Vergődnek, vagy már az utolsókat rúgják?

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem egyre inkább az az érzésem, hogy a baloldalon a választási kampány mellett, kimondva kimondatlanul zajlik egy másik versengés is, mégpedig a legnagyobb idióta címért. Ez is legalább akkora küzdelem, mint a kampány, hisz ha végignézünk a szereplőkön és az elmúlt napok történésein, akkor talán nem nagy bátorság kijelenteni: a mezőny igazán erős.

Tegnapelőtt, amikor Szanyi elvtárs előjött a lájkolással, úgy éreztem, hogy ebben a versenyben behozhatatlan előnyre tett szert, figyelembe véve azt is, hogy Horváth ingyenbusz Csabával a balján már egyébként is eleve előnyből indult. Azt hittem, hogy ez a lájkolás baromság, meg az olyan dumák, mint az „Azt szeretnék, ha minél több helyen, különösen a fiatalok között egyértelmű lenne, hogy az MSZP szerethető párt" és a „Nem akarom mások elől elvenni a poént, de ez a lájk jel a szocialistákra vonatkozik, lefordítva pedig diszlájk jelként a Fideszre" mindent visznek. Hogy ezt már nem lehet felül, pontosabban alulmúlni.






Ma már tudom. Tévedtem. Lehetett.

Schmuck Andor ugyanis előjött az ő nagyszerű programjával, amiben a következő emblematikus programpontok szerepelnek: Legyen lassabb a mozgólépcső, „hogy a metrót azok is használhassák, akik eddig féltek tőle”. Aztán legyen hosszabb a gyalogosátkelőknél a zöld lámpa, legyen Idősügyi Információs és Last Minute Center, aminek az lenne a feladta, hogy last minute jelleggel szervezzen sport és kulturális programokat a fővárosi nyugdíjasoknak.

Azonban a remek ötleteknek itt még nincs vége. Jöjjön hát az egyik legütősebb: Épüljön Harry Potter élménypark a kőbányai szeméttelep helyén, hogy legyen egy hely, „ahol a fiatalok iskola után találkozhatnak, sportolhatnak, internetezhetnek". [a teljes program innen letölthető]

Nem, nem hülyéskedek. Ezek tényleg a legfőbb és a leghangsúlyosabb üzenetei a Schmuck-féle brigádnak. És hogy az ötletek a szélesebb nyilvánossághoz is eljussanak Andorka hakni délutánokat szervez, ahol olyan „meghatározó” figurák tartanak előadásokat, mint Juszt László, Korda György és Klárika, vagy Verebes István. Hogy mindenki átérezze egy ilyen kis összejövetel hangulatát Schmuck blogjáról ideidéznék egy kis bejátszást:





Tudom. Nehéz megszólalni.

Azonban mielőtt bármit is mondanánk, egyet azért ne feledjünk. Ez a két ember a mai magyar baloldal két topfigurája. Ők ketten prezentálják a jelenlegi teljes kínálatot. Szanyi és Schmuck. Igazán szép páros és igazán színvonalas választási lehetőség.

Mindenesetre a műsor eddig egész szórakoztató és a történéseket figyelve a végére már csak egy kérdés maradt: az elvtársak most még csak vergődnek, vagy már az utolsókat rúgják?

19 kommentek:

Névtelen írta...

Mi is szeretjük az m.sz.p-t.minél több darabban ,úgylesz jó!!abba amit ez a paslaszájú mutogat ,űlljön bele!!talán napszúrást kapott,vagy bolondgombát evett???

Névtelen írta...

Én már egy Fery Potter parkot szeretnék látni,ahol a kitömött maszopos őslényeket mutogatják.

Névtelen írta...

Nemcsak megszólalni nehéz,hanem levegőt venni is ezután a szenny után.
Smukk feltűnés nélkül beterelhető lenne egy kondába,senkinek fel nem tűnne,hogy nem disznó.

Gambit írta...

Az ilyen Schmuck-félékkel foglalkozni sem kéne. Tudom, szórakoztató a bolhacirkusz, meg lesz kétmaréknyi idióta, aki bedől nekik, de ezért ennyire nem fontosak...
A Maszop, amekkora potenciális esélye volt a fővárosban, annyira balfaszul adja elő magát, ami kifejezetten jó jel (éreztem, hogy Szanyi zseniális választás lesz a részükről :D).
Ez két dolgot is jelent:
1. Aktív, értelmes és emberközeli kampánnyal a Jobbik valamit javíthat a csapnivaló helyzetén. Talán. (Bár továbbra se tartom érdemesnek rá Budapestet, hogy bármivel is több energiát fordítsanak rá, mint a vidékre. Sőt, még annyit se kéne. Sajnos azonban a tapasztalataim pont ennek az ellenkezőjét mutatják, amiből hatalmas bukta lesz...)
2. Az LMP biztos második, ha nem befutó lehet a majomparádéból kiábránduló fővárosi balosok révén. Ők sokkal veszélyesebbek, mint a fenti két agyhalott társaság, úgyhogy az ő ügyeik boncolgatása több misét megérne, mint ezeké a súlytalan patkányoké.

Névtelen írta...

Ezt a károgóst vágólistára kéne már tenni.Klárika utálja a szerves és szervetlen kémiát pedig a botoxos pofija másról árulkodik.Korda már olyan mint a csodálatos mandarin.

Abdul írta...

Lmp viszi majd a pálmát, mert mindenki ezerrel bénázik, nem csak a balfékek. Mi lenne ha csak 1xerűen tiszta lenne Budapest meg rend lenne? Meg a többi város?

Névtelen írta...

Hú ,de rasszista vagy!

Névtelen írta...

Régen nem röhögtem ennyit és ekkorát kedves blankolt Schmuck malacka de elszomorít,hogy ezt még be is szopja az a sok agyament barom!

Névtelen írta...

Szerintem már az utolsó utánit rúgják,hát ezt is megértük.Röfffffffffffffffffffffffffff!

Névtelen írta...

Pedig ha jól végiggondoljátok: a ti igazi ellenségetek a Fidesz (nem az MSZP). - Az MSZP idején semmi bántódásotok sem esett (sajnos!), de a Fidesz éveit nem fogja túlélni a Jobbik. Azt, ami eddig éltette a pártot: a felvonulások, tüntetések -már nemigen csinálhatjátok. A Fidesznek akkora hatalma van, hogy gyakorlatilag azt csinálhatnak a Jobbikkal, amit akarnak... MSZP-ről már nem lehet beszélni (már nem is aktuális és unalmas), ha pedig nekimentek a Fidesznek, akkor végetek lesz rövid idő alatt. Láttok más utat?

Névtelen írta...

Miért mennénk nekik,ha úgy is táncolnak ahogy mi fütyülünk?
Láttál pl.kordonerdőt valahol most az ünnepen?
Mit látok a HÍR TV.-ben délután,hát egy előadást a KURULTAJról,meg özön árpádsávos lobogót .
Orbán azért nem buta ember,miért húzna ujjat a radikálisokkal?
Maszopékról meg minek már szót is ejteni-lassan kirostálja őket az idő.

Névtelen írta...

te drága,neked sem esett bántódásod,SAJNOS!!akármi lesz is,de a likud nem lesz a Jobbik testvérpártja,Nem ártana inkább neked menni,te kasztrált zsideszhivő!!ne feljts el valamit:zsidesz nem volt,zsidesz van,zsidesz volt!!ugy fogunk rájuk emlékezni,mint egy rossz állomra!!dávidék ibolykája megmondta,a zsidezs kisgömböc előbb-utóbb kidurran!!!

Névtelen írta...

"Vergődnek?... Az utolsókat rúgják?..." - Ez eléggé meglepő lenne az MSZP esetében, amely nagyobb tömegtámogatottsággal rendelkező párt Magyarországon, mint a Jobbik és több képviselőjük is van a parlamentben.
De ha elfogadjuk a Radical Puzzle meghökkentő címét (volt ilyen régen is a szakadék szélén tántorgó szocializmusról!) - akkor bizony a Jobbikról meglehetősen lesújtó véleménnyel vannak!

Névtelen írta...

te névtelen hős,csak ne lennél ilyen okos!!!!!!

Névtelen írta...

Megbuktak 1919, 1956, 1989, 2010 szívós a hülyeség, már Platón azt írta, " a vagyont a gazdagoktól elszedi, kicsit löknek a plebs (népnek) zömét megtartják maguknak, de sok potyaleső van, aki maga rabolni nem mer, dolgozni lusta!

Névtelen írta...

Mi van bolondgombát ebédeltél????

Névtelen írta...

Mi vagyunk magyarok a hülyék,hogy egyáltalán beengedünk a közéletbe és egyáltalán az országunkba ilyen taknyosorrú, blankolt,haza és nemzetáruló véglényeket aki a semmittevésből és a lebutult,"mentálisan és fizikálisan is" tönkre tett emberekből építgetik a nem kicsit jövedelmező karrierjüket!Egyre inkább azt érzem,hogy a békés megoldások ideje már lejárt és itt csak akkor lesz rendszerváltás ha megnyitjuk a kötélgyárakat!Az ilyen malacképű szürke szemiták a haszonélvezői a magyarok nyomorának!
http://egymagyar.blogspot.com/2010/08/az-orok-zsido-film-letoltheto.html

Névtelen írta...

Egyébként meg ezek az izmusok meg a demokrácia és a pártok mind, mind héber találmány és nagyon jól működik...sikeresen megosszák az embereket és persze az ilyen slukkféléknek egy lehetőség arra,hogy hülyére vegye az embereket bár ez a malacka csak egy kis szardarab bábu a világhatalom"Bilderberg-csoport"markában!

Névtelen írta...

Kendert ültetni,és a kötélverő szakmát felfejlesztenni!!A héberek mivel náluk nincs megengedve,mind itt akarja az aranyborjú seggét csókolgatni!!A fityesz meg ebben partner.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló