Van egy jó hírem Budapest!

Van egy jó hírem Budapest! Horváth Csaba, az emeszpé erősen sminkelt, kissé transzvesztita bájvigyorú pojácája a nyári vakarózásából feleszmélve újra exponálta magát a közélet színpadán. Visszatérésének időzítése mondhatnánk tökéletes, hisz erre nem is választhatott volna hozzá és a pártjához illőbb alkalmat, mint a XIII. Zsidó nyári fesztivál megnyitóját.

Ezt az eseményt valóban kár lett volna kihagyni. Volt is ott minden, mi az elvtársak ingere. Jókat lehetett rettegni és persze harcosan védeni a hanyatló demokráciát. Arról már nem is beszélve, hogy igazán értő közönség előtt ismét lehetőség nyílt egy jóízű fasisztázásra is. A hangulatot olyan kiváló felszólalók tették még emelkedettebbé, mint Glatz Ferenc, az MTA volt zsidrák elnöke, aki szerint „az a jó politikai erő a nemzet szempontjából, aki a kitagadókat meg tudja fékezni. Az a jó politikai erő nekünk, aki a kitagadókat, kirekesztőket meg tudja fékezni”.

Na. Most már tudjuk, hogy mi a jó a nemzetnek, bár mondjuk azt Glatz elvtárs nem részletezte, hogy vajon melyik nemzetre gondolt. De ezen elgondolkodni már az ott lévő agyhalottaknak sem volt ideje, mert a mikrofonhoz lépett Zoltai Gusztáv, leánykori nevén Zucker Gusztávka, a MAZSIHISZ elnöke és felkonferálta Budapest reménységét: „Köszöntöm Horváth Csaba urat, az MSZMP polgármester-jelöltjét… MSZP… Egy betűt hozzátettem… Tehát az MSZP polgármester-jelöltjét… Főpolgármester-jelöltjét.”

Erre szokták azt mondani: kicsi sz@r került a palacsintába. Azonban ez, az ott megjelenteket egyátalán nem zavarta. Ették tovább, amit eléjük toltak. De hát mi okuk lett volna az elszólásnak nagyobb jelentőséget tulajdonítani, amikor azt egy olyan nagyformátumú ember, mint Zucker elvtárs mondta, akit 2009-ben a főváros díszpolgárává választottak?

Csak érdekességképpen idézzük fel azt, hogy ilyen kitüntetés kinek adható: „díszpolgári cím annak adományozható, aki Budapest főváros és polgárai számára a város fejlődése, gyarapodása és hírnevének öregbítése érdekében kiemelkedő tevékenységet végez. A díszpolgári cím erkölcsi elismerés, amely a főváros tiszteletét és háláját fejezi ki a kitüntetett személynek.”

Gondolom ezek után senkinek nincs kétsége: Zoltai elvtárs a kritériumoknak az utolsó betűig megfelel. Mit megfelel, gyalázat, hogy eddig kellett várnia, hogy megkaphassa. De ne ragadjunk le ennél a kis közjátéknál se, mert a megnyitón elhangzott beszédek sorának még nem volt vége. A főszónok még hátra volt.

„Én mindent el fogok követni azért, hogy Budapest ne legyen a barna és fekete egyenruhák béklyójában. Hogy Budapesten soha ne lehessen ismét a bakancsok rengetegétől félni.”- mondta bele jól a mikrofonba Horváth ingyenbusz Csaba. A népek pedig minden szavát megtapsolták. Mert nagy okosságokat mondott ez a remek ember. Ugyan kicsit töri a magyart, de ezen ne akadjunk már fel, hisz az, amit mond az igazság veleje.

Mi, vidékiek pedig csak irigységgel tudunk gondolni a fővárosra, hogy ott ilyen nagyformátumú, felvilágosult baloldali emberek építik a demokráciát. És nem is csak egyedül építik, hanem a fővárosi, felvilágosult baloldali emberek segítenek nekik ebben. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Horváth elvtárs volt a főpolgármester-jelöltek közül az, akinek minden erőlködés nélkül, elsőként összegyűlt a megfelelő mennyiségű ajánlószelvénye.

Nehéz elfogadni, és talán még nehezebb megérteni, de ebből is látszik, hogy arrafelé van igény az ilyen gondolatokra. Van igény a rettegésre, van igény az elmúlt nyolc és az elmúlt 20 év folytatására. A fővárosban még mindig tömegek gondolják úgy, hogy nekik akkor lesz szép az életük, ha azt az elvtársak irányítása alatt élhetik.

Nem tudom.

Nehéz erre bármit is mondani…

29 kommentek:

kocsobur1 írta...

Na, magyarkáim, mert én is igyekszem a "magyar" szót minden lehető alkalommal leírni, ahogy szoktátok (ez a háborodott elme legbiztosabb jele!) - ez a cikk (?) amit olvastatok, erre mondják, hogy az írójának volt ideje... mást meg úgysem használt gondolatai kifejtésére.
Most az MSZP volt soron - az elvtársak.
Hozzátehette volna a rejtélyes "gabeebee" nevű szerző, hogy na, ebből a pártból, az MSZMP-ből van untig elég minden hazai pártban - beleértve a Jobbikot is! - de szerénykedett.
Az egésznek a lényege: nem a volt MSZMP-vel van gond, hanem azokkal a renegátokkal, hitehagyott egykori kommunista párttagokkal, akik most egytől-egyig nemzeti színűre festve vigéckednek az MDF-ben, MIÉP-ben, JOBBIK-ban, FIDESZ-ben, KDNP-ben, még a Magyar Gárda nevű utcai hordában is.
És hát a zsidózás...
Ez az, amit bárkire rá lehet mondani. Én magam is, hol zsidó vagyok, hol cigány, hol pedig "komcsi" - mert a csürhe (észrevehettétek) mindenkit mindenhol becéz... Ez amolyan infantilis (gyermekekre jellemző) dolog, szellemileg az általános iskola és az óvoda határán van - a névtelenül hozzászólóknak kifejezetten tetszik, hogy a náluk szellemileg nagyobb, értelmesebb közéleti embereket (állami vezetőket, rendőrtábornokokat, professzorokat, stb.) letegezhetik és "Zucker Gusztávkának" nevezhetik.
Az persze egyetlen nyomorult igaz magyarkának se jut eszébe, hogy ezzel a viselkedéssel a Felvidéken, Erdélyben és a Délvidéken élő honfitársaink ellen adják az ottani náciknak az ötletet és municiót - a szlovák, román, szerb nemzettestvéreknek csak ismételni kell (de immár a MAGYAROK ELLEN!) a szóhasználatot és a folyamatos, folytonos zaklatást, provokálást...
Eszetekbe jut ez néha, magyarországi csatornapatkányok?

casablanka írta...

Miért? Ha Joszif Viszajonovics Budapest díszplgára lehet, akkor már mindenki belfér. Csak sorszámjegyet kell kérni.Kacsabőr ! Már megint elfelejtkeztél a jómodorról. A stilus az ember !

feco0220 írta...

Kicsorbult, ne zagyváljál itt már mindenféle ostobaságot össze-vissza, indulj el a kályhától. Magyarországon kétféle ember van:
1. Hazaáruló, közpénztolvaj, a megszálló izraeli férgekkel kollaboráló fingok, és gerinctelen, bunkó gennyek.
2. Jobbikra szavazó hazafiak.
Nincs más.

Böczike írta...

KOCSOBUR1 lehet, hogy nem vetted észre, (de ezt nem tartom valószínűnek) Te is hasonlóan fogalmazol, rágalmazol, mint ami ellen felemelted a szavad. Azt állítod, hogy voltál már komcsi, cigány, zsidó. Szerintem az sem baj, ha a három közül valamelyikhez tartozol, ha nem úgy viselkedsz és cselekszel, mint ami az emberek nagy részének eszébe jut ez a három szó hallatán. Be kell ismernem, hogy pozitív véleményem nekem sincs sok ezekről az emberekről, de tudom, hogy ismeretlenül nem szabad senkit sem megítélni, hiszen mindig vannak kivételek. Már több éve nézem a neten néhány párt honlapját, de már középiskolás korom óta (ami sajnos már régen volt) a politika terén abba az irányba orientálódtam, amit jelenleg a JOBBIK, és a Gárda képvisel, holott nem ebben a szellemben neveltek. (Itt zárójelben megjegyezném, hogy apósom komcsi volt, nejem dédpapáját nem ismerték a nejem szülei, de valószínűleg egy zsidó boltos lehetett!)
Valószínű, hogy alul iskolázottságom az oka, de nem értem, hogy ha Magyarországon egymást érik a Zsidó fesztiválók, akkor Izraelben miért nem hemzsegnek a Magyar rendezvények. Még Izrael fennállásának évfordulóját is megrendezték Hódmezővásárhelyen, ahol a FIDESZ-s úr (Hadd ne írjam le a nevét, mert még feljelentenek rágalmazásért, és az ügyvédem szerint a bíróságnak jogot kell szolgáltatni, és nem igazságot!!!) a főtérről nagy alázattal még az Árpád-sávos zászlót is leszedette!!! Pedig gyermekkorában ő is ott játszott a téren a zászló alatt, és nem zavarta sem őt, sem mást, hiszen aki akarja, az tudja is, hogy a mi történelmi zászlónknak semmi köze a nyilas zászlóhoz. Gyurcsány is jártatta annak idején a pofáját a zászló ellen, de akkor nem zavarta, amikor eskütételekor ott állt a lobogó mellett. Aki TV-re, rádióra van utalva a hírekkel kapcsolatban, azok nem teljesen kapnak hiteles infókat, hiszen hallgatva is tudjuk, hogy akár politikai téren, akár finanszírozás (anyagi juttatások) terén irányítva vannak, és nem a pozitív irányba! Tisztelet a kivételnek!!! Biztosan többen most azt gondolják, hogy nagyon elkanyarodtam a témától, de ha belegondoltok az ilyen eseményeknél, egyik vonzza a másikat, és gyakran előfordul, hogy (az említett médiáknak köszönhetően) az emberek jól, vagy rosszul informálódottságuknak köszönhetően esnek egymásnak! SZEBB JÖVŐT!!!

Zoroaszter írta...

"náluk szellemileg nagyobb, értelmesebb közéleti embereket (állami vezetőket, rendőrtábornokokat, professzorokat, stb.)"??? )))

kocsobur1 írta...

A Jobbik Magyarországért Mozgalom NEM MEGOLDÁS az ország számára, mert
- rasszista, antiszemita, xenofób
- nincs tömegtámogatottsága
- képviselői jelentős része inkább való a Fradi-
pályára, vagy valamelyik kocsmába, mint az
Országgyűlés épületébe (ismert a 8 ált. isko-
lai végzettséggel rendelkező Zagyva viselke-
se az újságírókkal... Így csak egy valódi
bunkó nyilvánul meg.)
- a szomszéd államokat a Jobbik-politika csak
méginkább Magyarország ellen hangolja.
Ha csak ezt a négy okot sorolom fel, már ez is éppen elég... Azt pedig, hogy csak a Jobbik-szimpatizánsok hazafiak, az egyszerűen hazugság.
Hazájukat szerető polgárok, politikusok az MSZP-ben, a FIDESZ-ben, de még a kommunista Munkáspártban is megtalálhatók.
Ami viszont nem tagadható: a JOBBIK / MAGYAR GÁRDA soraiban tolvajok, gyilkosok, szélhámosok, buzik, kurvák, pszichopaták bőséges számban találhatók!
Egy kérdés, melyre eddig az "igaz magyarok" egyike sem tudott válaszolni: hogyan képesek az állítólagos kereszténységüket párhuzamba állítani a nem tagadható zsidó- és cigányellenességükkel? (A kettő együtt ugyanis nem megy, a keresztény tanítás szerint minden ember Isten teremtménye...)
Minden egyebet a Jobbikról a www.magyarorszag.ma hírportál Heti Jegyzetében olvashattok. Eddig talán nem véletlen, hogy tízezrek olvasták!

eSzeL írta...

Te Kacsabőr! Minden olyan típus akit felsoroltál a Jobbikban, van a többiben is, mivel a fideszben többen vannak, ott több van belőlük. Az emeszpében kb annyi lehet mint a Jobbikban. Volt komonista valószínűleg a Jobbikban kevesebb van mint a többiben. De nem ez a lényeg, hanem amit a zászlajukra tűztek. Magyar ország a magyaroké. Itthon nem azt nézzük, hogy mi jó a zsidóknak, cigányoknak, szlovákoknak, románoknak és a jó ég tudja még kiknek, hanem, hogy mi a jó a magyaroknak. Zagyva György Gyula a maga 8 osztályával a magyarságért tesz ellentétben gusztustalan péterrel, aki a magyarság ellen munkálkodott. Nemzet árulónak nem nevezem, mert nem lévén magyar, nem árulta el a magyar nemzetet, de a magyar országgyűlésben zsidó érdekeket képviselni érdekes feladat. Pofa kell hozzá. 855000 ember azért elég nagy tömeg nem gondolod? Majdnem annyi mint a vörösök tömegbázisa, de egyelőre Vona Gábor gondolatával értek egyet, "A magyarok 2/3-a jobbikos, csak még nem tud róla". '-rasszista, antiszemita, xenofób' Ezeket -persze az antiszemitán kívül- a zsidóktól tanultuk. Utána néztem, Hitler fajvédő törvényei szinte szóról szóra megegyeznek a zsidók fajvédő törvényeivel. Nem Izraelével, mert ezeket a diaszpórában élők többsége is megtartja a mai napig. Izraelbe még letelepedési engedély szerezni sem egyszerű egy nem zsidónak, de sok juttatás van, amit csak az kaphat meg, aki igazolni tudja, hogy dédszülőig visszamenőleg fajtatiszta. Van egy metál nóta (hallottam a jútúbon) aminek az a címe, hogy 'Mavet la gojim', ezen az alapon én is mondhatom ugye, hogy Mavet la zsidók?

Magyarnak lenni büszke gyönyörűség írta...

Klisé-hegyek ... csak ezt köpködöd.
Jelzem, a fasisztát meg nácit kihagytad.

A Jobbik az egyetlen párt, amelyik támogatja a Szt Korona Tant mint alkotmányt. Aki nem ezt támogatja az vagy hazaáruló vagy tudatlan. Pont. Ezért van igaza feco0220-nak. (Vannak más tételek is, de ez a legfontosabb)

A zsidózásról meg cigányozásról annyit, hogy én számosat ismerek személyesen, köztük élek, és nekem hadoválhat bárki az egyenlőségről, de én azt szoktam mondani, hogy (kivételeket leszámítva), egy átlag spanyoltól ne várjuk el, hogy svéd legyen, és vica-versa. Mindegyiknek más a vérmérséklete, kultúrája, stb., folytassam? A cigánytól sem lehet elvárni, hogy integrálódjon (aki integrálódott az már megtette, de az már nem is igazi cigány), a zsidótól sem várható el, hogy holnap minden vagyonát a szegényeknek adja és ne álmodozzon a zsidók megváltójáról és a zsidó nép gójok felé emelkedéséről. Ha nem álmodozna, akkor elfogadná Jézust, nemdebár? Jézust azért nem fogadják el, mert egyetemes megváltó, és nem csak a zsidókat váltja meg ...

Ha viszont ez a helyzet, akkor egy igazi keresztény magyar ne hajbókoljon ezeknek. Nem kell őket kiirtani, én nem vagyok ennyire ultra, de jó ha látjuk őket, tudjuk, hogy őket mi motiválja.

Ha "magyarkázol" erre azt szoktam mondani, hogy senki sem kérte, hogy magyar legyél, az anyád se. Ez a TE választásod. Viszont ha már magyar a felmenőid, őseid nyelve, és magyar az őseid kultúrája, akkor azt tiszteld meg. Ha nem akarod megtisztelni, akkor senki sem marasztal, menj ahova akarsz, senki sem fog hiányolni itt. Akkor viszont, lszives ne beszélj, ne is gondolkodj magyarul!

kocsobur1 írta...

Hát... ahogy olvasom, a "keresztény magyarok" sunyi módon már megint "elfelejtettek" válaszolni arra, hogy a keresztény vallásukat, a keresztény tanítást miként képesek egyszerre gyakorolni az antiszemita GYŰLÖLETTEL, a cigányok megvetésével?
Idézőjelbe tettem a keresztény magyarok kifejezést, mert ti a valóságban meglehetős távolságra vagytok a keresztényi lelkülettől, általában az igaz emberi érzésektől is - hiszen milyen beteg lélek az, aki pusztán csak azért gyülőlködik mert a másik zsidónak született?
Tisztában vagyok azzal, hogy mivel ezekben az években nem jár érte kemény büntetés (min. 4-5 év börtön), a sok műveletlen, a társadalom perifériáján élő lumpen számára ez amolyan gőzleeresztő... náluk kisebb létszámú,gyengébbnek tűnő csoportokat jelölnek ki bűnbaknak a szerencsétlen életük okozóiként.
Kíváncsi lennék, hogy a bunkó Zagyva meg a többiek MERNÉNEK-E antiszemita tüntetést rendezni Jeruzsálemben?
Zagyvára visszatérve: nincs benne semmi szégyenérzet, hogy a sok handbandázás, magyarszigetezés helyett, mondjuk, tanulhatna is? Nyolc általános iskolai végzettséggel törvényalkotónak lenni?... (Csodálkozni kell, hogy olyan hangon társalgott az egyetemet, főiskolát végzett újságírókkal?) - Én magam nem egy és nem két cigányt ismerek csak az utcánkban is, akiknél az érettségi szinte alapkövetelmény.
Zagyva, a bunkó, milyen alapon támadja a nála jóval értelmesebb, tanultabb romákat?
Azt pedig már csak zárójelben jegyzem meg, hogy MINDEN RENDŐR rendelkezik érettségivel...
Hát, ez bizony kínos!

Névtelen írta...

kicsorbult,rohadj meg te büdös féreg!!

Böczike írta...

Miért lenne kínos, hogy mindegyik rendőrnek van érettségije. (Függetlenül attól, hogy ismerek pár olyan rendőrt, akik nem éppen törvényes módon szerezték) Az viszont kínos, hogy az érettségizett rendőr összekeveri az autóm és az utánfutóm forgalmi engedélyét (holott sem a járművek színe, sem rendszáma nem egyezik, sőt az utánfutónak még motorszáma sincs), és még az is kínosnak mondható, hogy az érettségizett rendőrnek az sem tűnt fel egy másik alkalommal, hogy fehér Opel Vivaróval utaztunk, és tévedésből metálkék VW Lupo forgalmiját kapta meg. És még lehetne sorolni az ilyen hülyeségeket, akár rendőrről, vagy más posztról is legyen szó. A papír tényleg annyira számít? Tehát ha valakinek van érettségije, esetleg magasabb iskolai végzettsége, akkor nyugodtan lehet hülye mert van papírja?? Ha nincs papír akkor kuss?? Tehát ha valaki (valakik) elcsalják az adófizetők pénzét, tönkretesznek egy országot (külföldi segítséggel) az nem baj, csak szépen beszéljen a diplomás újságírókkal? (egyébként a feleségem is az) De ha valaki trágár módon viselkedik, de az igazat mondja az már bunkóság ugye?! De azt sem kellene figyelmen kívül hagyni, hogy Zagyva csak egy ember, de a párt maga nem egy emberből áll, tehát ilyen formában nem szabadna általánosítani! Mint ahogyan a roma kérdésben sem lehet általánosítani. Akik körülettem dolgoznak romák, (diplomások, szakmunkások, sima segédmunkások) beilleszkedtek, rendes emberek, de a nagy részük tudjuk sajnos nem ilyen. Természetesen nem csak roma bűnözők vannak, de a börtönlakók több mint 60%-a roma! És ezt a 60%-s statisztikát nem a Jobbik készítette, hanem még az MSZP-s kormánypártunk! Mint ahogyan a zsidóknál sem azokkal van probléma akik csak szimplán hajlonganak a zsinagógában, hanem azokkal van probléma, akik megállás nélkül gyártják az adósrabszolgákat!!! És ezeket a dolgokat nagyon sokan tudják és vallják pártállástól függetlenül! De akik azért nem vesznek ezekről tudomást mert nem is akarnak, azokkal nem is érdemes vitatkozni, sem Zagyva , sem diplomás újságíró stílusban!

Palesztin írta...

kocsobur1.

Annyira ajánlod azt az általad említett oldalt,miért nem mész oda a picsába te vírus??Neked Jobbik fóbiád van,komolyan nem unod még?Fizetnek érte,vagy ez a legnagyobb örömöd az életben?

"Hazájukat szerető polgárok, politikusok az MSZP-ben"Na takarodj te idióta........igaz van Gyulának,a ti fajtátokkal csak keményen kompromisszumok nélkül kell bánni.Veszélyes,pofátlan vírusok vagytok.

feco0220 írta...

FIGYELEM! Egy seggel két lovat, nem lehet megülni.
Önkormányzati választások előtt áll a magyar nemzet, ezért azonnali hatállyal tegyék nyilvánossá és a sajtóban, „közszolgálati” médiában közöljék le a magyar nemzetet képviselni hívatott közszolgák neveit, akiknek kettős, esetleg többszörös állampolgárságuk is van, feltüntetve állampolgárságuk jellegét és keltezését.
Nevezzék meg, ki, mikortól lett és milyen állampolgár a magyaron kívül!
Minden magyar állampolgárnak tudnia kell, hogy akire szavazatát leadni kívánja, annak még hová húz a szíve, s mennyire várható el tőle a nemzet érdekének képviselete, felemelkedésünkért való hatékony küzdelem.
Az országgyűlési képviselők a választópolgárok felhatalmazása alapján közfeladatot ellátó személyek, akiknek a feladatkörével összefüggő adatai, néhány, törvényben szabályozott esetet kivéve, nyilvánosak.
Fontos annak ismerete, hogy a népszuverenitás legfőbb letéteményeseként eljáró országgyűlési képviselőt az állampolgári hűség kizárólag a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG, VAGY EGYIDEJŰLEG MÁS SZUVERÉN ÁLLAM (IZRAEL) FELÉ IS KÖTI.
Az állampolgárság többnyire az adott nemzetiséghez való valamilyen célú, és mértékű tartozást is jelenti egyben.
Az Alkotmánybíróság 60/1994. (XII. 24.) AB határozata szerint a kettős állampolgárság nemcsak több jogosultságot, de több kötelezettséget is jelent, mely utóbbiak teljesítése befolyással lehet képviselői feladatai ellátására is.
Az országgyűlési képviselők kettős állampolgárságára vonatkozó adat az Avtv. 19. § (4) bekezdése körébe tartozó, közérdekből nyilvános személyes adat.
Ez azt jelenti, hogy a képviselők állampolgárságára vonatkozó tájékoztatást az ilyen adatot kezelő szervek és maguk a képviselők mint közfeladatot ellátó személyek is kötelesek bárki számára megadni.

Jobbos írta...

Köcsögúr! Húzzál át a népszabóságra!!! Az a te értelmi színvonaladnak megfelelő hely!

Zeki írta...

kocsobur!

Régóta figyelve az itteni ténykedésedet meg kell hogy állapítsam, hogy egy szánalmas barom vagy. Nem azért, mert esetlegesen más a véleményed, mint itt a többségnek, hanem azért, ahogy ezt teszed. Te tipikus mintapéldánya vagy azoknak a liberált idiótáknak, akiktől a normális embereknek kifordul a gyomra.

Az meg, hogy itt reklámozod a hozzád hasonlóan primitív és szánalmas, nulla nézettségű honlapodat szintén jó példája annak a pofátlan élősködésnek, ami a fajtádra olyannyira jellemző.

kocsobur1 írta...

Zeki! Nekem (sajnos) egyáltalán nincs honlapom, igaz ugyanakkor, hogy az olyan kiváló írásokat tálaló orgánumokat, mint a NOL (Népszabadság) vagy a Magyarország Ma, esetleg az Origó vagy a Kommentár mindíg olvasom. - Ezeknél ugyanis az írás tudása alapkövetelmény, míg az úgynevezett "nemzeti" honlapok némelyikében a saját anyanyelvükkel sincsennek tisztában a szerkesztők.

Gambit írta...

"NOL (Népszabadság) vagy a Magyarország Ma, esetleg az Origó vagy a Kommentár" - No látod, ezért vagy ilyen deformált agyilag, mert ilyen szellemi kanálisokból táplálkozol, te inkompetens véglény.
De már fárasztó, hogy itt állandóan veled kell foglalkozni, úgyhogy én nem is teszem többé. Ezennel ünnepélyesen le vagy tojva. Magasról. (Másoknak is ezt a metódust javaslom, hadd kapjon gyomorfekélyt ez a szerencsétlen a nagy acsarkodás közepette ;)

feco0220 írta...

A dolgok természetes fejlődése folytán, előbb-utóbb (lehet 500 év is, vagy több, vagy kevesebb) elérkezik az emberiség arra a világméretű felismerésre, hogy léte fennmaradásának szükségszerű feltétele kell legyen a zsidók és cigányok, vagy egyéb parazita népcsoportok kiközösítése, elkülönítése, végső esetben kiirtása, az általuk, a Föld lakosaira nézve, azok kipusztulásának veszélyével járó gyakorlat, viselkedés és viszonyulás folytatása miatt, és okán.

Névtelen írta...

kacsaszar nem probléma,hogy nincs honlapod,a probléma az,hogy annyi eszed van amennyi látszik.TE szédült balf@sz!!

Névtelen írta...

kacsafos,dugd fel magadnak a NOL-t meg a többi mocskot.

Névtelen írta...

Kocsobur,kedves szerintem a nyugati világ épp mostanában mutatja a legjobb példát a keresztényi szeretet illetően,hiszen a hit tettekben mutatkozik meg igazán.Nemcsak tessékelik cigányékat,hanem tesznek is róla,hogy ne mételyezze a sok semmirekellő a mindennapjaikat.
Tudod-e mi volt Kálvin első dolga ,amikor a genfiek már könyörögtek neki,hogy térjen vissza/azelőtt elüldözték/
1.kitakaríttatta az utcákat
2.bezáratta a kocsmákat
Na,nyugaton is takarítanak már.

Névtelen írta...

Elnézést:szeretetet
A helyesírásod rettenetes,úgyhogy nincs jogod oktatgatni a hozzászólókat magyarból.

Névtelen írta...

Mégcsak az kéne, egy kacsaszarhonlap!Aztán az is hápogna reggeltől estig mint csótány.

Magyarnak lenni büszke gyönyörűség írta...

kocsobur!
Kértél választ a kereszténység és a cigány/zsidógyűlölet összegzeztethetőségére! Azt hittem már válaszoltam neked: nem kell őket kiirtani, de be se kell nyalni nekik csontig. Namármost, ezt lehet finoman érzékeltetni, meg lehet erősen. Meg lehet az orrukra is koppintani, ha úgy adódik.

Próbálok most a dedós szinteden írni, de gondolom ezt se fogtad fel. Nem baj, biztos azért, mert a NOL alapján gondolkodsz.

kocsobur1 írta...

Ha a hatalmas - a gazdasági krízis okozta - kiábrándultság közepette a magyarországi lakosok leginkább a Fideszre szavaztak, majd legtöbben az MSZP-re - a Jobbikra pedig csak 16,7 százalék, akkor ez azt jelenti, hogy a magyar szavazópolgárok nem a Jobbikkal képzelik el a jövőt.
Jellemző, hogy a helyhatósági választásokra is alig volt képes összeszedni a még elégséges ajánlókat a Jobbik.
A párt pedig ha belesímul a parlamentarizmusba akkor a maradék szavazók hagyják ott - ha pedig keménykedik, akkor feloszlatják, mint a Magyar Gárdát.
Jól látom, próbanácik?

Névtelen írta...

Nagyon jól láttod azt a próbakúrva anyádat, igen azt láttod jól,aki a piroshetesben hárfázik!!!A vége meg az lesz téged is feloszlatnak, vagy fellógatnak??Az idő haladásával a magyar szavazók minél többen nélküled meg a parazita fajtád nélkűl képzelik el a jövőt!!!!More ezt meg én láttom jól.

Névtelen írta...

Kocso,itten elég hatásosan átmosták az agyakat az elmúlt évtizedekben.De tisztul a kép.Meg a fejek is.A lelkek is gyógyulnak,ha lassan is.Ez egy hosszú folyamat lesz.Van remény egy komoly radikális politikai tábor kialakulására/ha ott is megindul egy egészséges szelekció
/A próbanácik megjelenése esetleg gyorsíthatná-e folyamatot.Nekem nincs ellenemre.

Névtelen írta...

Megbuktak: 1919, 1956, 1989, 2010, be kéne végre látni nem megy De a jobbik, mit tehet? Szólamok, végén ő is csak lopni fog! lényeglátó

Névtelen írta...

Vakegér, ezt a baromságot hányszor fogod még elsűtni.Mivan elakadt a tű a lemezen!!Maradj a nagy kormányváltó hátsójánál,ha már egyszer megtaláltad!!!!Te vak Hanussen.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló