Budaházy [videó]

Európai Parlamenti képviselőként úgy gondoltam, hogy egyre komolyabban kell foglalkozni ezzel az üggyel, hiszen csak diktatúrákban szokott előfordulni, hogy politikai foglyok ilyen sokáig börtönben vannak, ráadásul a nyilvánosság teljes kizárásával - mondta Morvai Krisztina annak kapcsán, hogy országos kampányt indítottak Budaházy György ügyében a hivatalos nyilvánosság pótlására.

A Budaházy című filmet csütörtökön mutatták be Budapesten.


18 kommentek:

Névtelen írta...

SZABADSÁGOT BUDAHÁZYNAK!!

MINDEN MOCSKOS BOLSEVIK HAZAÁRULÓT PEDIG BÖRTÖNBE!!

Névtelen írta...

Tankokkal kell hogy kiszabadítsuk,másképp nem fog menni!

Névtelen írta...

Szerintem repülőgéppel kell kiszabadítani a NAGYSZERŰ HAZAFIT! - Mert illyen hazafi nincs több Magyarországon. Ez egyszerűen HAZAFI. Majd ha hazajövünk a nyaralásból, akkor megint tüntetünk a NAGYSZERŰ HAZAFIÉRT.

Névtelen írta...

Ha már mindenáron szabaditani akarsz, szabaditsd ki aztO.P.N.I.-ból,azt aki téged erre a keserves világra hozott.De nem szüséges neked visszajönni a jordán partjáról,maradj ott ,majdcsak megleszünk nélküled is!!!Addig is további vidám salomozást!!!!Te elfajzott likudbérenc!!!!

Névtelen írta...

Szerintem repülőgéppel......kellene téged és kedves hozzátartozóidat hazaszállítani a közelkeletre.Maradjatok nyugodtan a nyaralóhelyen a Holt-tenger fincsi sós vizénél és látogasson meg tégedet mindennap Arafat és Laden kellemes szelleme.

Névtelen írta...

Ahogy vége a nyaralásodnak,ne tüntetges!!Első dolgod az legyen,csókold meg a Nagy Forradalmár,és Kormányváltó alfelét!!te kis szédült balfasz!!

Névtelen írta...

7:53 Budaházyval mi bajod van?
Amikor a drága veresbanda szokása szerint elcsalta a választásokat és orbán kezéből elvették a mézesköcsögöt,egyedül Budaházy mert tüntetni a többiek kussoltak és nyöszörögtek.
Most meg úgy tesznek mintha ő lenne az ország legfőbb ellensége,meg is próbálják minden lehetséges módon elhitetni a nyájjal/trükkök százai/.Csak nagyon átlátszó és visszataszító a dolog.Amíg őt nyakig fegyverbe öltözött kommandósok kísérgetik addig Marian gyilkosaival parolázik a Hír TV és portréfilmeket gyártanak róluk,kezelnek a riporterekkel-és egyáltalán lehetőséget kap a tetvek tetve,hogy kinyithassa azt a mocskos,büdös pofáját és előadást tarthasson a szegény ártatlan.El kell,hogy keserítselek,sok hazafi van Magyarországon és egyre több lesz,úgyhogy repülj csak tovább egészen Iránig és ott próbálj meg jópofizni.

Névtelen írta...

SOHA NEM VOLTAM BUDAHÁZY "RAJONGÓ" ÚGY MOND!DE ILYEN EMBER,ILYEN MAGYAR EMBER NINCS TÖBB EBBEN AZ ORSZÁGNAK!!!
AZ ÖSSZES GÖRÉNY SZARLADIKNAK LAKÓLNIA KELL!AKI EZT TETTE VELE,AZ ÉLETBE 1000 -SZERESSEN KAPJA VISSZA!

AZ ÚTOLSÓ CSICSKA RENDŐR,ÜGYÉSZ,BÍRÓ MINDENKI!!!!!!!!MINDENKI MEG KAPJA AMI JÁR!!!

MINNÉL HAMARABB SZABADÚLJÓN!SOHA NEM FOGOM ELFELEJTENI AMIT MINDEN IGAZ MAGYAR EMBERRÉR A HAZÁÉRT TESZ!!!!!!

VÉDJE ŐT AZ ÚR MIND ÖRÖKKÉ!!!!!!!!

Névtelen írta...

Budaházy semmi különlegeset nem tett. Különösen a hazájáért nem. Csinált egy terrorszervezetet vagy társult hozzá) most pedig majd a bíróság előtt kell szembenéznie azzal amit tett, amihez társult. - Főként a családjával szemben felelőtlenség amit tett. Akinek nevelésre, felnevelésre váró gyermekei vannak, annak ilyen felelőtlen életet nem szabad élnie. (Nem ártana azokra az emberekre, azok családjára gondolni, akiket csak azért támadott, mert más nemzetiségek tagjaként születtek!)

Névtelen írta...

Nem érzed a mérhetetlen ellentmondást ebben?
Miért kellett volna neki terror szervezet, ha adtak egy mikrofont a kezébe egy nagygyűlésen veszélyesebb volt mint egy autóbomba.

Ennyire ostobának nézed tényleg?

Gyerekei, családja, az életét, minden mozdulatát a nyilvánosság előtt élte, és pont ő lett volna -önmaga szerint- alkalmas egy titkos terrorszervezet fejének?

Ugyan már, ne vicceljünk.

Sosem voltam Budaházy-fan, de ennél neki sokkal több esze van.

A más nemzetiség tagjait meg ugyan hogy támadhatta volna a saját hazájában, ha azok is a helyükön vannak????

Ki is van akkor rossz helyen?
És ki is provokál másokat?

Névtelen írta...

Konkrétan milyen nemzetiségre gondolsz?Nem emlékszem,hogy bármely itt élő nemzetiséget,kisebbséget támadott volna.
Lehet,hogy az etnikumra utaltál?
Azok jövője sok embert hidegen hagy.

Névtelen írta...

Ilyen utcahős, mint a Budaházy, mindíg is voltak. A különbség a régiekkel szemben csak az, hogy 1989 előtt komoly következményekkel kellett számolni a tüntetőknek - ami most abszolút szabad. - Teljesen mindegy, hogy a Budaházy mennyire, milyen mértékben volt benne a feltételezett szervezkedésben... a hatalom, az ügyészség (mint minden politikai helyzetben!) majd gondoskodni fog bizonyítékokról. - Ő és még jónéhány utcahős, a betyárokat játszók pedig elgondolkozhatnak azon, hogy meddig mehetnek el a demokráciában... Mert tüntetni ugyan szabad, de rombolni, gyújtogatni, üldözni a cigányokat és a zsidókat - az már nem fér bele a demokrácia által bitosított szabadságjogokba.
Én se helyeslem a Szabadság téri szovjet emlékművet - de azt a témát egészen másképp' kellett volna megoldani. 56-ban is így kezdődött el a forradalom, csakhogy akkor a kezdeményezők végigcsinálták a dolgot - nem végeztek félmunkát, mint most, 2006-ban az "igaz hazafiak". (A TV-székházban történt lopásokról már nem is szólva!)
Az itt a fő probléma, hogy a radikális ellenzéknek nincsenek megfelelő vezetői - ugyanakkor szövetségesei sem, hiszen gyakorlatilag minden számbajöhető réteget, pártot, stb. ellenségeikké tettek.

Névtelen írta...

Te okostojás,mi lesz ha egyszer az lesz amiről fantáziálgatsz,üldözni fogják a gyilkos parazitákat!!!!Valóban ekkora barom vagy ,vagy csak jászod a barmot??

Névtelen írta...

6:58 Abban teljesen egyetértek veled,ha odamentek a TV-hez akkor nem kellett volna onnan eloldalogni egy pár szelet csokival,hanem bemenni a stúdióba és elmondani amiért jöttek.Sajnos most ugyanez van ,bejutott a radikáis párt a Parlamentbe és ugyanazt csinálják mint a Tv-nél,tanácstalanok.Szerintem nem a radikális vezetőkkel van a baj illetve nem azzal az eggyel/Vonával/a többi tűnik súlytalannak,Gaudit és Szegedit kivéve.
Egy hangsúlyos radikális pártot olyan emberekkel lehet létrehozni mint pl. Umberto Bossi aki nagyon jó politikus és megpróbál nyitni ,szövetségeseket keresni stb.
A cigányokkal kapcsolatos véleményeddel nem teljesen értek egyet,sajna nagyon nagy szabadságot kaptak és ezzel visszaélnek rendre.A zsidók meg maguk is nagyon megosztottak.

Névtelen írta...

Mit csinál a súlytalan, lényegtelen Jobbik a parlamentben? Legfeljebb röhögnek rajtuk... Még a többinek sincs semmi értelem (az MSZP-nek sem). A kétharmad olyan fegyvert adott a Viktor kezébe, hogy szó szerint azt csinálhat, amit akar - a Jobbik létezése is csak tőle függ.

Névtelen írta...

Én csak a te baromságodon tudok röhögni!!!értelmi szinted a 3 éves gyerekével vetekszik!!csókld meg a nagy kormányváltó s...t!!!A jobbik sem vityádtól ,sem a kneszettől nem függ te agykárosodott szellemileg visszamaradt!!!!!

Névtelen írta...

Olvasom (természetesen egy radikális, vagyis náci honlapon): "A hatalomnak nem a Gárdával, hanem az elszámoltatással kell foglalkozni." - És ezt még komolyan is gondolják. Miért nem teszik hozzá, hogy ezután a FARKA CSÓVÁLJA A KUTYÁT.
Eddig se voltak sokan a Zazrivecz-ifjak a parlamentben, ráadásul egy már be is jelentette a kilépését. Megkezdődött a szétesés... Csak így tovább!

Névtelen írta...

Nem csalódtam,Zazriveczező változatlanul barom vagy!!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló