A polgárháború elkezdődött…

Újabb brutalitás cigány részről.

Az áldozatok ismét védtelen magyar emberek. Lassan már megszokottá válik, hogy heti rendszerességgel történik kirívó eset. Pintér és kormánya aljas cselekhez folyamodik annak érdekében, hogy bebizonyítsa a bebizonyíthatatlant, vagyis, hogy nincs cigánybűnözés. Igaz, hogy csak feltételezés, hogy a napokban történt események mögött Pintér áll, de ezt azért alátámasztja, hogy ő ebből azonnal politikai tőkét kovácsol. De igazából felesleges is találgatni, hogy vajon ő szítja és támogatja-e a cigányokat. A végeredményt érdemes csak nézni, amely világosan mutatja, hogy ki hol áll.

Minden és mindenki bűnöző, akinek a Jobbikhoz, vagy bármilyen nemzeti megmozduláshoz köze van. Ha pedig kiderül, hogy tévednek, csak egy lehetőség van, az elhallgatás és a figyelem elterelése a valódi gondokról.

Az MSZP-ről nap, mint nap hallhatunk, olvashatunk, és kiemelt hírként szerepel, hogy Gyurcsány Ferenc számára igen fontos helyen állnak az erkölcsi normák.

De nézzük csak mik is történtek Gyöngyöspatán kívül, amit olyan gondosan elhallgat a média. A lista véget nem érő hosszúsága miatt most csak az előző két (!) napon történtekből tekintsünk meg párat. Természetesen ez csak kicsiny szelete az igazságnak, hiszen nagyon sok esetben nem történik meg a bejelentés sem. A bűnözők minden esetben puszta véletlenségből éppen cigányok.

- Iván, 2011. április 26.: Tömegverekedés tört ki az egyik iváni vendéglátóhelyen. Az előzményhez tartozik, hogy öt férfi tért be néhány fiatalkorú kíséretében a zsúfolásig telt presszóba. Előkerültek a motorfűrészláncok, a szeggel kivert botok, a bokszerek. A rendőrség megérkezéséig az öt cigány férfi azonban lelépett a helyszínről. Később hármat elkaptak.

- Balotaszállás, 2011. április 26.: Egy 48 éves cigány férfi személygépkocsiját ittas állapotban vezette annak ellenére, hogy eltiltották a járművezetéstől.

- Kiskunhalas, 2011. április 26.: Ismeretlenek 22 darab, egyenként közel két méteres síndarabot loptak el hétvégén a kiskunhalasi vásártérről.

- Miskolc, 2011. április 26.: Egy csokifagyival tele fagylaltos tégelyt akart ellopni az egyik miskolci bevásárlóközpont emeleti kávézójából egy tizenhat éves fiatalember hétfőn éjjel, nem sokkal éjfél előtt.

- Miskolc, 2011. április 26.: Két ember megtámadott egy nőt, elvették pénztárcáját, és a földre lökték.

- Lajosmizse, 2011. április 25.: 450 ezer forint értékű eurót, és vagyontárgyat loptak el egy záratlan házból.

- Kiskunhalas, 2011. április 25.: Egy bekerített tanyába bejutva, a tanya zárt bejárati ajtaját felfeszítve elloptak egy szieszta gázkályhát, két gázpalackot, 1 robbanómotoros szivattyút és egy Honda típusú áramfejlesztőt, összesen mintegy 250 ezer forint értékben.


Az indulatok egyre inkább elfajulnak. A polgárháború elkezdődött…

Az a hihetetlen védelem, amit ma a cigányok élveznek a kormány és a mindenféle jogvédő szervezetek részéről, teljesen aránytalan. A kormány is egyre pofátlanabb módon törekszik fenntartani a béke látszatát, egyre durvább eszközökkel. Valahogy déjà vu érzésem van. Vagy csak nekem?

Igaz, ők fizikai brutalitás helyett egyelőre inkább a lelki terrornál, a törvényeknek a cigányok védelmében való módosítgatásánál tartanak. Minduntalan a bűnözéssel emlegetik egy lapon a nemzeti szervezeteket és mindent, ami a radikálisokhoz fűződik. Megszületett immár az „egyenruhás bűnözés” is. Gergényi haverjának és üzlettársának, Pintér sintérnek nagy rálátása van az egyenruhás bűnözésre 2006-ból.

Csak az egyenruhás bűnözőknek titulált személyeket illetően elég nagyot tévedett…

8 kommentek:

eSzeL írta...

Érdekes, hogy Gyurcsány ellen nem akartak törvényeket 'fabrikálni', azok ellen a polgár őrök ellen viszont, akik a közrendet akarják fenntartani, azok ellen igen. A törvény szövege árulkodó. Azok akik a közrendet akarják fenntartani, illetve olyan látszatot keltenek, azok akár 3 év börtön büntetéssel sújthatóak.
Tehát elismerik, hogy közrend az nincs és aki helyre akarja állítani az bűnöző.
A polgárháborút pedig nagyon nem lenne egészséges most elkezdeni. Obama megmondta már az ősszel, hogy a magyaroknak nem '56-ban volt az első és valószínűleg nem az utolsó szabadságharca. Ez a kijelentés sok mindent elárul. Az amerikai elnöknek tudomása van róla, hogy Magyar ország ma nem szabad ország. Azt, hogy jövőbe látó jóstehetség lenne nem hiszem, de azt el tudom képzelni, hogy, miként '56-ban is, már előre meg tervezték, hogy mikor kell kirobbannia ahhoz, hogy katonai megszállás alá fogható legyen az ország.Ha pedig a zsidók ide betolják a tankjaikat, akkor nehezen akarnak majd kimenni innen. Aztán majd elkezdenek a szomszédaink is jajongani, mert a hódítás addig nem áll meg, amíg a teljes kárpát medence elfoglalásra nem kerül. Nekik mindegy, hogy szlovákot, románt, horvátot vagy szerbet irtanak ki.

cila57 írta...

"A polgárháború elkezdődött…"

Ez nem polgárháború! Ez egy nemzet szándékos kiirtása.
A polgárháborúban minimum, egyenlő feltételekkel küzdenek a felek.

Herne írta...

Valaki levadászhatná a főkolomposokat. Az azért mégsem járja, hogy csak az egymásnak ugrasztott felek hulljanak, ők meg vígan röhögcséljenek.

Többet nem is nagyon tudok írni. Teljesen "fel vagyok lőve" ezek miatt a szemétládák miatt, a duplájára kellett emelni a nyugtatóadagom, olyan romlás állt be az állapotomban, ami tavaly nyár óta nem volt tapasztalható. Mindez egyes-egyedül Pintérék miatt. A cigányok tudom, milyenek. Pintérék arcátlan szemétkedése akasztott ki. Nem tudom kifejteni a gondolataimat, mert "megtelik az agyam", szét akar robbanni. Nem tudok elcsípni egy gondolatot, mert jön a következő és a következő. Jelenleg - illetve már néhány napja - nem vagyok ura az elmémnek. Sajnálom, srácok.

Tényleg nem hagynak más lehetőséget a magyarnak. De akkor velük kell kezdeni.

Tyer írta...

Látszik mire megy ki az egész, kiugrasztani a nyulat a bokorból. Előbb-utóbb valakinél elpattan a cérna, és akkor majd be lehet tiltani a Jobbikot, mint felbujtó pártot. Orbán egyedül tőlük fél igazán, mert rámutatnak a gyávaságára, árulására a magyarsággal szemben. Márpedig ő egy hiú ember, neki fontos a jó önkép. Nem oly régen volt egy mszp-s plakát, amelyen az állt, hogy a fidesz semmit nem tanult, nos ez igaz! Ugyanazért fogják elbukni a következő választásokat, amiért már egyszer megtették. Az arroganciájuk, pökhendiségük újra és újra elbuktatja őket. Nos hát "kedves" fidesznyikek tessék gyorsan lopni, mert ez az utolsó négy (már csak három) évetek rá. Soha többé nem lesz hülye magyar, aki megbízik bennetek újra. Már én sem, pedig egyszer régen bíztam bennetek. Pintér sanyának meg nem kiabálnia kellene, hanem jó mély kussban lennie, mert egyszer, remélem hamar, eljön nála is az elszámoltatás. Hogy is volt az olajügyekkel? Mi az igazság a rengeteg politikai gyilkossággal kapcsolatban, mikor te voltál a belügyi vezér? Nos, ha már kiabálni van kedved, ezeket kiabáld ki mielőbb!

casablanka írta...

Az ATV.-n Ungvári Tamás, aki idáig amerikában üdült,- 3 politológussal - Bánó úr müsorában "megoldotta" ismét a cigánykérdést.A cigányokat integrálni kell- mondta.Ami természetesen ultraliberális szöveg a mi hülyitésünkre. Ahogy vége lett a müsornak,és távolodott a kamera még láttam jókat derültek saját szövegükön.Nem tudom miért fárasztják magukat ezekkel a hülyitő szövegekkel, mikor már magyarországon is legalább 4-5oo ezer számitógép müködik és őreg és fiatal tájékozódhat megfelelőképpen. Szerintem pedig a cigányoknak 90 %-ban eszeágában sincs integrálódni, ők csak cigányjogokról akarnak tudni, de Orbán miniszterelnök úrnak is tudomásul kell venni a cigányoknak nem csak jogai vannak, hanem kötelezettségei is, mintha ezt kevésbé hangoztatná. Szerintem az "egyenruhás bünözők" helyett a cigánybünözöknek járna ki a büntetés. A most beharangozott új büntetési tételekkel csak felbátoritották ismét a cigányságot. Ha komolyan venné a kormány az integrálódást akkor az összes budai, I.,II., XI.,XII., kerületi Fideszes polgármesterek az önkormányzati lakásokba "mélyszegény" cigánycsaládokat költöztene be, mert az köztudott statisztikai adat, hogy a budai emberek 4-5 évvel tovább élnek, mint a pesti polgártársaik. De nem tudom, hogy a nagyokos jogvédők és politikusok mit szólnának, ha egy szépnapon arra ébrednének, hogy egy 10 tagu cigánycsalád a szomszédjuk. Ez persze nem történhet meg, - ők erre nagyon vigyáznak, fogadok a rendőrség is és a különböző egyenruhás szekuritik megfelelőképpen örzik őket- ezért pofáznak azok a legjobban akik még fényképről sem láttak cigányt. Ha Orbán miniszterelnök úr tényleg kiváncsi rá, mi a helyzet a cigányok és a magyaremberek közt, hogy lakják le, teszik tönkre a környezetüket, lifteket, lépcsőházakat, stb.kérdezze meg Révész Máriusz úrat, mert Ő korteskedett itt a mi házunkba is a Fidesz javára. Azóta már kb. 6-7oo ezer szavazó tévedett, de ez a Fideszt nem érdekli. Ha a "jóindulatu üzletemberek segitségével" polgárháborút szeretne valaki kirobbantani, arra is csak liberóék fognak ráfizetni, kiváncsi leszek, mit fognak kezdeni védenceikkel? és a megadott nagy cigányjogokkal?!

Pfsz írta...

cila57 :2011. április 28. 12:27

Ott a pont!Ez röviden az igazság!

Mi a probléma?Nos,ezt a magyarok többsége!némán mondhatni birka módon tűri!A zsidó felvásárol,a cigányok nagy része terrorizálja a magyart(közben ők is csak gój eszközök),a nemzeti radikális oldal ennek próbál ellenállni ugye....,de kérdezném több millió magyar hol van?Nekik ez így megfelel?Csodálkozunk,ha az ellenség ilyen sikeres?Legyünk őszinték,a magyarok többségével is baj van(leginkább fejben),"hódítóink"pedig ezt igen jól tudják......ideje lenne ébredni tisztelt Magyarország mondom kissé már naivan mert:Jaj a legyőzötteknek!

Házikígyó írta...

Megint egy törvény, ami nem old meg semmit. Csak lealázza a másik oldalt. Így nem lehet konfliktusokat megoldani. Tudják ezt Orbánék is, de mégis "törvényt" hoznak. Kb. olyan, mintha rendeletekkel kormányoznának.

Valamire készülnek.

Tartok attól, hogy a Jobbik felszámolása kezdődött el.

Lehet, hogy nem lesz kire szavaznom 2 év múlva, és töröltetem magam a választási névjegyzékből.

chabbix írta...

Friss Hír!
Az egyik dunántúli város szakközépiskolájában, u.n.honvédelmi képzés is folyik. A gyerekek ma gyakorlaton voltak, természetesen a honvédség által biztosított terepszínű ruhákban, bakancsokban, 5-10 fős csoportokban jöttek vissza a lőtérről. A külvárosban itt kevés cigány lakik, mindössze tán 40-50 fő, 3-4 házban. Jóformán még el sem hagyták a környéket, a következő utcában 2 villogó lámpás rendőrautó várta őket! Igazoltatás, ruhaszemle, ráfázás! Időközben ugyanis odaért a gyakorlatot vezénylő parancsnok! A dzsipből kiszállva érdeklődött, mi folyik itt, majd keményen és határozottan úgy elküldte a nyikhaj sündőröket abba a közvetlen rokonaik lába között fellelhető lyukba, ahonnan annak idején kibújtak,hogy csak úgy visszhangzott az utca!
Normális vagy Te? Pingrényi Sáter? Eszednél vagy? Gyurbán Vifenc?

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló