Egy év, 356 bejegyzés

Egészen pontosan 368 nap és 356 bejegyzés. Egy éves a Radical Puzzle.

Az ilyen évfordulók mindig jó alkalmat teremtenek arra, hogy az ember kicsit megálljon, hogy kicsit visszanézzen az elmúlt időszakra. Nem akarok nagy ömlengésbe belemenni, de nagyon nagy élmény volt az elmúlt tizenkét hónap. Sok gondolattal és tapasztalattal lettünk gazdagabbak és legfőképp nagyon sok baráttal, akiket ha nincs az RP, nem biztos, hogy megismertünk volna.

Amikor elkezdtem ezt az egészet, csak a legmerészebb és legszebb álmaimban gondoltam arra, hogy mára majd ott leszünk, ahol. Hogy az írásainkat nem csak itthon, nem csak az elszakított terülteken, hanem Nyugat-Európából és a tengerentúlról is rendszeresen olvassák majd. És hogy egy év elteltével mi leszünk az egyik legnépszerűbb közéleti blog a radikális oldalon.

Természetesen mindez egyedül, társak nélkül nem sikerülhetett volna. Radulovic Zsuzsa gondolatai, Tomi videói, ramatgan és magorék írásai mind-mind hozzátettek egy-egy puzzle darabot ahhoz, hogy egyre jobban összeálljon a kép.

Ezúton is szeretném megköszönni nekik az elmúlt egy évet. És szeretnék köszönetet mondani mindazoknak is, akik idáig segítettek minket. Így külön köszönet Ágoston Daninak és az Alternatív Hírportál szerkesztőinek, hogy annak idején ismeretlenül is odaálltak mellénk, és segítették az oldal minél szélesebb körben való megismertetését.

És persze legfőképp köszönet nektek kedves olvasók, hogy mindennap eljöttök. :)

6 kommentek:

Zeki írta...

Akkor boldog születésnapot!

Névtelen írta...

Csatlakozom az előttem szólóhoz és további jó munkát!

Pro Hungaria írta...

Boldog Születésnapot Kíván a Pro Hungaria portál!

Szebb jövőt adjon a magyarok Istene!

I Olivér írta...

Isten éltessen!! Boldog születésnapot minden RP munkatársnak!

Gabeebee írta...

Köszi :)

Névtelen írta...

Boldog születésnapot!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló