Morvai Krisztina legfrissebb üzenete Strasbourgból [videó]



A folytatás ITT.

12 kommentek:

Névtelen írta...

Jesszus, Krisztina, menj már el fodrászhoz, mert lassan úgy festesz, mint Göncz Kinga...

Névtelen írta...

Nem úgy fest, hanem az is, ugyanaz a genom.

Névtelen írta...

Pihentagyú névtelenke,mi a nyavalya az a genom?????mivan bevagy lőve???

casablanka írta...

Nem kell b@sztatni már Krisztát is.Genomos braga menj a francba. Jelentkezz kritikusnak a Népszavánál.

Névtelen írta...

A genom az amitől a skandináv nők haja szőke és egyenes, az afrikaiaké meg apró göndör fekete. Miért mire gondoltatok?

Jéney írta...

Ez a mi Morvai Krisztánk, a zsidó Balóné, úgy látszik még mindíg nem gyógyult ki teljesen, pedig már 2006 óta pszichiátriai kezelés alatt van. Arra persze jó, hogy így karácsony táján tovább hülyítsen bennünket a gazdag Brüsszelből, ahol jól teletömte a zsebeit. - Budaházy pedig továbbra is börtönben..., mi pedig, a hasznos idióták, üres zsebekkel itthon.

Névtelen írta...

Jéney, te proletár segg! Attól, hogy hinted a kamudumát, még nem lesz igaz.

Névtelen írta...

jénei,dobszai ,kocsobur,balogartur,kokeró,more.Nem proletár segg ez,csak egy fistes.Orsósban ő éltetti a reményt,ha őt megtanították írni,olvasni,hogy a majmokkal már könnyebb dolga lesz!!!KÁÁÁRCSI téged már nem lehet tovább hülyitenni,te már totál hülye vagy,maradj a c-pressnél,meg a nagykormányváltó ülepénél!!!

Névtelen írta...

Az első hozzászóló azt sugallta, hogy azért ilyen a haja mert ápolatlan, zsíros, csapzott, elhanyagolt. A második megvédte, hogy nem tehet róla mert ezen a földrajzi területen gyakran ilyen a nők hajtípusa. Magyarul ennek van egy érdekes neve is, azt mondjuk, huncutkás a haja.

Jéney írta...

MORVAI KRISZTINA a két ünnep között kórházba vonul... (Nem véletlenül olyan zilált a metszett farkincákat is kedvelő Jobbikos politikus!) A Baross utcai sebészeti klinikán már várják a szédült tyúkot.

Névtelen írta...

Karácsony ide,Karácsony oda,elmégy te a büdös cigány kurva annyádba!!Állandóan a metszett farkincával foglalkozol,te rohadt köcsög kokeró!!

Jénei írta...

Te pedig még a cigányoknál is alávalóbb vagy... Létezik még a gárdátok? - A metszett farkincákról éppen az EP-képviselőtök Balóné Morvai Hiszti elmélkedett, de végül is megelégedett Gaudi farkincájával is. (A cigányoknál is szokásos ez a "családi" szex, de ti állítólag különbek vagytok - de ez csak szerintetek van így). - Bunkócska! Ne hivatkozz karácsonyra, ti egész évben ilyen közönségesek vagytok.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló