Narancskor

Végül 68 százalékot szereztek a narancsosok a parlamentben és ezzel sikerült nekik szinte korlátlan hatalomra szert tenniük a következő négy évben. Hogy ez mennyire jó, vagy mennyire nem, az persze már más kérdés, bár azért azt halkan hozzátehetjük, ha mi radikálisok lennénk hasonló helyzetben, valószínűleg másképp látnánk ezt a kérdést.

De nem mi vagyunk. Legalábbis egyelőre nem. Azonban azért nekünk sem kell szomorúnak lennünk, mert a 47 megszerzett mandátum és a 12,18 százalék, szép eredmény. Ha meg még hozzávesszük azt is, hogy a szocik - maguk mögött tudva a fősodratú médiát, a kormányzati támogatást és nem kis mennyiségű pénzt - csak nagyjából 150.000 szavazattal kaptak többet, mint mi, akkor pedig egészen jó szereplésről is beszélhetünk még akkor is, ha sokan, köztük én is, azért összességében ennél jobbra számítottunk.

De ez ma már csak másodlagos kérdés, mármint az, hogy ki mennyi szavazatot kapott, hogy ki mennyi mandátumot nyert. Az már annyi, amennyi. Innentől a történet már arról szól, hogy a megszerzett lehetőségekkel, ki hogyan tud majd élni, hisz kétharmaddal is tönkre lehet vágni egy országot és 47 emberrel is el lehet érni dolgokat.

A következő napokban biztosan nagyon sokan fogják majd elemezgetni az eredményeket és az azok kialakulásához vezető okokat. De ha kicsit máshonnan közelítjük meg a kérdést, ha egy kicsit elvonatkoztatunk a hétköznapok történéseitől, akkor talán kimondhatjuk, hogy nincsenek véletlenek, hogy a dolgok alakulásában biztosan van valami sorsszerűség, ami most 2010-ben így alakította az események menetét.

Az elmúlt hetekben az emberek egy nagyon jelentős része elhitte, hogy ez a narancsos út lesz az, ami majd jó lesz ennek az országnak, hogy most majd erre felé kell menni. Vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy a nemzeti köntösbe bújt globalista párt nagyszerűen ki tudta kihasználni a hezitáló, a radikális megoldásoktól talán ódzkodó tömeget és el tudta velük hitetni, hogy az az út, amit ők kínálnak a legkönnyebben járható.

Aztán, hogy mi lesz ennek a vége, hogy lesz-e keserű ébredés, vagy elindul-e esetleg valami, az majd a következő hónapokban és években kiderül. Azonban bárhogy is alakul majd egy biztos, nekünk ezután sem szabad csüggedni, ott kell lennünk mindenhol és ki kell állnunk az értékeinkért. Rá kell mutatnunk minden gazemberségre és támogatnunk kell mindazt, ami a nemzet érdeke.

Tegnap lezárult egy nagyon fontos fejezet, de az igazi küzdelmek még csak ezután következnek. A sors most valamiért, ezt a szerepet osztotta ránk. Előbb-utóbb talán majd kiderül az is, hogy miért. Addig viszont úgy ahogy eddig is, hittel, szívvel és ésszel gyerünk tovább.

16 kommentek:

Radulovic Zsuzsanna írta...

Szívből jövő szeretettel gratulálok a Jobbiknak az elért nagyszerű eredményéhez és kívánom nekik, hogy SOHA ne feledkezzenek meg a magyar nemzet érdekében vállalt küldetésükről!

Isten, áldd meg a magyart!

Névtelen írta...

Számomra ez az eredmény megint csak azt bizonyítja, az emberek nem értik azt ami körülöttük és velük történik. Annak hisz amit hallani akar, ez pedig a tömény populizmus. Nem rég vadul ágált a "baloldali" milliárdosok ellen, most a "jobboldali" milliárdosoknak mindent elhisz. Itt sem érdekli, hogy Martonyi, Széles Gábor, Pintér stb. hogyan és milyen áron szerzett vagyont, nem tud róla, hogy az imádott pártja tele van állampárti ügynökökkel, bilderberges árulókkal, globalista szabadkőművesekkel, multik helytartóival, hogy a maffia kapcsolataikat ne is említsem. Nem igazak az ígéreteik, igazság nélkül nem lesz rend, rend nélkül pedig nem lesz felemelkedés. De egyet kell értsek a cikk íróval, ezt a tapasztalást is meg kell élni, ez is egy állomása a jövőnek, józan higgadtsággal figyeljük mi történik velünk...

Névtelen írta...

Én hiszem,hogy akik szivükben is magyarok,nem hátráltak meg attól a sunyi alattomos,aljas lejáratáskampánytól,amit a Jobbiknak el kellett viselnie.Tudom,hogy nagyon sokat dolgoztak,és nagyon sokan,hogy azt az eredményt amit a Jobbik elért,sikerre vigyék.Kivánom,és egyben kérem is,hogy jól és radikálisan képviseljék a nemzetet a parlamentben,és minden visszásságra mutassanak rá,és ne legyenek magalkuvók.A szebb Jövő reményében!!!!

Névtelen írta...

Csatlakozom az előttem szólóhoz...Szebb jövőt!Ne feledjük:a remény hal meg utoljára!

Névtelen írta...

Köves Slomó biztos elégedett.Nos,én abban biztos vagyok,hogy amit a narancsok fognak csinálni az nagyon!!nem fog tetszeni a Jobbikosoknak illetve a pártnak sem.Legyünk öszinték,ebben az országban rengeteg birka él!Nem véletlenűl ennyire nyíltan folyik a gyarmatosítás,és nem vagyok optimista ami a jövőnket illeti.

Szebb Jövő kellene,az viszont most elmarad egy jódarabig.Itt volt egy nagy lehetőség,a magyarság többsége nem élt vele.Alszanak nem is kicsit,az import gyümölcsöt pedig benyelték rendesen.Majd 4 év múlva!........A kétharmados kis Likud mellett?A radikálisokkal elöbb fognak"leszámólni"mint a hazaáruló komcsikkal.

Névtelen írta...

Csak néztem,este a Vörösmarty téren azt a sok embert, lobogtatták a naracsos logókat! Tudják ezek mire esküdtek, narancsra, ez a magyar nemzeti jelkép??? Éljen és gyarapodjon a Jobbik ! Szebb Jövőt !!!

Névtelen írta...

Hamarossan rájönnek majd,nem narancs ez,hanem maceszgombóc.SZEBB JÖVŐT.

Névtelen írta...

Már Hofi Géza évekkel ezelőtt megmondta: nálunk
az egy főre eső bunkók száma, 2fő! Kb: 2/3-ad!

Névtelen írta...

Számoljunk csak!!
"Vasárnap a magyarok megdöntöttek és megbuktattak egy politikai és gazdasági rendszert és úgy döntöttek, hogy helyette megalakítanak egy újat - értékelt Orbán Viktor".
Én nem tudom, milyen magyarokról hablatyol ez a Likud-bohóc.
A választók 36, 3 %-a (2 911 017 fő) valamilyen okból nem vett részt abban a cirkuszban, amely a törvényesség látszatát biztosítja a jelen rendszernek, s további lehetőséget biztosít a kifosztásunkra, valamint a politikai döntések lehetőségéből adódó lobbi lehetőséget és más előnyöket ad - a politika hasznait eddig is élvező - felső tízezernek! (Az alsóházba bejutó Jobbik képviselők akaratukon kívül, a képviseleti demokráciát és a szólásszabadság meglétét fogják bizonyítani, de érdemi változást nehezen fognak elérni, mert így van kitalálva a szisztéma! Bár tévednék!)
A választók több mint 1/3-a tehát NEM szavazott és NEM adott felhatalmazást a jelen rendszer továbbélésének, sőt ezzel a tettével jelezte is a politika számára álláspontját! A politikai osztály azonban mindezt nem fogja tudomásul venni, sőt úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne az ország jogrendjével és alkotmányosságával.
Az, hogy a politikai osztály ezt nem fogja a nyilvánosság előtt elemezni, azt is bizonyítja, hogy nem csak az a közel egy millió Jobbikra szavazó tartozik a radikális ellenzői közé a jelen globalista és ördögarcú kapitalizmusnak, hanem az említett majd három millió is. Tehát összességében hárommillió nyolcszáz ötvenezer ellenzi az eddigi húsz év károkozó politikáját. És ez rengeteg ember. Orbán szavazói betelepített zsidók (500.000 min.), megvásárolt cigányok, bűnözők sokasága, de igazi magyarok nem lehettek tán még egymilliónyian sem. Tehát , ha Orbán bármi nemzetellenes dolgot művel, hárommillió nyolcszáz ötvenezer magyarral fog farkasszemet nézni, akik nem adtak neki felhatalmazást, esetleg arra, hogy húzzon el, s ha lelövet egymilliót is, kétmilliónál biztosan lesz bőven kötél. (nálam biztos) Akkor Orbánéknak himbi-limbi.
Meg lehet kockáztatni, hogy az érdemi magyarok, az ezeréves magyarság utódnemzedéke, vagy akiknek legalább a dédszülei is e hazában születtek, 3/4-e nem adott felhatalmazást Orbánnak és bandájának. Következésképpen a magyarok 3/4 része nem fogadja el a hatalmát. Zsidók, cigányok, és bűnözők miniszterelnöke lesz Orbán, de nem a magyaroké. Mellesleg kormányának a tagjai is bűnözők, válogatás nélkül, legfőképp Pintér.(olajügyek, gyilkosságok, szesz-és cigarettacsempészet, stb.)

Névtelen írta...

Tegnap éjszaka nem akartam hinni a szememnek, ki mindenki "maradt" benn a Parlamentben.
Kérdezem: tényleg változott valami/valaki?

zebi írta...

Azért azt se felejtsük el, hogy aki nem ment el szavazni azok nagy része egész egyszerűen csak nem ment el szavazni. Nem protestált, nem nem értett egyet, szimplán csak le@arta a dolgot. Nem érdekelte. Ennyi.

Böczike írta...

Net kivételével a Jobbik nem kampányolhatott másik médiában, inkább hazugságokat terjesztettek róla, amit sokan be is nyeltek. Így maradt az MSZ(M)P meg a FIDESZ! Mivel az emberek gyors és gyökeres változást reméltek, (ami szerintem nem lesz) az ilyeneknek meg maradt a FIDESZ! Kis falumban három szavazókörzet volt, kíváncsiságból meg néztem a neten, hogy hol, kire-mire, mennyien szavaztak. Az egyik szavazókörzethez majdnem csak idősebbek tartoztak, ők a falunk régi részén laknak. Régi felfogás, csak a magyar TV és rádió maradt nekik informálódni, internetes ház ritka arrafelé(tehát Jobbikot nem olvashattak!)mondván, hogy ők már öregek ehhez. Így nem csoda, hogy ebben a körzetben az MSZ(M)P-e szavaztak többen. Másik körzetben vegyesen vannak fiatalabbak és idősebbek is, harmadik rész, ahol én is lakom az új részben, csak fiatalok vannak. Ezek tudatában szintén nem meglepő, hogy az utóbbi két körzetben a Jobbik verte az MSZP-t!! Így szerintem is szép szám a 47 mandátum, de szerintem ha a célt vesszük figyelembe, akkor 48-nak számolhatjuk Molnár Oszkár függetlent is, ahogyan nyilatkozott a FIDESZ, MSZ(M)P, és a Jobbikról. Ha a Jobbikosok a FIDESZ-hez képest kevesebben is vannak, de így már lényegesen nagyobb esély van rá, hogy sok sötét dologra rávilágítsanak, és így megvilágítsák sok FIDESZ szavazó elméjét is!!!

Névtelen írta...

Vona: A Fidesz mindent meg fog tenni a Jobbik megsemmisítéséért

Ma korán reggel egy titokzatos úrral találkoztam, aki azt mondta, hogy Orbán Viktor közvetlen környezetében, a Fidesz kampánycsapatában dolgozik az egyik barátja, és fontos információt szeretne megosztani velem. Elmondta, hogy a döntés megszületett, a Fidesz mindenképp szeretné megsemmisíteni a Jobbikot, mert ez a hazai politikai érdeke, valamint a vele kapcsolatos nemzetközi elvárások is ezt kérik – írja Facebook-oldalán Vona Gábor.
A Fidesz mindent meg fog tenni, hogy a Jobbik képviselőit levadássza, megvásárolja, vagy, ha nem sikerül, akkor lejárassa. Állítólag az első ügy az lesz, hogy az elfogott óbudai bankrabló majd valamelyik képviselőnkre fog vallani. Nagyon résen kell tehát lennünk, hiszen az elmúlt években a Fidesz ledarálta már a KDNP-t, az MDF-et, az FKGP-t és a MIÉP-et is. Amennyiben a Jobbik is erre a sorsra jutna, azzal Magyarországon végleg megszűnne a nemzeti oldal. A sors különös fintora, hogy úgy tűnik, az MSZP folyamatos támadásai nem hogy véget érnek a Fidesz-kormány megalakulásával, hanem még élesebbek lesznek. Nem fogjuk hagyni. Ez nem a Jobbik, hanem a magyar nemzet érdeke – zárul a bejegyzés.

http://kuruc.info/r/6/58759/

Névtelen írta...

Most jöttem Montenegróból, mi az, nem a jobbik nyert 2/3,-dal? És még csak második sem lett, és még csak 50-embere sincs a parlamentbe, mi történt itten?

Névtelen írta...

A baj ott (is) van, hogy a Fidesz mindenkinek meg akar felelni, aki nem magyar. Orbán nem véletlelnül találkozgatott már a választások előtt is a külföld "prominenseivel". pl. Angela Merkellel. Ez utóbb szabadkőműves némber figyelmeztette is "új miniszterelnökünket", hogy szóba ne merjen állni a Jobbikkal, mert akkor dádá lesz! Hát, igen! Ez a legfőbb baj a Fidesszel, hogy tele van a párt szabadkőművesekkel (ld.Pl. Martonyit a bilderbergeset), maffia közeli nagypapával (Pintér), volt KISZ KB-vezetőségi taggal (Kövér), és nagyon sok zsidóval. Igy aztán Viktorunk mégha akarná sem teheti azt, amit kellene tennie a nép érdekében.Igy a legfőbb ellenség ugye a Jobbik, aki alulról szerveződött, magyar és a nép érdekei számára az elsődlegesek. No, és ez a párt áll ki teljes mellszélességgel a cigánybűnözés ellen. No, ez a másik baj a Fideszben a Jobbikkal szemben, és persze a Gárda. Pedig, ha a Gárdának nekimegy Orbán, annak beláthatatlan következményei lehetnek még a saját szavazói körében is. Nem tudom, mit akar tenni a Fidesz a most már napi szinten 2-3 magyar öreg embert félholtra verő, legyilkolászó cigányokkal szemben? Minden cigány mellé rendőrt állít?- Érdekes még, hogy sem Brüsszelnek, sem Telavivnak, sem Washingtonnak nincs baja az országunkat ledöngölő MSZP-vel szemben?!Arról nem polémiáznak, hogy ezek még mindig közel 60 őskomcsit juttattak be a magyar parlamentbe?!(Költői a kérdés.)

Névtelen írta...

Magyarok!ha mi nem foggunk össze ezzek a deviáns cigány,öregeket,gyerekeket gyilkolászók ellen .A fityesz nem tesz SEMMIT.O.W.első útja hova lesz??tel-aviv,jew york.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló