Vasárnapi visszanéző – 13. hét

Várhatóan idén is több száz zsidó kerül Auschwitzba tőlünk [2011. március 25.]

Várhatóan idén is több száz zsidó kerül Auschwitzba tőlünk.

Önként.

Idén is megszervezik a cionizmustól erősen fűtött nemzetközi „Jom hásoá” kirándulást Auschwitz- Birkenauba. „Fiatalok, idősek, zsidók, katolikusok, reformátusok, evangélikusok, romák, krisna tudatú barátaink, melegek, színes bőrűek: a világ legkülönbözőbb zarándoklóit” várják.

Nem nyugszanak, míg minden egyes ember nem érzi magát bűnösnek…>>> tovább



Kontur a kontúr, avagy a szánalmas színjáték folytatódik tovább [2011. március 28.]

Azt hiszem, hogy tavaly tavasszal, amikor az elvtársak eltakarodtak a hatalomból, sokan bíztak, sokan bíztunk abban, hogyha nem is lesz mindjárt jelentős javulás az ország életében, de legalább az a mérhetetlen pofátlanság, az emberek totális hülyének nézése, ami olyannyira jellemzője volt a Gyurcsány-Bajnai-érának, legalább az eltűnik a kormányzati mindennapokból.

Ha visszatekintünk az akkori időszakra, és ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor kár lenne eltagadni, hogy az első hetekben ez sikerült is. Nem azt mondom, hogy nem volt egy-egy elszólás, de azért hellyel-közzel tartották magukat a narancsosok.

Aztán ahogy teltek a hónapok egyre több lett a bicskanyitogató megjegyzés, mára pedig eljutottunk oda, hogy cinizmus és pökhendiség terén szinte nincs is különbség a korábbi kormányzat és a mostani kommunikációja között. A múlt pénteken pedig a fideszesek átlépték azt a határt, amit szerintem még a narancsos szimpatizánsok se tudnak nyomdafestéket tűrő módon kommentálni…>>> tovább



Ez nem egy elképzelt riport… [2011. március 30.]

…mielőtt eltévednénk a világban, szeretném jelezni: a fenti kérdez-felelek nem a fantázia szüleménye, pedig első olvasatra akár még annak is tűnhet. De ez tényleg nem egy elképzelt riport. Sőt, az interjú még csak nem is egy honi radikális politikussal készült és eredetileg nem is egy magyarországi honlapon jelent meg…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló