Emberek szemét? Hány ilyen emberről tud Ön?

Tudom, hogy egy félsornyi képernyőt is kár elpazarolni Elqróra, de vannak olyan helyzetek, amikor egyszerűen nem lehet elmenni a mocskossága mellett. Ilyen ez a mostani kiskunhalasi történet is, ahol Gyurcsány ismét tanújelét adta annak a mérhetetlen pökhendi pofátlanságnak, ami olyannyira a sajátja.

Történt ugyanis, hogy Ferenc a legújabb haknitúrája során ellátogatott a dél-alföldi városba, hogy a helyi agyamputáltaknak is elmondhassa szerinte milyen mély szakadék felé rohan az ország szekere, hogy micsoda rettegés van széles e hazában, és hogy minden milyen szép lenne, ha a felvilágosult baloldali demokraták vezetnék még mindig ezt az országot.

Az, hogy Elqró még mindig erőlködik még hagyján, az igazán döbbenetes számomra az, hogy még mindig vannak olyanok, akiket ez tényleg érdekel. Sőt, nem csak hogy érdeklődnek, hanem egyenesen rajonganak. Amikor a nagy szónok megérkezett, a Tiszti Klub szinte teljesen megtelt nagyterme vastaps közepette, felállva ünnepelte.

Mondjuk az eseményről készült beszámolókat elnézve, azért nagyon nem kell aggódnunk. A közönség átlagéletkora messze hatvan év felett volt. Tudom, szemétség ilyet leírni, de ha így lesz ez később is, akkor ez a probléma természetes úton, elég hamar meg fog oldódni…

De a történetben igazán nem is az agyhalottak viselkedése a felháborító, hanem az, ami ezt megelőzően, a sajtótájékoztatón történt. Ott ugyanis Elgró azon kérdésre, hogy „nem érzi-e magát felelősnek a 2006. október 23-i események miatt, amikor emberek szemét lövették ki?” ártatlan arccal a következőket válaszolta: „Emberek szemét? Hány ilyen emberről tud Ön?”

Azért ilyenkor még a legjámborabb ember zsebében is kinyílik a bicska. Gondolom, így lehetett a dologgal a kérdező újságíró is, aki kapásból visszavágott: „Ne kérdezzen vissza!”. A reakció szemlátomást meglepte Gyurcsányt, aki a megismételt kérdésre sem válaszolt, hanem felháborodottan és sértődötten elfordulva, újabb kérdést kért a jelenlévő médiamunkásoktól.

A többiek pedig kérdeztek tovább, és nem volt ott senki más, aki újra feltette volna a kérdést. Nem volt ott más senki, aki belemondta volna az őszödi böszme arcába, hogy a rendőrterroristák összesen 14 embernek a szemét lőtték ki, hogy a rendőrállatok összesen több száz embernek okoztak súlyos vagy enyhébb sérülést. És nem volt ott senki, aki tüntetőleg felállt és kivonult volna a teremből.

Persze tudom, ilyen reakciót elvárni olyan újságíróktól, akiknek nagy része az októberi eseményeket annak ellenére is még mindig rendőri túlkapásnak nevezi, hogy ma már bizonyítottan és pontosan tudható, hogy akkor politikai megrendelésre született, kegyetlen rendőrterrort hajtottak végre, azért elég naiv dolog.



[A Halas TV összefoglalója az eseményről. További fotók ITT.]


És mielőtt még valaki azt mondaná, hogyha Elqró nem is, de a körülmények legalább változtak, annak jelezném, hogy miközben bent a teremben Fletó játszotta a hülyét, az utcán PiSa rendőrsége tette ugyanezt. A rendőrök először igazoltatni kezdték a demonstrálókat, aztán kikapcsoltatták a zenét, majd végül felvételeket készítettek a tüntetés résztvevőiről.

De azok a tiltakozók sem jártak jobban, akik bejutottak az eseményre. Az egyikük kezéből indításképpen kiverték a fényképezőgépet, ami összetört, majd a rendezők mindenkit kivezettek a teremből. És hogy még véletlenül se térjen vissza senki sem, újabb rendőrök érkeztek, akik felsorakoztak az épület bejáratánál.

Így néz hát ki manapság a honi, szép új világ.

A főbűnös szabadlábon, a forradalmárok börtönben, a tiltakozók rendőri vegzálás alatt.

26 kommentek:

Radulovic Zsuzsa írta...

Örömmel regisztrálom, hogy van hazánkban olyan televízió is, amely objektívan tudósít az eseményröl!

liverpool írta...

Ez már nem ugyanaz a rendőrség.Ez már forradalmi ezred.

Agnus írta...

Gyurcsány és Orbán egy tőröl fakadnak. A szomorú, hogy a böszmének még mindig van 1 millió támogatója. Persze ha megnéznénk aprólékosan, akkor a zsidók,cigányok, a kisebbségek, négerek, buzik, rokkantak, tehát azok, akik semmit, de semmit ne tesznek Magyarországért. Ki kellene tiltani őket Magyarországról.

Névtelen írta...

A rendőr mindig a hatalmon lévőket védi. Sohasem az embereket. Nem lehet segítséget kérni tőlük, nem gyalogolnak régóta. Csak a jó kis autókból bámulnakm ki a fejükből. Közben fényezik őket. Vért adnak rendőrbál stb.
A fizetést is a hatalomtól kapják. A hatalom szava szent a számukra.
A plitikusokat kellene megválogatni. Van még tisztességes fajtája nekik?
Genetikailag korruptak. Sajnos. Egy kataklizma kellene,hogy az emberek ujra felépíthessenek egy tiszta új világot.

Herne írta...

Örömmel mondanám, hogy ennyire undorító embert még nem láttam, ha nem gyanítanám, hogy örül az ilyen megnyilvánulásoknak. Valószínűleg szexuálisan felizgatja, hogy hülyére veheti az embereket és ő maga érinthetetlen. Szexuális örömforrás számára, hogy felpiszkálja az embereket, de azok nem érhetik el. Ha nem lett volna politikus, minden bizonnyal sorozatgyilkos lenne belőle, az a típus amelyik lesből támad (mert gyáva), és sokáig megkötözve tartja az áldozatát, hogy érezze a hatalmát felette (sajnos nem fogja fel, hogy ha kioldozná azokat a köteleket, minden hatalma odalenne). Kínozná is az áldozatot, ezzel is bizonyítva a hatalmat. De gondosan életbenhagyná sokáig, napokig, akár hetekig.
Az apja valószínűleg elég szigorú volt, talán verte is, de nem súlyosan. Önbizalma sosem volt gyerekként vagy kamaszként, így fejlődött ki benne ez a sunyi jellem. Több mint valószínű, hogy annak idején kukkolt, esetleg belopózott a lányöltözőbe női fehérneműket lopva, mert a lányoktól is tartott. Az osztálytársai basztatták, divatos szóval élve "lúzer" volt. Az önbizalma csakis a politikai és anyagi hatalom eredménye, ezért ragaszkodik hozzá ennyire veszetten.
Az ilyen ember végtelenül gyáva. Olyan helyzetbe kell hozni, ahol legalább egyenlőek az erőviszonyok, és összetörik. Még jobb, ha elveszik tőle azt, ami az erejét adja. Akkor akár a kezébe is adhatnánk a kötelet, nem lesz miért élnie.
Néha megkérdik, hogy ilyen tudással és képességekkel miért nem lettem rendőr. Nos, azon kívül, hogy azon nyomban sittre, de legalábbis bolondokházába zárathatnám az egész elitet, a személyes indokom a következő: nem asszisztálok olyan szervezeteknek, amelyek egy olyan hatalmat és rendszert szolgálnak, mint amilyen a "miénk" (az enyém ugyan nem). Gárdistákat térképezzek fel, miközben a cigánybűnözők szabadon gyilkolásznak? Hát egy nagy büdös lófaszt. A PiSa Lovagrend most elemzett akciója kiváló válasz a kérdésre: ilyenhez én nem asszisztálok.

Herne írta...

Nem fejeztem be a gondolatmenetet a nagy hévben :-) Szóval fel sem vennének rendőrnek, nehogy a szemölcsére lépjek az elitnek.

Pfsz írta...

Köszönöm tisztelt Orbán imádó szavazók a forradalmat!Nagyszerű döntés volt a részetekről!

-Budaházy börtönben
-Gyurcsány és a többi hazaáruló éli továbbra is gazdag világát
-Lázár A8-Mert megérdemli
-Hende/Martonyi kis látogatáson Izraelben
-Számomra mínusz 10 pénz havonta,és csupán egy kis emelések általánosan

Menjetek a pics@ba a vezéretekkel együtt,rajongó idióták-

Névtelen írta...

Nemzeti politika?

Furfangos Jákób bábszinháza.

http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Jakob/Jakob-csele.htm

Névtelen írta...

A korrupció tengelye - Jótevőnk az Európai Unió

http://szeszkgyulablogja.blogspot.com/2010/12/korrupcio-tengelye-jotevonk-az-europai.html

Névtelen írta...

Magyarország annektálása - molinó ellenállás

http://szeszkgyulablogja.blogspot.com/2010/11/magyarorszag-annektalasa-molino.html

Névtelen írta...

http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/

Névtelen írta...

A Gyűlöletcsoport térkép célja, hogy a feltételezett központok grafikus ábrázolásával átlátható képet nyújtson a vizsgált gyűlöletcsoportok elhelyezkedéséről – a jelzések adott településekre utalnak, nem céljuk pontos címek (kerület, utca stb.) meghatározása. Az interaktív térképen található szimbólumokra kattintva az egyes szerveződések főbb adatait, valamint az azokról készült részletes összefoglalókat olvashatja.

http://www.athenaintezet.eu/terkep/

Névtelen írta...

Nincs mit tenni?Nincs mit tenni.Nincs mit tenni...

cila57 írta...

Agnus!

Majdnem anus-t írtam!
Azért nem minden rokkant csaló!
Magam négy gyógyíthatatlan betegséggel küzdök,és mégis kénytelen vagyok dolgozni.
Természetesen nem fizikai munkában, de amely után keményen adózik a munkahelyem, és magam is. Ki a csaló?

Névtelen írta...

Meddig lehet meg elni a sok-sok hazugsagban?
Kitartás! Kitartás? Betartás!

http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4713&rovat=

Foleg a hsz-ek!!!

Névtelen írta...

"Pedig szerintem olyan egyszerű lenne az elszámoltatás.
Mondjuk csak az elmúlt húsz évre visszamenőleg meg kell nézni az APEH-nál mennyi adót fizetett be a delikvens.Ez alapján a keresete is megállapítható. Ezek után már csak meg kell nézni mennyi a vagyon, és hogy milyen volt az eddigi életvitel.Ha a húsz év alat szerzett adózott jövedelemnél több a vagyon akkor a különbséget
nyugodtan el lehetne venni.Ha véletlenül örökölt is valamennyit azt be lehet számitani. Ha minden
a tíz éves gyerek nevén van, az nyilván valóan a jövedelem és a vagyon eltitkolására tett kisérlet.

Szerintem ilyen egyszerű.Egy év alatt vissza lehetne az államadósság 90%-át fizetni.

A baj az hogy ehez nincs politikai akarat,mert az éppen kormányon lévő pártok tagjairól is érdekes dolgok derülhetnének ki."

http://www.magyarhirlap.hu/belfold/furst_rejtegetett__villajara_terhelnek__a_panama_karat.html?hsz=1

Van politikai akarat?Akkor lassanak hozza!!!!

Névtelen írta...

"60. Kaktuszka011
2011-02-11 15:54:42
Tisztelt Vámos Úr!

"Eörsi Gyula ötvenes évekbeli igazságügy-minisztériumi főkolompos fia, Bauer Tamás az ÁVH-s Bauer család gyermeke és Pető Iván Pető László ÁVH-s tiszt fia, de vannak sokan mások is, akikről már sokat írt az elmúlt húsz év sajtója. "
Nem olvatam másokról, de talűn majd Ön rámutat hol olvashatók.
A körmös Bauer valódi ávéhás volt Pető határőr százados "zöld ávós" volt.

Nézzük a többi gazembert:
FIDESZ közeli komcsik:

Szűrös Mátyás
Pozsgai Imre
Csintalan Sándor
Kudlik Julika
Kondor Katalin
Lakatos Pál
Liszkai elvtárs _PRAVDA_főszerkesztője
Csurka István = III/III-as Raszkolnyikov fedőnéven.
Győri Béla : a MR párttitkára
Pálffy G. TV Híradó párttitkára
Bencsik András a Népszabadság pártrovata munkatársa volt, ő ott állt ellen
Rozgonyi et a miép alállnoka pü minisztéium főov. Székig üldözték a komcsik!
Bakondi Györgyöt, aki fontos adu-ász- és hát bizony ő is az átkosban szocializálódott.... (határőr parancsnok)

Majd a szívem szakadt meg értük...

1. Seszták Ágnes..a magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség lapjánál a Magyar Ifjúságnál állt ellen..
Pálffy G. István a Magyar Televízó kommunista párttikára volt..
Győri Béla _Magyar Fórum exfőszerk_ a Magyar Rádió párttitkára..
Bencsik András _ a Nagy Jenő szamizdat újságának tolvaja (Demokrata) az ajándékba kapott Andrássy úti palota büszke tulaja _ anno Népszabadság Pártrovat harcos munkatársa..

Szenmihályi Szabó Péter írószövetségi KISZ titkár…
etc etc…
"Orbán: KISZ-titkár, (nem holmi mezei kisztag)
Stumpf: MSZMP, Hazafias Népfront elnökség
Boros: MSZMP titkár
Matolcsy: MSZMP
Varga: KISZ-titkár (nem holmi mezei kisztag)
Pintér: MSZMP titkár
Martonyi: MSZMP (micsoda politikai éleslátás: 1989 februárjában lett az MSZMP-ben "listázott" bolsi)
Mikola: MSZMP, Hazafias Népfront elnökség
Fónagy: MSZMP
Vonza: MSZMP
Szabadi: MSZMP, munkásôr, jelenleg börtönben?
Dr.Dajcs KISZ-titkár ""

http://www.magyarhirlap.hu/belfold/furst_rejtegetett__villajara_terhelnek__a_panama_karat.html?hsz=1

Névtelen írta...

A politikusok nem hazudnak?De meddig elhet meg az adofizeto magyar ennyi politikusi hazugsagban?Egyaltalan,normalis ember elhet-e ilyen "politikailag hazug rendszerben"?

1.Nyílt levél Simon Peresz államelnök úrnak és Izrael budapesti Nagykövetségének
http://barikad.hu/node/9107

2.Kövér: nem illendő kormányoknak alkotmányozni
http://gondola.hu/hirek/154681-Kover__nem_illendo_kormanyoknak_alkotmanyozni.html

3.Listagate - 50-es éveket idéző lista az alpolgármesteri irodából
http://www.szeretgom.hu/content/66655-listagate-50-es-eveket-idezo-lista-az-alpolgarmesteri-irodabol;jsessionid=ua0yhdkniq243yaykep887i6

4.https://internetfigyelo.wordpress.com/2010/04/18/szornyu-kontinuitas-avagy-a-vervonal-kotelez/
Itt a hsz-ek...

5.Meggyes hazudott II. rész /1.,3.,4.resz is!/
http://www.youtube.com/watch?v=1S414S5F01I&feature=related

6.Felvásároljuk Magyarországot (felirattal)
http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M&feature=related

7.,8.,9.,................,n.,(n+1).,stb.

Névtelen írta...

""Keso banat,de valoban jol valasztottunk 2010 tavaszan es oszen ?..Es nem hivhatok vissza az arra "erkolcsileg alkalmatlan" orszaggyulesi kepviselok?..Es valoban nem lehet szamonkerni a nemzeti vagyon,a kozpenzek privatizaloit(a koznyelvben a privatizalas=ellopas!!!).
Ha van politikai akarat,akkor:
"""Pedig szerintem olyan egyszerű lenne az elszámoltatás.
Mondjuk csak az elmúlt húsz évre visszamenőleg meg kell nézni az APEH-nál mennyi adót fizetett be a delikvens.Ez alapján a keresete is megállapítható. Ezek után már csak meg kell nézni mennyi a vagyon, és hogy milyen volt az eddigi életvitel.Ha a húsz év alat szerzett adózott jövedelemnél több a vagyon akkor a különbséget
nyugodtan el lehetne venni.Ha véletlenül örökölt is valamennyit azt be lehet számitani. Ha minden
a tíz éves gyerek nevén van, az nyilván valóan a jövedelem és a vagyon eltitkolására tett kisérlet.

Szerintem ilyen egyszerű.Egy év alatt vissza lehetne az államadósság 90%-át fizetni.

A baj az hogy ehez nincs politikai akarat,mert az éppen kormányon lévő pártok tagjairól is érdekes dolgok derülhetnének ki."

http://www.magyarhirlap.hu/belfold/furst_rejtegetett__villajara_terhelnek__a_panama_karat.html?hsz=1

Van politikai akarat?Akkor lassanak hozza!!!! ""

Névtelen írta...

Elso lepes:A kozelet megtisztitasa,ELSZAMOLTATAS.
..Es csak ezutan szabad azUJ ALKOTMANY-rol gondolkodni!!!
Kulonben a jozan paraszti esszel kerdezhetnenk:
KECSKERE BIZZA A MAGYAR NEMZET A KAPOSZTAT?????

Névtelen írta...

..Es akkor csodalkozik a 2harmados kormany,hogy a magyar ember fia-lanya,unokaja "radikalissa valik?A radikalis nem egyenlo a terroristaval!Terroristat jo szokas szerint,majd "csinal a politikai gatalom",hisz kell neki terrorista is,hiszen mar elore megalakitottak a terror elharito kozpontot.(Az idos vagy kiszolgaltatott es meggyilkolt magyarok megvedeset nem tudjak/akarjak megszervezni!!)
Ha a fiatal irtozik a radikalisabb fellepestol,akkor egyszeruen elmegy nyugatra.Ott,ha dolgozik,ugyanolyan rabszolga mint az itthoni dolgozok,csakhogy az ottani berbol meg tud elni...Es ha a cipo lefoszlik a labarol,vesz masikat,anelkul,hogy a megelhetese veszelybe kerulne!..Es ok ettol fuggetlenul szeretik a hazajukat.EGYETLEN EGY DOLGOT NEM SZERETNEK:EZT AZ IMMAR 22 EVE TARTO POLITIKUSI FEROT,POLITIKUSI HAZUGSAGOT!!
Ez egy gyongyszem a politikusi hazugsagok kozul:
"""Magyarországon minden hatalom forrása a politikai nemzet, azaz a nép, melynek
egymásért felelősséggel tartozó tagjai egyenlő és elidegeníthetetlen méltósággal bír -
nak" Na innentol kezdve mar nincs is ertelme tovabb olvasni,mehet ez is a szemetbe!!!!!! ""

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=37568

Ami bunt az elmult 21 evben a MAGYAR EMBEREK,a MAGYAR FIATALOK ELLEN ELKOVETETT A POLITIKAI-SZELLEMI-GAZDASAGI ELIT azt el sem tudom mondani,mert nincs ra mas szo:NEMZET-es HAZAARULAS!!!!

Névtelen írta...

"""Magyarországon minden hatalom forrása a politikai nemzet, azaz a nép, melynek
egymásért felelősséggel tartozó tagjai egyenlő és elidegeníthetetlen méltósággal bír -
nak" ezt en atfogalmaztam:

"Magyarorszagon minden hatalom forrasa az--- a politikai-gazdasagi-szellemi elit,mely a gazdagsagat az ellopott magyar nemzeti vagyonbol szerezte---,melynek egymasert felelosseggel tartozo tagjai egyenlo es elidegenithetetlen meltosaggal bir."

Szoval a magyar nemzet meggyalazoit,kifosztoit meg "tisztelnunk is kell"...azt hiszem,ez nem fog menni...

Névtelen írta...

..Vagy ha a magyar terrorelharito nem akar fegyvert fogni a sajat fajtajara (magyar a magyarra !!!),akkor jon az EU-hadsereg--mostmar az izraeli mossad is johet--?
Akkor mennyivel kulonb Orban es csapata az 56-os szabadsagharc nagy arulojatol es megtorlojatol:Kadar Janos-tol????

Névtelen írta...

Amerika,USA nagy orszag.Teruletileg is es nepesseget tekintve is.Igazi nepek kohoja.Menjen oda az az 500 ezer izraeli(es meg milyen?)allampolgar,aki most valoban nehez helyzetben van(bar errol ok is tehetnek,mert demokratikusan olyan partokat valasztottak,akik demokratikusan gyilkoltak a gazai gyerekeket,noket es oregeket).
Nekunk nincs szuksegunk meg tobb sukoroi-maffiozokra.Az ures lakoparkok pedig majd magtelnek magyar fiatalokkal,magyar csaladokkal.Ok munkabol akarnak majd megelni,nem a masik ember kiszipolyozasabol,becsapasabol...stb.

Siófokon az első: megvették a házát hitelesnek
http://hunhir.info/?pid=hirek&id=37590

A banki kamatok sehol az EU-ban nem ekkorak,es a un.svajci alapu hitel magyar valtozata sem ismert a fejlett nyugati allamokban.
Vagyis,ami itt tortent banki ugyekben,az europai szintu gyalazat,de a kormany hallgat a NAGY BANKI ATVERESROL.Nyilvan az osszes hallgato "szakember"-nek erdekeltsege van a hallgatasban.A bankok altal megnyomoritott es kisemmizett emberek hiteles torteneteivel az alabbi helyen olvashatnak:

http://www.feherkemeny.com/

Névtelen írta...

Most talaltam.Ha valaki tud meg ezen temahoz netes anyagot,kerem tegye kozze.Ez a biznisz is Gyurcsany idejebol valo.
Miert is nem juthaz magyar foldhoz a magyar gazda?Mert mar vannak MUNKASZOLGALATOS ZSIDO NAGYGAZDAINK.Ok a magyart legfeljebb zsellerkent alkalmazzak majd,ha beindul a mezogazdasagi biznisz.A tortenet hihetetlen,de igaz.Ajanlom a fidesz-kdnp ELSZAMOLTATASI LISTAJARA!
1.resz
http://www.youtube.com/watch?v=h7rZoFlrizI&feature=related

2.resz
http://www.youtube.com/watch?v=xSzm00CP7KY&feature=mfu_in_order&list=UL

A karpotlasi jegyekrol erthetoen:

"Az eltelt 20 év egyik legnagyobb csalása a privatizáció volt. A privatizáció alapját a kárpótlás intézménye jelentette, ami tulajdonképpen az emberek becsapását tette legálissá. Mindez jogilag úgy nézett ki, hogy az alkotmány rögzítette a tulajdonhoz való jogot. Erre való hivatkozással vezették be a kárpótlás intézményét amit az Alkotmánybíróság úgy értelmezett, hogy az állam ne materiálisan adja ki (pl: föld, ház, üzlet), hanem az állam belátása szerint értékpapírban, járadékban vagy szolgáltatásban adjon kárpótlást a volt tulajdonosoknak. Ezzel az alkotmány alapján alanyi jogként megjelenő tulajdonjogot a Polgári Törvénykönyv kötelmi jogrendszerébe emelte át a kárpótlási jegyekkel az egész jóvátételi szándékot. Ez jogilag nehéz helyzetbe hozta a volt tulajdonosokat, mert az alanyi jogot, amit a Földhivatal közhiteles nyilvántartása alapján egyszerűen lehetett érvényesíteni, a kötelmi jog bonyulult útvesztőibe irányította át az Alkotmánybíróság (Sólyom Lászlóék).
Ugyanis a tulajdonjog alkotmányban rögzített volta és annak érvényesíthetősége a polgári jogban az AB állásfoglalása szerint materiális formában nem kell egyezzen. Vagyis a föld nemcsak föld lehet, hanem azzal egyenértékű értékpapír is. Persze az értékpapírra sokmindent lehet vetni, de búza sosem fog kikelni belőle. A kérdés az, mi volt a célja a föld értékpapírral való helyettesítésének?"

http://www.lelkiismeret88.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=321:a-nyugdijpenztari-vita-lenyege&catid=82:gazdasag&Itemid=59

SZOVAL,NAGY ATVERES KESZUL ALKOTMANYOZAS CIMEN!IDEJE LENNE FELEBREDNI!!!!!!!!

Radulovic Zsuzsa írta...

Én csak azt az egyet nem értem, hogy amikor Gyurcsány ezt a kérdést föltette, akkor az újságíró miért nem válaszolta egyszerüen, hogy 14 ???

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló