A sértődött Pősze pártalapításra készül?

A sértődött Pősze pártalapításra készül?

Úgy tűnik igen.

Már kizárásakor célzott erre, amikor azt mondta, hogy a Jobbikból kizárt embereknek, köztük sok fiatalnak újra megadja a politizálás lehetőségét. A további kizárásokról szóló reményei ugyan nem váltak be, viszont tényleg van egy olyan réteg, akik már nem Jobbik szavazók, és fogékonyak lesznek egy magát „felszabadultnak, kulturált, hazafiasnak” valló pártra.

Mondjuk, hogy mitől szabadulnak fel, mitől lesznek oly kulturáltak és a hazafiasak tagjai (hazafiak helyett), az egyelőre még homályban maradt.

Kutyából nem lesz szalonna, mint mondják. Pősze úr bizonyára a politikában is számítgat, mi érné meg neki, miből lehetne több haszna. A pénzembernek mindegy, hogy kikből állna a neki hasznot hozó szavazótábor, akár volt Jobbik, akár az egykori MDF szavazóiból, ahogy nyilatkozta az ügyre rákapva a Népszava egy régebbi számában. Az utóbbinál különben sem idegen, hiszen 1990-ben az MDF-nél kezdte, mint kampányvezető.

Azonban ne feledjük az áruló, az csak áruló marad. Azokat, akiket most maga mellé állít, ugyanúgy cserbenhagyja és elárulja majd, ha a körülmények úgy kívánják, de tőle nem is várhatunk mást. Mert mit várhatnánk egy olyan embertől, aki a Szent Koronára tett esküjét megszegte? Aki, amikor a Jobbik elnökségének döntő része a visszahívása mellett döntött, és így ígéretéhez híven vissza kellett volna adnia mandátumát, nem volt hajlandó rá. Aki arra akarta rávenni a pártot, hogy megtagadja azokat, akikből lett.

Mindezek ellenére sajnos még így is akadnak olyanok, akik mellette állnak. És mondjuk az is sajnálatos, hogy a jobbikosok egyátalán ilyet maguk közé fogadtak. Hisz hiába igen jó szakember, ha a szíve nincs helyén. Pártba lépésekor vagy nagyon hülyének kellett lennie, hogy nem vette észre, milyen irányelvek szerint működik a szervezet, vagy - ami valószínűbb -, csak a hatalom vezérelte. Vagy a kettő együtt.

De bárhogy is volt, most "Zászlóbontó" rendezvényt tart. Február 11-én, pénteken Szentesen az Ifjúsági Házban. Azaz nekikezd a nemzeti oldal szétdarabolásának. Ezért mindenkit bíztatok, akinek lehetősége van, menjen el a zászlóbontás helyszínére, csatlakozzon a HVIM 16:30 órakor kezdődő megmozdulásához, és velük együtt tiltakozzon Pősze megosztó aknamunkája ellen!

11 kommentek:

Névtelen írta...

Rongy ember, mert az írásos esküjét sem tartotta be. Megélhetési politikus - takarodjék, szemétdombra való.

stoffán györgy írta...

Aki bármilyen párt égisze alatt valamire a Szent Korona előtt felesküszik, majd azt az esküjét nem tartja meg, az áruló. Csinálhat utána bármit, hiteltelen és embernek alkalmatlan. Ha csak összeszámoljuk, hogy Lajosunk hány pátnak volt tagja, már az is elég. Az anyagi érdekek miatt való esküszegés viszont számomra a kötéllel egyenlő. Ócska jellemtelen alakra vall.

Névtelen írta...

Mocskos féreg pöszelajcsi,aljas kaméleon!!

Herne írta...

Ma éjjel épp HVIM-tüntetéssel álmodtam, nem tudtam mire vélni. Most már tudom!

Pősze egyébként szerintem elsőként a Fidesznél próbálkozott, csak a testvéri Likud összekötői beintettek neki, hogy nem kell "ex-náci".
A Jobbikot és a nemzeti oldalt nem hibáztatom azért, amiért egy ilyen a sorainkba került. Rettentő gyorsan folytak az események, teljes ellenszélben, és még ha minden az ideális tempóban halad is, akkoris becsúszik egy-két porszem a gépezetbe. Olyan nagyszámú embernél ez matematikailag is elkerülhetetlen. Képtelenség kiszúrni mindet, és biztosra veszem, hogy még mindig akad egy-két sakál közüttünk, jól elrejtőzve, az idejére várva. Ezek természetükből fakadólag az álcázás nagymesterei. Még engem is képesek időnként megtéveszteni, pedig igen képzett vagyok az emberi jellem, viselkedés stb. analizálása terén. (Lásd néhány héttel ezelőtti naiv Viktor-dícséreteimet, amelyek miatt máig szívnám a fogam, ha nem fájna tőle.)
Ami a kialakuló helyzetet illeti, ez talán amolyan próbaként fogható fel, a mi embereink próbájaként. Mennyire vagyunk egységesek, következetesek, céltudatosak, és mennyien vezethetők meg közülünk? Aki megvezethető, az inkább most menjen, mint akkor, amikor - három év múlva a szavazófülkében, vagy bármikor az utcán - szükségünk lenne rá.

eSzeL írta...

No Stoffán György, ebben most teljesen egyet értek! :-)

házikígyó írta...

Nem hinném, hogy bárki komolyan veszi az ő pártalakítási szándékát.

Mondjuk az x. apró pártot létrehozhatja néhány sértett emberrel, de labdába sem rúghatnak. Egy darabig foglalkozik velük a tv, /kálmánolga/ oszt jó napot.

Nem kell ebből a szándékából nagy ügyet csinálni,mert akkor azt hiszi, hogy valaki.
De kell foglalkozni a jellemtelenségével, és azt mindenhol terjeszteni.

chabbix írta...

Aki netán, bár remélem sokan, ismerik Rózsa Sándor történetét, benne Pisze Matyi szerepét, jellemét, cselekedeteit, annak nem új, ha azt kérem, nevezzük ezt az alakot ezen túl Pösze Lalának!
Aki nem tudja miről van szó, javaslom, olvassa el a könyvet.

A Pösze Lala név egyébként más fórumokon, nagyon tetszett, a "közönségnek"!

Gambit írta...

Nem kéne ellentüntetéssel súlyt adni ennek a rongy embernek. Ha most csinnadrattát csap körülötte a HVIM, akkor még az is lehet, hogy tényleg lesz valami a gittegyletéből, ami egyébként valószínűleg rövid időn belül az ismeretlenség és a feledés homályába veszne...

Névtelen írta...

Rongy ember, mert más véleménye van? - Vagy mert megváltozott a véleménye?
A politika az ilyen... Minden pártban vannak ilyen emberek. Nézzük csak a Jobbik tevékenységét: azon kivűl, hogy bejuttak a parlamentbe - mást nem is csináltak. Havonta felveszik a fizetésüket, van egy-két hangzatos kijelentésük, de ez a lényegen semmit sem változtat. (Ilyen népnyomor már régen nem volt Magyarországon.)

Radulovic Zsuzsa írta...

Pontosan!

Gambit írta...

Legutolsó Névtelen: Nem tűnt még föl, hogy nem ők vannak kormányon? Talán nem kéne beleszólni olyasmibe, amihez hülye vagy.
Pősze pedig azért rongy ember, mert egy hitvány esküszegő, nem a különvéleménye miatt. A koronára tett esküje értelmében vissza kellett volna adnia mandátumát, ehelyett játssza itt a meg nem értett primadonnát, pedig tisztában volt a szabályokkal. Pfej...

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló