Staudt Gábor a Ma Reggelben [videó]


12 kommentek:

casablanka írta...

csak annyit szeretnék tudni,ezeknek az okos kérdéseket feltevő újságiróknak a házában, szomszédságában, környezetében, hány cigánycsalád lakik? Egyáltalán jártak már olyan helyen, éltek együtt velük huzamosabb ideig?Bár az is igaz mondás "kibicnek semmi sem drága"

Névtelen írta...

Tudta Staudt / honnan, azt nem tudom :)/, hogy bevetnek ellene tartalmas "kifejezéseket"!

Az a bizonyos fegyver....

Névtelen írta...

Ez a dr.Staudt nem zsidó?... Akarom mondani, nem kajmán?
Olyan nagy bajban vagyok ezekkel a jobbikosokkal: a végén mindegyikről kiderül, hogy volt komcsi, esetleg munkásőr, zsidó vagy homokos vagy éppen hivatásos örömlány.
Hát lehet így politizálni?
Ott van a Gyuri. A mi Budaházy Gyurink. Kb. olyan régen van rácsok mögött, mint a szocialista párti Hunvald... Egyik vádiratát se ismertették még, de az ítélet nemzeti oldalon már készen van: a Hunvald piszkos gazember, a Budaházy Gyuri viszont hazafi.
Mi lesz ebből később? - Mert hogy OK NÉLKÜL nyilvánvalóan egyiket sem tartanák benn... Ha a vádképviselet a bíróság előtt konkrét bizonyítékokkal, tanúvallomásokkal jön elő (ahogy az várható is), akkor a híres nemzeti oldal majd mit nyilatkozik?
És hát itt van maga a "nemzeti oldal". Ki hatalmazta fel ezeket a sokszor csürheként viselkedő hordákat, hogy nemzeti oldalnak nevezzék magukat? - Akkor a Fidesz mit mondhat magáról? Vagy az MSZP?... Mindkettő mögött nagyobb tömeg van, többen szavaztak rájuk, mint a "nemzeti" Jobbikra!
Szóval vannak itt ellentmondások jócskán.
Ott van példának a Zagyva nevű bunkó... Kíváncsi vagyok, hogy hány reménybeli választót vesztett miatta a Jobbik?! - Így normális ember, ahogy ő csinálta, nem viselkedik. Egy politikus pontosan tudja, hogy a sajtó hatalom, éppeszű pártmunkás nem kezd ki az újságírókkal - mert annak a vetélkedőnek a vesztese csak ő lehet.
A bunkócskának ezt senki sem magyarázta meg?
Csak gondolkozzatok el: Orbán, aki pedig szintén nem úriember és kb. százszor-ezerszer nagyobb hatalma van Zagyvácskánál, még ő sem kezeli így az újságírókat, hiszen tisztában van a szerepükkel: a sajtóval szemben még a legerősebb hatalom is vesztes lehet. (Ez nem Fradi-pálya, ahol az értelem nem szükséges kellék!)

Névtelen írta...

Ez a névtelen,kacsaszar,balogartur,mohácsiszar nem barom???Csokolgasd te csak az (úriember)orsós valagát!!A fradizásért még befogják a pofád verni.Amugy meg ELMHETSZ A TÁNCOSLÁBU BÜDÖS QRVA ANYÁDBA!!!Ott kielégitik az összes kiváncsiságodat!!KANDI rom.

Névtelen írta...

Névtelen 5:09.szóval van itt ellentmondás bőven,nézzük ezt,embernek vártak, és egy rakás szar lett belőled!!cigány horda, zsidesz csürhe,ez az.Te more csak nem újságirónak képzeled magad!!befüveztél,vagy csak magadtól vagy ilyen SEGG!!!!

Névtelen írta...

A sajtó hatalom - ezt a ballibsik sugallták.

De már jövünk kifelé ebből.

Az információ a Hatalom!

Névtelen írta...

Ha valakinek éppen eszébe jutna, hogy létezik-e valahol a világban a Jobbiknak egy olyan nyomtatott vagy elektronikus orgánuma, melynek sok olvasója van és ráadásul meghatározó, értékteremtő... Tehát: létezik-e ilyen?
Ha pedig sajtó fontosságáról csak most hallottatok először, akkor a 16,7 százalékon nem kell csodálkozni!

Névtelen írta...

A sajtó teljes mellszélességgel a lehetséges "máspolitika" mellett, oszt 7-8 az a százalék.

Na?

Gambit írta...

A nyomtatott sajtó jelentősége egyre csökken ugyan, de még nem elhanyagolható. A Jobbik nagy híján van egy nyomtatott, mindenhová eljutó napilapnak (a Bar!kádot sok városban sehol nem hagyják árulni, plusz hetilapként nem a legnaprakészebb). Ez tény.
Viszont a 17%-ot zömmel az internet hozta, ahol a párt szinte egyeduralkodó. A "normál" sajtó és média teljes elhallgatása mellett csupán itt lehet róluk informálódni, amit elég sokan meg is tesznek, úgyhogy én nem fitymálnám le ilyen nagyvonalúan a világhálót.

Névtelen írta...

Határtalan önbizalom! Mindenre képes vagyok! Ha találok elég hülyét aki megválaszt! A falusi kismesterségek, gyakorlásához, vizsga kell, milliók sorsának intézésére képesnek érzi magát, minden marha! lényeglátó

Névtelen írta...

Van önbizalmad vakegér!!Határtalan hülyének is elég hülye vagy,mit akarsz még többet!!Kegyes gazdád, a nagy fülke forradalmár,mit szól hozzá ,hogy marhának titulálod!!nana!!csak kultúráltan!!!

Névtelen írta...

Van önbizalmad vakegér!!Határtalan hülyének is elég hülye vagy,mit akarsz még többet!!Kegyes gazdád, a nagy fülke forradalmár,mit szól hozzá ,hogy marhának titulálod!!nana!!csak kultúráltan!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló