Az első forduló margójára.

Ha egy évvel ezelőtt egy jövőbelátó azt mondja, hogy a 2010-es választások első fordulója után a Jobbik listája 855.109 szavazatot kap és ezzel 16,67 százalékot ér el, akkor azt hiszem, szinte kivétel nélkül azt mondtuk volna, hogy így legyen, hogy ez teljesen rendben van. Azonban amikor az OVB bohózat után végre megérkeztek az első hivatalos eredmények, akkor sokan, köztük én is, kicsit csalódottak voltunk. Csalódottak, mert hittük, hogy lemoshatjuk az elvtársakat, és nagyon bíztunk benne, hogy a Jobbik diagramja valahol majd 25-30 százalék körül áll meg.

Az eredmények ugyan nem teljesen igazolták vissza a várakozásainkat, de ha egy pillanatra eltekintünk a vágyaktól és az álmoktól, akkor azért érezzük, hogy nagy szomorkodásra egyátalán nincsen ok. A közel 17 százalék megszerzése nagyon tisztességes eredmény, és ha még hozzávesszük azt is, hogy ezt teljes ellenszélben értük el, akkor meg pláne az. Ráadásul a második fordulóban is vannak még lehetőségeink és a már megszerzett 26 mandátum mellé a töredékszavazatokból még 24-25 képviselői hely is összejöhet, ami meg már egy kb. 50 fős frakció képét vetítheti elénk. Ez pedig már komoly erő, innen már könnyebben lehet továbbépítkezni, innen már sok mindent el lehet érni.

Azonban mielőtt a jövőbe révednénk, talán érdemes kicsit még visszatérni a vasárnapi eredményekre. Az adatokat böngészve jól látható, hogy hol vannak még lehetőségeink, hogy hol mehetett el az a 8-10 százalék, amit oly sokan hiányoltunk az eredményeinkből. A válasz egyértelmű: Budapest. Sajnos a főváros hangulatán és mentalitásán nagyon meglátszik az a liberális pusztítás, amit az elvtársak az elmúlt 20 évben végbevittek. Egyértelmű, hogy az ott élőket nem tudta a párt megszólítani, pedig a budapesti voksokon mindig is választások dőltek el.

Számomra döbbenetes meglepetés az LMP szereplése is, bár ha megnézzük, hogy hol voltak nagyon erősek, akkor látható, hogy a Schiffer vezette tömörülés ott szerzett jelentős mennyiségű szavazatot, ahol hajdanán az SZDSZ szokott. Ma már minden kockázat nélkül kijelenthető, hogy a fővárosi liberális zsidó réteg és a velük rokonszenvezők ebben a pártban találtak helyet maguknak.

Az emeszpé és a narancsosok eredményének taglalásába nem nagyon mennék bele, hisz ők nagyjából azt az eredményt hozták, amit a választások előtt a többség várt tőlük, bár azért az még mindig megmagyarázhatatlan számomra, hogy a szocik ilyen 8 év után, hogy voltak még képesek találni közel egymillió agyhalottat. Mondjuk, az igazsághoz az még hozzátartozik, hogy annak jelentős része szintén a fővárosból került ki.

Mielőtt még bárki félreértene, természetesen nem a budapestieket akarom piszkálni, bűnbaknak beállítani meg pláne nem. Egyszerűen csak nyilvánvaló, hogy ott van a legtöbb teendő a közeljövőben. Az őszi önkormányzati választásokra szinte önálló fővárosi programra lesz szükség, hogy az ott élőket is meg lehessen szólítani, hogy ott is minél több ember szemét fel tudjuk nyitni.

Az igazi kihívások még csak ezután következnek, ezért a megkezdett munkát az eddigi lendülettel folytatni kell. Most már van mire építeni, és a parlamenti munkával be kell bizonyítani, hogy a radikálisokra leadott szavazat jó helyre került, hogy érdemes bennünk bízni, hogy legközelebb érdemes lesz minket választani.

Tovább kell erősítenünk a radikális oldalt és tovább kell szervezni annak felépítését is. A magunkfajták közül mindenkinek meg kell találni, illetve találnia a helyét és a feladatát. Óriási hiba lenne az egy a zászló, egy a tábor elvet eljátszani, vagy innentől minden probléma megoldását a pártban látni.

A Jobbiknak, mint parlamenti pártnak maga köré kell gyűjtenie, és támogatnia kell a radikális oldal már meglévő és meghatározó szereplőit, illetve segítenie kell az újakat, akik majd ezután csatlakoznak. Mindenkire szükség van, aki tenni és segíteni akar, hogy Magyarország mihamarabb tényleg a magyaroké legyen.

8 kommentek:

Névtelen írta...

Isten mentsen meg bennünket a likudos Orbántól, ez nem miniszterelnök ez egy hazaáruló, kapzsi bűnöző, akit rövid úton ki kell iktatni a közéletből, a bandájával együtt.

Névtelen írta...

Orbán két hetet adott, hogy rendbe teszi a vidék védelmét. Ez lesz az első nyilvánvaló hazugsága. Rend Magyarországon csak a Jobbikkal lehet. Nemzet idegenek szavaztak Orbánra, hogy rohadnának meg. A mocsok, ezentúl még inkább mocsok lesz, nemhogy tisztulna minden, és javulna, Orbán csak a saját hatalmával törődik, meg azzal, hogy minél több zsidót tudjon beszivattyúzni az országba. Ezek teljes jogú állampolgárok lesznek egyből, minek okán a szavazati joguk is meg lesz, itt Magyarországon. 2004-ben már aláírtak egy egyezményt 500.000 zsidó befogadásáról, és ezek már itt is vannak, ha nem többen, és ez már tisztán 500.000 szavazat. Orbán nem a magyarokat képviseli, és többnyire nem magyarok szavaztak rá, hacsak nem azok, akik az elszámoltatástól félve, bűneiket Orbán védőszárnyai alá helyezve adták neki a voksukat. De ezek vannak kevesebben, többnyire idegen (Izraeli) nációjú, és cigány alja-fajúak szavaztak rá, pénzért, és csomagért vásárolva meg őket.

Névtelen írta...

Gyurcsány, Bajnai, Orbán, egy fészekalj. Magyarok, elb@sztátok nagyon. Négy év hosszú idő, tovább várni a cigány bűnözés mentes állapotokra, a politikus bűnözés mentes országirányításra, az elszámoltatásra, a föld magyar kézben tartására. Garantálom, hogy Orbán intézkedéseitől, rövidesen az egész ország okádni fog. De ezt azokkal etetném föl, akik rá szavaztak.

Névtelen írta...

A választások napján, és az óta, már három magyar embert öltek meg a cigányok. Ez három nap. De cigány gyilkolt a Margit-szigeten is, és Tényőn is. Tényleg igaz: Magyarok, ezt jól elb@sztátok. Orbán behúzott sokakat a csőbe. Előttünk van (volt) a szebb jövő ígérete a Jobbikkal, annak külföldön is elismert programjával...Szóval, jól elb@sztátok.. tényleg.

Névtelen írta...

Ebben az országban rengeteg buta ember él,úgy néz ki egyelőre 17% lát tisztán.Azért ez szomorú.

Névtelen írta...

A Fidesz szűkebb vezetése, köztörvényes bűnözők halmaza, és itt becsukódik az ajtó. Orbán, Kövér, Navrasics és így tovább, a régi kollégiumi tagok nem osztoznak a párt alacsonyabb beosztású egyedeivel.
A Fidesz szervezeti felépítése, és az abban való alá és fölérendeltségi viszonyok, inkább hasonlatosak a Stutz-Staffen, (ha jól írom) ismertebb nevén az SS szervezetére, annak hideg merev, és kegyetlen megfelelési kényszerében, a posztok, pozíciók éles elkülönülésében, és az ezekben megjelenő kiváltságokban. A maffiában létező teljesítési, elvárási, és megtorlási rendszerével is vannak közös vonásai. A Lázár János nevével fémjelzett zsidó betelepítésekkel kapcsolatos ingatlan botrány, egyik gyanúsított, zsidó rabbija előadta, hogy hányszor látta, amint Lázár vigyázban áll telefonálás közben, halálsápadtan, és majdnem sírva, amikor Orbán, vagy Navrasics valamiért leszidták, mert nem az elképzeléseik, vagy a Likud elképzelései szerint csinált valamit.
Embertelen, merev, és kegyetlen párt a Fidesz.
Banditák egyik Fideszes fejedelme, avagy a nagy kísérlet: Pintér Sándor maffiózó. Olajszőkítés, szesz-és cigaretta csempészet, ember-és szervkereskedelem, olasz-és orosz maffiakapcsolatok jellemzik ezt a férget. Ő megúszta egy első fokú ítélettel, mert a másodfoktól Orbán megmentette, mert hozzá is csordogált bőven védelmi pénz, Pintér bűnöző tevékenységéből. Sőt, akkor megtette belügyminiszternek. (egy első fokon már elítéltet)
Olasz kapcsolatai 20-20 év börtönnel lettek jutalmazva, az orosz maffia magyarországi kapcsolata, Putyin jóvoltából Szibériában eteti a medvéket, élete végéig. Egy ilyen múltú banditát akar megint a belügyminiszteri székbe ültetni Orbán, mikor egy normális ítélkezésű társadalomban inkább villamos-szék járna neki. Pintérnek még most is meg van a régi, ex-főrendőrökből, egyéb Fideszes bűnözőkből álló, pókhálószerű kapcsolati rendszere, de a pókháló középpontjában Pintér áll. Ezek a tevékenységek nyilván le lettek titkosítva, és nemrég, adok-kapok alapon,az MSZP-s és Fideszes bűnözők törvényt hoztak a titkosítások feloldásának a szigorításáról. Banditákból és bűnözőkből álló kormány készül alakulni jelenleg a parlamentben, és ez nem jó a nemzetünknek. Orbán szavazati többségét már eleve biztosították a már betelepült, 500.000 főtől több, szavazati joggal is bíró izraeli népség (2004-es egyezmény), a majdnem ugyanennyi megvásárolt cigány csürhe, de a deviánsok, buzik és drogosok sem a Jobbikra szavaztak. Ezeknek a miniszterelnöke lesz Orbán, mert ilyeneknek, ilyen is való, de nem a mienké, magyaroké, akik nyilván a Jobbikot ikszeltük be, mind a két szavazólapon.

Névtelen írta...

Én megmondtam, a Fidesz elhozza Izraelt, de eltapossa Magyarországot, már ha Magyarországnak a magyar nemzetet, a Szent Korona Tan-ra épülő évezredes alkotmányunkat, nemzeti kultúránkat, ősi magyar vérünket tekintjük. A húsz év alatt már sikerült a mélybe taposni a magyarságunkat, de most Orbán pusztító csapást készül mérni nemzeti identitásunkra, és létünkre. A pusztuló magyart, az Izraellel kötött egyezmények szerint, betelepülő izraeliekkel pótolja, szabad mozgást ad a gyilkos cigány kéznek, és kiirtja a vidéket. Mi sem elborzasztóbb annál, mint hogy egy nemzetközi bűnöző kezébe adja a belügyminiszterséget, de még a titkosszolgálatok felügyeletét is. (Pintér egy elítélt, nemzetközi bűnöző) Most már nem eddigi húsz év rombolásáról beszélhetünk, hanem négy év múlva már huszonnégy év pusztító viharáról, amelyből magyar népünk, már csak nagy véráldozatok árán, de lehet, hogy már úgy sem tud visszaemelkedni az élő nemzetek sorába. Hallgatni kellett volna a Jobbikra, mert most kapja meg csak igazán az ország, azt az újra kiélezett szablyát, amelyik már eddig is több halálos sebet ejtett magyar nemzetünkön.

Névtelen írta...

Elgondolkozott már valaki azon, hogy egy két órás kegyelmi idő (meghosszabbított kampánycsend) alatt mi mindent lehet csinálni? Természetesen nem kifejezett csalásra gondolok, hanem például arra, hogy szavazólapokat érvénytelenné tenni, mondjuk egy plusz X behúzásával. Tenni pedig ezt nem Pesten, a három-négyezres kerületekben, hanem vidéken, ahol harminc érvénytelen szavazat bejuttathat, vagy kiejthet egy kis pártot. És nem a toronymagasan vezető Fidesztől venni el, mert azon meg se látszik, hanem a kisebbektől, főleg a MDF-től, de a Jobbikot sem kivéve. Akit nem említettem, az a nyerő.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló