Kósa Lajos esete Kajmán Olgával [videó]


Nem nagyon hittem volna korábban, hogy a választások két fordulója közötti hetekben majd az ATV-ről fogok videót belinkelni ide az oldalra. Azonban ami kedden történt az Egyenes beszéd című műsorban, az simán felülírta ezt a hitemet.

Történt ugyanis, hogy Kajmán Olga a választások eredménye kapcsán meghívta a műsorba Kósa Lajost, hogy beszélgessenek egy kicsit a kialakult helyzetről. A riport azonban az első pár perc után olyan irányba fordult, amit nagy valószínűséggel egyik fél sem fog soha elfelejteni. A képeket elnézve szerintem még a műsor szerkesztői is meglepődtek azon, hogy a narancsos alvezér milyen szinten alázza le magát úgy, hogy a riporternek szinte semmit sem kell tennie ezért.

Tudom, nem szép dolog más bajának örülni, de az elmúlt hetek narancsos mocskolódásai után, most talán ez, mégis csak engedtessék meg nekünk.

A videó nagyjából 21 perc hosszú, de érdemes végignézni, mert már az eleje sem kicsit necces, a befejező képsorok pedig egyszerűen visznek mindent. Tényleg nem akarok túlzásokba esni, de amit Debrecen feje művelt ebben a bő negyed órában, az minden bizonnyal örök időkre listavezető marad a narancsos pofára esések rangsorában.

Nagy élmény volt Önnel beszélni – nyöszörgi a végén még Kósa.

Nekünk biztosan. :)


[Az eredeti videót leszedték az ATV honlapjáról, ma már csak ez a rövidebb összefoglaló érhető el]
2013. 08. 11.

15 kommentek:

VIKTORR_VIKTORR írta...

MINEK JAR BE AZ ATVBE?

Székely írta...

Ekkora balf@szt......

Névtelen írta...

Több mint furcsa, hogy a választások első fordulója után két nappal, máris másra történik a mutogatás. Mintha ott sem lettetek volna, mintha semmi közötök nem lenne hozzá. Ezt a Kósa Lajost és mindent, ami mögötte van, ti szavaztátok meg elsöprő többséggel. Hát tessék.

Névtelen írta...

la Loba

Férfiak!
Ajánlom, tanulmányozásra, Pinkola Estés Clarissa
Farkasokkal futó asszonyok című könyvét.
Asszonyokkal Kékszakáll (Gilles de Retz marsall) tudott elbánni. Ti ezt ne tegyétek, viszonyt jó lenne ha megjönne az eszetek, hogy a világ sorsának alakulását nem szabad asszonyokra bízni!
Gondoljatok a bibliai események sorára és a világtörténelem számtalan eseményére, amikor az uralkodókat és ezáltal nemzetek sorsát erkölcstelen asszonyok befolyása tette tönkre!
egy asszony

Névtelen írta...

Na ez kósa, aztán ott van áder ep képviselő "angol" nyökögése, pokorni izzadása, hogy nem ismerte saját apját, a szarozo demokrata bayer..., a két pofonos szintén demokrata viktor,viktor... szoval SZEBB JÖVŐT!

Névtelen írta...

El korcsosult nép az egész magyarországi bagázs.

Névtelen írta...

A zsidók és azokat kiszolgálók elleni szabadságharc, és elzavarásuk a ferde francba, Pintérrel, Orbánnal, az egész tolvaj bandával együtt lesz itt a megoldás. Ha nem mennek, fölkötni az egész bagázst. Mit képzelnek, a törököt is kiűztük, voltak véres harcaink, most is lesz. Ha Orbán, vagy Pintér belelövet a néptömegekbe, a faszuknál lesznek fellógatva. Elég volt a húsz évük, most egyszemélyes diktatúrát akarnak? Népfelkelés kell, háború ezek ellen, a végső megoldásig. Ezek már nem magyarok, ne akarják a magyarokat igazgatni, nem kérünk belőlük, vegyék már észre, mielőtt fasírtot csinál belőlük a további kifosztásra ítélt nemzet. Van miniszterelnökünk: Vona Gábor És van köztársasági elnökünk: Morvai Krisztina A körmük alá több becsület szorult, mint az egész Fideszes, MSZP-s, meg a buzi LMP-s rohadékokban van együttvéve.

Névtelen írta...

A legjobban a "Külföldi" újságirók véleménye a Jobbikról, vitte el a pálmát. Az évekig Washingtonban lébecoló Bolgár György megkérdezi a magyargyülölő (aki egyszer a jobboldalára tüzte ki a kokárdát, egy márc.l5-én) Ausztiában élősködő Pol Lendvaitol: mi a véleménye szélső jobb terjedéséről Magyarországon.Mi meg "itthon"csak szégyenkezünk, hogy miket irnak rolunk "külföldön." (ezek)

Névtelen írta...

Mittudomen, Kalman Olga valoban ezen rugozott, hogy most hogy ertette Kubatov az a bizonyos mondatat. En meg maris gimiben erzem magam, amikor az irodalomtanar megkerdezte: Mire gondolhatott a kolto? Lehet, hogy Kubatovot kellett volna behivni. Jah, hogy O nem akart bemenni? Az a szerkesztok es a musorvezeto szegenysegi bizonyitvanya, hogy mast kerdeztek meg arrol, amiben nem is Kosa Lajos volt a foszereplo. Tudja valaki, hogy hogyan mukodik egy szerkesztoseg? Az ertekzleten felvetett temat (jelen esetben: "mire gondolhatott Kubatov Pecsett") "valaki csak tud errol beszelni"-alapon tuzon-vizen keresztulviszik. "Na, ez is lement"- nyugszik meg a szerk. Eskuszom, az az erzesem volt, hogy 10 perc mulva mar az oszodi beszed miatt is Kosanak kell magyarazkodnia. Csunya volt behivni Kosa Lajost, majd mas miatt nyaggatni, mint az eredeti tema. De ismeros modszerek ettol a tarsasagtol.

Névtelen írta...

Ezt hallgasd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=ircoQXkF_3M

Névtelen írta...

Rend akkor lesz, ha megszűnik a zsidó állam, és a zsidó titkosszolgálatok súlyos beavatkozása hazánk belügyeibe, továbbá a zsidók és azokat kiszolgálók szerepvállalása országunk (félre) irányításában, és a médiumokban.
Aki nem elsősorban magyar állampolgár, csak "vendégként" élhet Magyarországon. Meg kell követelni a munka és fáradtság nélkül nyert jövedelmek megszüntetését, a kamatrabszolgaság letörését. A társasági formában működő üzemek (trösztök) államosítását. Az államnak gondoskodnia kell a népegészségügy előmozdításáról. Meg kell követelni a zsoldos csapatok megszüntetését és néphadsereg megteremtését, a nemzeti igényeinknek megfelelő földreformot, a föld közcélokra szolgáló ingyenes kisajátítását, a földkamat eltörlését és mindennemű, a földdel való üzérkedés megakadályozását. Akik alávaló módon vétkeznek a nép ellen, az uzsorások, síberek, csalók és hasonlók halállal büntetendők, tekintet nélkül vallásukra és fajukra.
A Jobbik hívószavai: az alkotmány, a törvény, a rend, a hagyomány, a tekintély, a hazafiság, a nemzeti egység és öntudat, a család, a vallás és a szabadság eszménye mind-mind ott találhatók a magyar fiatalok politikai üzeneteiben. A csökkentett létszámú államapparátus és bürokrácia, az oktatás fontossága, a nagyobb szakértelem, a munkafegyelem, a munkára való kényszerítés, az egyéni és közösségi kezdeményezések fokozása, a beruházási kedv ösztönzése, a hazai piac védelme, a kiemelt állami közmunkaprogramok támogatása, az alacsony infláció, az erős nemzeti valuta, az átlátható és egyszerű adózás és hatékony adókulcs a világ minden sikeres nemzetének programjában ott szerepel.
A választással nyilvánvalóvá vált, hogy a sűrítményét kapja a nyakába a magyar nép, azoknak a politikus bűnözőknek, hazaárulóknak, aki a húsz év alatt előkészítették a zsidó megszállásunkat, fölvásárlásunkat.
Garantálom, hogy Orbán intézkedéseitől, rövidesen az egész ország okádni fog. De ezt azokkal nyalatnám föl, akik rá szavaztak. (minimum 600-800 ezer zsidó, több százezer cigány, és az elszámoltatásoktól rettegők százezrei)
A Jobbikos szavazók 99%-a magyar ősökkel rendelkezik, Az Orbánra szavazóknak csak a töredéke. Tehát Orbán nagy százalékban idegen identitású, nemzetiségű, és fajú társadalmi rétegek érdekeinek a kiszolgálója. De erre rövidesen rá fognak döbbenni a megtévesztett magyarok, amikor már nem hazudozhat, intézkednie kellene, és intézkedéseivel szembeköpi a magyar nép érdekeit.

Névtelen írta...

A FIDESZ valóban törvénytelenül gyűjt adatokat.
Láttam, ott voltam, nem volt titok.
2006-ban hagytam ott őket. Választanunk kellett a FIDESZ és a Kossuth tér között.
Aki nem lép egyszerre...
Azóta is sms-eket kapok, rendszeresen rendezvényekről stb. A szavazás napján, hat óra után hívtak telefonon. Közvélemény kutatóként mutatkoztak be, de csak azt kérdezték voltam-e már szavazni. Most megyek, mondtam. Már tette is le. Pedig már vettem a levegőt, hogy válaszoljak rá, kire.
Tudom, hogy a fideszesek voltak, mivel látták, hogy még nem szavaztam le. Pannonos flotta!
A FIDESZ szavazói is fognak még sírni, mint az MSZP szavazók a Kossuth téren, csak akkor már késő lesz. Magyarország legsötétebb korszaka következik és meglehet, hogy emberileg nem lesz már kiút. Kósa, amúgy megérdemelte. Egy debreceni ismerősöm elmesélte egyszer Kósa titkát. Az apák mszpések, a fiúk fideszesek.
Mi a közös a két pártban, az, hogy mindegyikben a szabadkőművesek viszik a prímet. Az ellenség nem az MSZP vagy a FIDESZ, hanem a globális elit.
Az ATV így akarta egyébként jelezni, hogy a HITGYÜLI, az nem fideszes! Ócska trükk, de aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók, mint Kósát.

Margaret Curly írta...

2010. április 15. 12:04
Névtelen írta... --> Akkor kéretik a Jobbik ügyeinél is csak a szóbanforgó embereket behivatni! Tudod, a fairplay jegyében.
Egyébként Kósa jó,hogy nem kezdett el visitozni,hogy "Héj, arró vót szó,hogy dicsérni fogol!".
Szánalmas volt.

Névtelen írta...

ez a koser lajcsi minden pénzt megér.Mikor megláttam huszártiszti egyenruhában lefestve röhögögörcsöt kaptam.Simonyi obester elbujhatnaszégyenében.

Zenerajongó írta...

írta: gabeebee - "A képeket elnézve szerintem még a műsor szerkesztői is meglepődtek azon, hogy a narancsos alvezér milyen szinten alázza le magát úgy, hogy a riporternek szinte semmit sem kell tennie ezért."

Nem Kósa Lajos alázta le magát, hanem aki ilyet állított róla: nevezetesen te, gabeebee! Ezzel vezetsz a pofára esések rangsorában.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló