20 év kupleráj után még mindig szűzen

Hétfőn reggel szinte sokkot kaptak a felvilágosult baloldaliak, a talpig demokraták és értetlenül nézett a világba az agyhalottak még mindig népes serege is. Mint derült égből villámcsapás sújtott le rájuk a hír: Katalin kilépett. Elhagyta a PÁRTOT, mert annak szerinte „az önkormányzati választásokon elszenvedett vereséggel vége van”.

És ha vége, akkor vége. Se pénz, se posztó. Nekem ott már semmi keresnivalóm sincs - gondolhatta magában Katalin és lélekben magára öltve az Őfelsége a Japán Császál által A Becses Korona Rendjének Bazsarózsa fokozata kitüntetését remekbe szabott kis sajtótájékoztatót hívott össze, hogy bejelentse a nagy hírt: [Szili további fontos kitüntetéseiért katt IDE]

"Az MSZP az elmúlt fél évben nem értékelte társadalmi visszaszorulásom okait, és képtelennek bizonyult szakítani neoliberális nézetrendszerével. A párt mostani összeomlása kizárólag a magyarság nemzeti érzéseit és szociális érdekeit mellőző neoliberális politika számlájára írható, egyben annak a végállomása is, de a politikai baloldal veresége nem jelenti azt, hogy nincs igény sokszínű, újraformált baloldali szerveződésekre, mozgalmakra. Így hát bejelentem, hogy a Szövetség a Jövőért Mozgalom vasárnap létrehozta a Szociális Unió pártját, amelynek elnökévé választották."

A felvilágosult demokraták így aztán a hét közepére megnyugodhattak. Katalin nem vész el, csak átalakul. Továbbra is élvezhetik hozzászólásait a parlamentben, mert a listán szerzett mandátumáról pártból való kilépés ide, új párt alapítása oda, nem mondott le. Egészen egyszerűen azért, mert az neki jár. Majd a már jól ismert álszent mosolyt felvéve, félre billentett fejjel és kicsit sírósra görbülő szájjal közölte: „Mandátumomat ugyan az MSZP megyei listájáról kaptam, de nem adom vissza, mivel csak a szocialista párttal szakítottam, nem a választóimmal".

A választóival, akik nem is léteznek, hisz Szilit közvetlenül az égegyadta világon senki nem választotta meg. De ez őt nem nagyon zavarja, mert nem is ez a lényeg. Katikának kell a szereplési lehetőség, hisz sikerült végre egy saját szemétdombot létrehoznia, amin most már minden számára zavaró tényező nélkül kapirgálhat. Itt ő lehet az elnök, és megint jól megélhet a semmiből.

Közben pedig mehet az észosztás, melyben bőszen határolódgat el az emeszpé elmúlt években elkövetett gaztetteitől úgy, mintha annak ő nem is lett volna része. Azt akarja elhitetni, hogy innentől más lesz, pedig a többség tudja, pontosabban tudnia kéne, hogy attól senki nem változik meg, hogy kidobja a pártkönyvét. Szili továbbra is része marad annak a szocialista nomenklatúrának, aki az elmúlt évtizedekben teljesen szétzüllesztette ezt az országot.

De mi se essünk abba a hibába, hogy lebecsüljük az ellenséget. Szili álszent és nyájas viselkedése könnyen elkábíthatja azokat, akik még hisznek és szimpatizálnak a baloldali gondolatokkal, akik már nem akarják felvállalni Elqró örökségét, de szeretnének maguknak arról az oldalról pártot választani. Ez pedig akár jelentős tömeg is lehet, annak ellenére, hogy a magyar emberek szélesebb rétege számára mára már egyértelművé vált, hogy ebben az országban a baloldaliság egyenlő a nemzetellenességgel és a közvagyonon való élősködéssel.

A következő hónapok eldöntik, hogy Szili kezdeményezése mennyire lesz életképes, hogy a régi elvtársak közül mennyien fogják követni, immár végképp elhagyva az emeszpének nevezett süllyedő hajót. De a legnagyobb kérdés majd az lesz, hogy a népek mit szólnak ehhez a kezdeményezéshez.

Vajon lesz tömegesen annyi ember, akinek hiteles tud lenni egy olyan valaki, aki 20 év után kilépve a kuplerájból kijelenti, hogy ő még szűz?

6 kommentek:

Névtelen írta...

Ime az újjabb csoda,a Félkarú Rabló megvilágosodása!!Elmélkedhetünk ,hogy lehet b@..ni is, meg szüznek maradni közben!!!!!Amúgy meg Szili elvtársnőre egy lestrapált kupleráj vezetését sem lehetne rábizni,nemhogy egy parlamentét!!!! Ez tény ,hogy őt nem választotta meg senki,mint az ott észt osztogatók felét sem. (v.Falke)

aha írta...

Ez a mutatvány úgy undorító és egyben szánalmas ahogy van, mindenesetre tökéletesen kiviláglik belőle a virtigli kommunista pofátlanság, cinizmus és gátlástalan pragmatizmus. Ugyanakkor tényleg nem szabad lebecsülni sem Szilit, sem az egyelőre még csak virtuálisan létező pártját, mert a szép számú agyhalottak között meglehetősen népszerű a személye. A vén komcsik közül biztos jópáran beveszik majd ezt a megújulás-szöveget és támogatni fogják őt. A jó hír viszont az, hogy remekül meg fogja osztani a baloldalt, most aztán elgondolkozhatnak az amőbák a szavazásnál, hogy kire is adják a voksukat ha meg akarnak menekülni a rettenetes fideszjobbiknyilasfasiszta veszélytől...

Herne írta...

Ennél jobb jellemzés nem is szükséges, hogy bemutassuk a tipikus kaméleon-politikust.

"A párt mostani összeomlása kizárólag a magyarság nemzeti érzéseit és szociális érdekeit mellőző neoliberális politika számlájára írható"

Srácok, nem úgy hangzik ez, mintha egy Jobbikos, vagy egy jobbérzésű Fideszes szájából, tehát a most uralkodó széljárás felől szólna? Eleddig pontosan az ellenkezőjét hallhattuk az angolul tudóknak sokatmondó nevű nőstény kaméleontól.

Kedves Katalin őexcellenciája, 2006-ban miért nem tetszett ilyen szépeket mondani?
Most akkor mégis van cigánybűnözés?
A Gárdát mégsem kell feloszlatni? Esetleg átnevezve Szili Rohamosztagnak akár be is vethető a cigánybűnözők ellen?
Ugye hogy Budaházy hazafi és nem terrorista? Hát nem megmondtuk mi már akkor is?

És mint bennfentes, méltóztatik-e tanúskodni az elmúlt 8 (20, 50) év politikusai, gazdasági vezetői és egyéb bűnözői ellen? Kezdve a pökhendi, tébolyult Gyurcsánnyal és a kérdéses nemi identitású (vagy nemű) Bajnaival?
Vagy esetleg már ők is tagjai az új pártnak? A Pártnak?

Névtelen írta...

Ez a viselkedés hasonlít Novák Emőke Jobbik-képviselő nyilatkozatához, hogy "a Jobbik Magyarországért Mozgalom demokratikus párt" - hasonlóan az MSZP-hez, a Fidesz-hez, stb...
A demokráciát és a Jobbik cigány- és zsidógyűlöletét miként volt képes egyeztetni Emőke?

Névtelen írta...

Te Isten jámbor barma,ugyan avas már be a nagy titokba,mi az amit szeretni lehet rajtuk??

Névtelen írta...

A zsidókat és a cigányokat senki nem faji alapon gyűlöli, hanem azért, ahogyan idáig mindig is viselkedtek. Ez pedig egyikük esetében sem szeretetreméltó. Amikor pedig valaki azzal jön, hogy "de van jó zsidó és jó cigány is", annak csak azt tudom mondani, hogy nézze meg, hogy ezek az ú.n. jó zsidók és jó cigányok a számonkéréskor mindig a mocskos testvéreik mellett álltak ki és soha nem a magyarok javára. Ha meg épp béke van, akkor verik a mellüket, hogy ők milyen nagy és milyen jó magyarok!!!
Szóval hagyjuk már ezeket a vitákat! Képmutatás az egész. Mostmár csak a magyaroknak kell ugyanúgy kiállniuk egymás mellett, ahogyan fent említettek teszik!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló