Pintér kirakatbiztonsága

Már Pintér is átvette az Amerikából kiinduló elméleteket a terrorfenyegetés óriási veszélyéről, amely érdekes módon mindig a globalista hatalmak ellen irányul. A belügyminiszter csütörtökön a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán tartott előadást „Európa terrorfenyegetettsége” címmel, ahol elmondta, hogy Oszama bin Laden halálát (amely, mint tudjuk, nem minden kétségtől mentesen „zajlott le”) követően a téma aktuálissá vált, hiszen a negyven napos mohamedán gyász leteltével fokozott védelemre lehet szükség az esetleges megtorlások miatt.

„Bár Bin Laden operatív akciók tervezésében már hosszabb ideje nem vett részt, mint fétis, mint egyfajta vallási vezető jelen volt. Halálát követően az Európai Unió belügyminiszterei felmérték a helyzetet, és közös döntést hoztak a tagországok végrehajtandó védekezési mechanizmusaival kapcsolatban” - emelte ki Pintér, majd hosszasan ecsetelte, hogy vezetésével milyen rendkívül magas fokú biztonságot produkáltak az EU elnökség részére.

Arra természetesen nem tért ki az előadásában, hogy Magyarország falvaiban milyen a közbiztonság. Ez valahogy kimaradt az értekezésből. De miért is lett volna benne? Egyrészt az EU-ban ez kit érdekel, másrészt meg a narancsos kormányzat számára a legfontosabb most az volt, hogy az európai felvilágosultakkal elhitesse, hogy ebben az országban mindenki legalább akkora biztonságban van, mint az ideérkező vendégek. A buzik pedig legfőképp. Így aztán Pintér az EU-nak való megfelelési kényszer és a későbbi példálózási lehetőség érdekében minden további nélkül kordonok közé záratott és lekönnygázaztatott mindenkit, aki a nagyon büszkék ellen tiltakozni merészelt

„Mi nem szeretnénk a leggyengébbek lenni, így létrehoztuk a Terrorelhárítási Központot, ahol a hírszerzéstől a feldolgozáson át az elhárításig komplex együttműködés zajlik.” Magyarra fordítva a terrorizmus ürügyén megint visszatér az ÁVH korszaka. Nem elég, hogy egy ideje van újra AVH-nk (Alkotmányvédelmi Hivatal = volt Nemzetbiztonsági Hivatal), hát legyen most még egy olyan szervezet, amely majd megpróbálja megakadályozni a nemzeti radikalizmust, és a nemzet önvédelmét.

Érdemes ideidézni Bogár László gondolatait a terrorizmus kérdéséről:

„A nyugatias modernitás, amelyet a 19. század óta leegyszerűsítve kapitalizmusként említünk, lassan fél évezrede tartja terror alatt a világot. A profit ontológiai logikája ugyanis éppen az, hogy megszerzése érdekében akár százszor-ezerszer annyi pusztítást is vállal a tőketulajdonos, feltéve, hogy ezt sikeresen tudja külső szereplőkre hárítani. A külső (ökológiai rendszer – natura) és belső természet (szociális rendszer – kultúra) fokozódó lepusztulása éppen ennek az önfelélő ámokfutásnak a következménye. Az ezt mozgató világerő azonban láthatólag "globalómaként" viselkedik. Ahogy a testünkben pusztító rákos burjánzással sem lehet megértetni, hogyha elpusztít minket, velünk együtt neki és vége, ugyanígy a globalóma sem hajlandó jelzéseinkre figyelni. Sőt gyűlöletbeszédnek és/vagy összeesküvés-elméletnek állítja be már azt is, ha egyáltalán feltételezzük a létét. Számára mindenki terrorista, aki nem az általa legyártott hamis valóság színpadi díszleteit ismeri el valóságos valóságnak. Akárcsak a ráksejtnek, a Nyugat globalómájának is minden immunreakció valójában terrorakció, és a maga szempontjából igaza is van.”

Végül is megfogalmazásában a terrorizmus elleni háború valójában a Nyugat fokozódó létdiktatúrája elleni lázadással szemben indított megtorlássorozat. Tehát a terrorizmus fogalma általában egy fantom, melynek megalkotásával a hatalom könnyebben megerősítheti hatalmát.

Azt meg itt a végén nagy kockázat nélkül kijelenthetjük, hogy a terrorizmusveszély léte ma Magyarországon a vicc kategóriájába tartozik, de legalábbis abszurdnak mondható.

3 kommentek:

casablanka írta...

Ezek nem a terroristáktól félnek, s épitenek ki mindenféle "terrorelleni" védelmet, hanem attól , hogy amit 20 év alatt összeraboltak tőlünk, vissza kell adni.

bryxol írta...

Azt mondják, hogy Pintér azért van a kormányban, mert ha kimaradt volna most Ő szedné tőlük a védelmi pénzt.

Herne írta...

A terrorizmus ma ugyanaz, mint a kommunizmus idején a rendszerellenes ellenforradalmár, a gaz szabotőr, vagy a középkorban az eretnek és a boszorkány volt. A vezetők ellenségeinek elpusztítása valamilyen mondvacsinált indokkal, amit az emberek is elhisznek, így ők is serényen üldözik majd. A kérdés csak az, hogy az emberek mikor veszik már észre ezt az égbekiáltó hasonlóságot.

Egyébként pedig de, mi vagyunk a leggyengébbek. Ha itt valóban megjelenne a terrorizmus, Pintér kutyái tehetetlenek lennének. Azok, akik a cigányoktól összecsinálják magukat, hanyatt-homlok menekülnének egy valódi terrorista elszánt arcát és ketyegő bombáját látva, egészen Izraelig. Addig örüljenek ezek, ameddig nem tudják, mi is az a terrorizmus. Ha tudnák, már nem lenne olyan jó móka számukra.

Pintéréknek az EU helyett a magyar embereket kellene megkérdezniük, milyen irányba tereljék a rendfenntartó erőket. A magyar emberek ugyanis nem a terroristáktól félnek, hanem a cigánybűnözéstől. Egyetlen ember sem halt meg, vagy került veszélybe terrorizmus miatt Magyarországon, cigánybűnözés miatt azonban annál inkább.

Mégviccesebb, hogy néhány hónapja módomban állt belepillantani az FBI terrortatámadásokkal kapcsolatos statisztikáiba. Azok, akiket terroristának állítanak be, a muszlimok, kevesebb terrorcselekményt hajtottak végre az USA-ban, mint a radikális zsidók! A muszlimok számára írható terrorcselekmények a sereghajtók között voltak a listán. Márpedig az FBI nyilván 911-et is a musztlimok számára írja.

Zárszóként pedig: bármennyire is fontoskodik Viktor és bandája, narancskirályságuk olyannyira jelentéktelen, hogy a terroristák még úgy is leszarják, hogy a legkönnyebb célpontok között van a nyugati világban.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló