Elég az élősködésből! - Jobbik hivatalos kampányfilm - BETILTVA

Az MTV visszautasította a Jobbik kampányfilmjének lejátszását. A médium a jogi érvelése az volt, hogy a spot-ban használt cigánybűnözés kifejezés „nemzeti vagy etnikai hovatartozást, az emberi méltóságot, vagy valamely más személyiséghez fűződő jogot sért”.

A Magyar Rádió sem volt hajlandó leközölni a Jobbik kampányfilmjének hanganyagát, szerintük ugyanis – szintén a cigánybűnözés kifejezés –a személyhez fűződő jogokat sért. Ők azonban az MTV-nél is tovább merészkedtek, nekik a magyar árukkal is problémájuk van. A „nincs magyar áru a polcokon” megfogalmazás szerintük elképzelhető, hogy „tudatosan félrevezető”.



[eredeti verzió]


Dúró Dóra újságírói kérdésre elmondta, hogy az Országos Választási Bizottsághoz fordulnak és kifogást terjesztenek elő, mivel szerintük a közmédiumok döntése politikai nézeteik megismertetését gátolja.



[cenzúrázott verzió]


Időközben az Inforádió is jelezte: nem hajlandó leadni az eredeti verziót. A legutolsó információk szerint a Magyar Rádió a cenzúrázott verzió sugárzását is megtagadta.

6 kommentek:

Névtelen írta...

A kampányfilm tulajdonképpen a lényegre tapint rá,tehát jó!

Ellenben nem lehet majd látni,mert még a köztévé sem hajlandó levetíteni!


Újra Fidesz!
2x Fidesz!
Csak a Fidesz!
Elkezdjük!
Szabadságot Kolompárnak!
Befejezzük!
A zsinagóga felújítását!

Névtelen írta...

Épül a Viktatúra.

feco0220 írta...

Az egész világon problémát okoz a cigányok nagyfokú bűnözése. Franciaországból nem az eszkimókat toloncolják ki, és Finnországban nem indiánokat lőnek le, és Olaszországban sem a busmannokat tartják szögesdrót mögött, hanem a retkes-tetves cigányokat. Ennek az aljadék fajnak a bűnöző életmódja mindenütt megutáltatta őket a befogadó nemzetek köreiben, és minden normális nép szeretne megszabadulni tőlük. Aki azt mondja, hogy ennek ellenére nincs cigánybűnözés, az vagy elmebeteg, vagy maga is cigány, mint Orbán.

Névtelen írta...

Olaszországban sok olyan szórakozóhely van,ahová a lábukat se tehetik be cigányok.

casablanka írta...

Aki a kampányfilmet akarja látni, úgy is megteszi. Tehet a fidesz egy szivességet.Látom nagyon fél a Jobbiktól ha már cenzuráz is.

Névtelen írta...

Tényleg félnek a Jobbiktól, de a cenzúrával elérik, hogy akinek nincs internet hozzáférése (idősek, olyan falvak lakói, ahol még nincs net... stb.) az nemigen fog hallani róluk.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló