Urnazárás

10 kommentek:

Névtelen írta...

Bár így lenne

Böczike írta...

TARTSÁTOK SZEM ELLŐTT !:
A KOMMUNISTÁTÓL még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a ZSÁKMÁNYT! Márai Sándor

Névtelen írta...

Az SzDSz-t is korán temettük. Nem hiszem, hogy ezeknek végük lesz valaha is. Ahogy telik majd az idő, egyre kevesebben fognak és egyre kevesebbre emlékezni arra, hogy miként nyomorították meg ezt a népet és adták el az országát. A megszerzett koncért pedig mindenre képesek lesznek!
"Csak egy jól tájékozott és felvilágosult társadalom képes a (globalista törekvéseknek ) ellenállni..." - Jim Taylor

Névtelen írta...

Az a baj, hogy már szinte mindenkit megfertőzött a zsidókórság ( Kiss Sándor írásaiban utána lehet olvasni ). A kommunisták mindíg vissza fognak jönni mert jobboldal 'nagy' emberei éppen úgy viselkednek a nemzettestvéreikkel mintha zsidók lennének. A termelő munkát végző emberek teljesítményének egy részét az egyéni jólétük, gazdagságuk növelésére fordítják. Vagyis nem testvérként viselkednek.

Névtelen írta...

Én el is ásnám "őket" jóóó mélyen!!!

Névtelen írta...

Hát Már ideje lenne hogy igy legyen!!!!!!!!Éncis el is ásnám "őket" jóóó mélyen!!cArcal lefelé hogy vissza se tudjanak jönni!!!!:)

Böczike írta...

Lehet, hogy félreértettem az április 24. 19.14 -s bejegyzést. (Ha lennének nevek egyszerűbb lenne!) Szerény véleményem szerint nem az a baj, hogy milyen oldali párt(Példa rá a Jobbik, programjában több baloldali elemet hordoz, mint a balnak mondott pártok, még is jobb oldali. Talán ezért is nevezik őket egyre gyakrabban nemzeti pártnak!)Nem is lassan hanem hamarosan ott tartunk, hogy már mindenünket elveszik, eladják nemzeti kincseinket, alólunk a földünket, és saját zsebükbe vándorolnak horibilis összegek, közben a hazánk mások tulajdonába(zsebébe) kerül! És ez nem azon múlik, hogy a "nagy" emberek jobb, vagy bal oldaliak-e, hanem azon, hogy a jelen politikai elit , kötél helyett íróasztalt, és a rablásra még további nagy esélyeket kapott!

Névtelen írta...

"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba, vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De, ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az aljas és műveletlen." (valójában az idézetet Surányi Miklós adja Egyedül vagyunk című életrajzi regényében Széchenyi szájába[1]

Margaret Curly írta...

Régi hagyomány szegfűből készített koszorút vinni temetésre... :))))

Névtelen írta...

Megbuktak: 1919,1956, 1989, 3 a magyar igazság, ráadás 2010? szúrófény

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló