Vasárnapi visszanéző – 6. hét

Az új Nemzeti TV indulásának titkai [2011. február 3.]

„Az Igazság mindent legyőz” mottóval indult el január 31-én, hétfőn az online Nemzeti TV adása napi egy-egy 10-15 perces híradással, egy egyelőre még nem túl fejlett honlapon.

A készítők kilétüket még nem fedték fel, s helyettük én sem tenném, de napokon belül erre is fény derül…>>> tovább



Magyar abszurd 2011., avagy Kátya visszatért [2011. február 7.]

Ha bejött egyszer, ha bejött másodszorra is, akkor harmadszorra miért ne jönne? – gondolhatta magában OV, és újra előszedte a mindenkor és mindenre ráhúzható Nemzeti konzultáció ötletét.

A gondolatot nyomban tett is követte.

Alig telt el pár nap és Szájer József ősnarancsos európai parlamenti képviselő már ott állt a parlamenti zászlóerdő előtt, hogy bejelentse a nagy hírt…>>> tovább



Egy Holokauszt-emlékmű azért nagyon, de nagyon kéne még… [2011. február 9.]

Hétfőn OV a semmitmondó országértékelő haknija során azt találta mondani, hogy „2011 a megújulás éve lesz”, amely majd lezárja a múltat és „szilárd, végleges alapot teremt Magyarországnak”. De megtudhattuk többek között azt is tőle, hogy „nem kezdhetjük a disznóvágást a disznótoros vacsorával, mindennek megvan a maga rendje”.

Gondolom, aznap este a megújuláson és az őket érintő sajátos orbáni renden Devecser környékén is sokan elméláztak, főleg annak az információnak a fényében, hogy hétfőre már kiderült, hogy mit is akar kezdeni a kormány a Magyar Kármentő Alapban közadakozásból összejött, és már hónapok óta zárolt mintegy 1,8 milliárd forinttal…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló