így bánnak velünk. A cikkíróval teljes egészében egyetértek, szuper jó, amit leírt. Illúzióink pedig ne legyenek, ők a cikkben leírtak szerint viselkednének. El kéne tanulni tőlük ezt a viselkedést és megszűnnének a provokációik. A kertészákosfélék ezerrel kotródnának el az országból. A kertészákos csopotos feljelentésére is van még idő.

casablanka írta...

Szerintem az is elég lenne, ha Kertész magyar jelzőit zsidó szóra behelyettesíteném és utánna odaírnám: "ezt én csak a zsidók iránti forró szeretetéből" irtam. Felmentenének vajon?

liverpool írta...

Jó a cikk, jó a következtetés.Bár, meglehet, hogy mi a holokamu emlékműveket azért nem gyalázzuk, mert mi valóban toleráns és kultúrnép vagyunk, ellentétben a genetikailag taknyosorrúakkal szemben.

Herne írta...

Egyet kell értsek Csillagporral. Amíg hagyjuk, addig csinálják. Amíg hagyjuk, hogy a hatóságok kettős mércét alkalmazzanak, kettős mércét fognak alkalmazni. Amíg másoktól várjuk a segítséget, segítség nélkül maradunk. Fideszre, Rendőrségre, TEK-re hiába várunk. Azok éppenhogy ránk vadásznak. Ezért utalják nekik a prémiumot a Jordán partjáról. Csak magunkra számíthatunk, egyes-egyedül magunkra, senki másra.

Keszthelyi Ferenc írta...

Öt mély-sötét szerencsétlen, hibbant gnóm, mintha valamelyik elmegyógyból, vagy detoxból szabadultak volna, amellett, hogy közröhej és közmegvetés a jutalmuk, egyben sajnálatra is méltó, ahogy ott állnak öten, mint öt rakás tehénlepény. Amilyen formátlan és csúf mindegyik, nem csodálom, hogy beteges méretű kisebbségi érzésekkel küszködnek, és az élet egyéb örömeiből kiszorulva, rútságuk miatt, így akarnak elégtételt szerezni maguknak.

Haary Plotter írta...

Hogy mi történne (anti)szimmetrikus esetben?
1. Faxbúúk fénykép be a www-akármi-IL szervezet kompjúterébe
2. A www-akármi-HU szerverről lopott adatbázis: arcfelismerés
3. Telefontársaságok kék dobozaiból a telefonszámok kinyerése
4. Váárj, míg lemegy majd a nap, addig hallgassunk víg klezmert
5. Ágyon a fej pontos meghatározása, töltés, élesítés, kinyírás
7. Sündőrség, tek, miniszter: a "collateral damage" eltussolása
8. Lézerfénnyel a birkanyáj felé: "HAPPY NIGHT in hungary!"

Névtelen írta...

Hogyan számolnak el magukkal, hogy ezután is ennek a népnek a kenyerét zabálják?
Bocsáss meg nekik Atyám, nem tudják, hogy mit cselekszenek!

Névtelen írta...

Ezek a genetikai hulladékok csak ehez értenek.Élősködni,és gyalázkodni.A magyar nép vérét szivják a mocsok férgei.Ez a kretén banda még le is fényképeztette magát. Elmentettük a képet,és megtaláljuk őket.a zsidó,a cigány, a leszbi,a buzi,meg a kurva.Kézre kerültök,és megkapjátok a megérdemelt jutalmatokat.

Házikígyó írta...

Pokorny nem intézkedett?

A bolsi feleség feltűnési viszketegségben szenved. Ökör férje után most ő is kiáll a nyilvánosság elé. Ezek idegenek. Élősködők.

Névtelen írta...

Mutációk!

laszlo írta...

A Taigetoszról sikítva baszták volna le ezeket rittyókat a spártaiak.....

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló