Az Obama-átverés - The Obama Deception [videó]

Barack Obama elnökké való megválasztása olyan eufóriát váltott ki mind az Egyesült Államokban, mind világszerte, amilyet azelőtt még soha nem tapasztaltak. Az emberek azt hitték, hogy most majd minden meg fog változni, amit Bush-ék rosszul csináltak, hogy most majd egy új Amerika épül. Azonban ahogy telik az idő egyre inkább kezd körvonalazódni, hogy amit Obama mond és az, amit cselekszik enyhén szólva sincs összhangban egymással.

Alex Jones filmje megpróbálja bemutatni az igazi Obamát és a mögötte álló háttérhatalmat, valamint azokat az eseményeket, amik az elnöksége során várhatók. Ma már jól látszik, hogy Obama tulajdonképpen az elődei által kitaposott ösvényen halad és az eddig megszokott módon asszisztál ahhoz, hogy az amerikai politikusok a bűnözőket magába tömörítő Wall Street-i spekulánsokkal, a bankár-dinasztiákkal és a Bilderberg csoporttal karöltve, tovább szivattyúzzák ki a pénzeket az amerikai gazdaságból…


[Ez már a "tökéletesített" felirat]

4 kommentek:

Névtelen írta...

Nem értem mit vártak baracktól?Eben gubát cseréltek!!!

Lázó írta...

Ez egy fess, jókiállású, értelmes negró.
Én simán megvenném komornyiknak...

Unknown írta...

USA a "Hülyék paradicsoma" - KATT-ITT>> http://videa.hu/videok/vicces/usa-a-hulyek-paradicsoma-teljes-nap-neked-romantika-EcEwHLXKmJbO0X4b

hooligan66 írta...

ha obama nem az elődei útját járná, nem lehetne elnök, hiszen a háttérhatalom nem hagyta volna jóvá a választási eredményt, ha edig "menet közben" tér le az "útról", akkor megölik vagy ellehetetlenítik, volt példa erre is, arra is(JFK, illetve Carter vagy Nixon)

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló