Vasárnapi visszanéző – 38. hét

Fel kéne ébredni [2010. szeptember 17.]
Azért az sokat elmond az itthoni világról és a helyi állapotokról, hogy a kétharmaddal kormányzó párt főpolgármester-jelöltje, ahelyett hogy a megújulással, a változással és a húszéves liberális ámokfutás elszámoltatásával kampányolna, megőrizendő értékekről, a felelősségre vonás szükségtelenségéről beszél.

Sőt. Bátran kimondja, hogy tanácsadóként, munkatársként számít a jelenlegi városvezetőkre…>>> tovább


Sarko beintett az EU-nak. És mi? [2010. szeptember 20.]
Európai Unióban napi beszédtémává tenni a cigánykérdést. De arra sem fogadtunk volna sokan, hogy a nagyon liberált európai közösség egyik alapító tagja mondja majd ki, hogy elég volt a cigányok élősködéséből, és abból az életformából, ami bárhol is jelenik meg tömegesen Európában, mindenhol csak bűnözést és mocskot hoz magával.

Sarkozy meg merte lépni azt, amit előtte még ilyen pozícióban senki sem. Meg merte tenni, be merte vállalni, mert ezt követelte meg annak az országnak az érdeke, aminek a vezetésével őt megbízták. Nem érdekelte az EU ajvékolása, nem érdekelte a francia liberáltak hőbörgése. Tette, amit tennie kellett… >>> tovább


Cigánybecsület [+videó] [2010. szeptember 21.]
Miközben az európai liberáltak hőbörögnek a francia fellépés miatt, és használhatatlannál használhatatlanabb romaprogramok gyártását szorgalmazzák, miközben a zsidrák Soros további közpénz milliárdokat tolna ugyanezekbe, és miközben a szintén általa pénzelt Nyílt Társadalom Alapítvány úgy látja, hogy Európában csak Magyarországon történtek a romák érdekében olyan integrációs intézkedések, amelyek működőképesek, aközben a „mintaország” egyes területein lassan polgárháborús helyzetek kezdenek kialakulni. Aközben nap mint nap történek kirívó, cigányok által elkövetett bűncselekmények, és aközben a legfőbb magyarországi cigányvezető ellen lassan már megszámolhatatlan mennyiségű büntetőeljárás folyik

Ez a sikeres cigányprogram. A követendő…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló