Morvai Krisztina a Ma Reggelben [videó]


.

5 kommentek:

Gy. István írta...

Morvai Krisztina... Büszkék lehetünk rá. Ő egy igazi magyar. A férje ugyan nem az, és a mi köreinkhez is csak érdekből csapódott, de mi úgy teszünk, mintha ezekről a dolgokról mit se tudnánk. Az, hogy a múltban az MSZP-hez (is) dörgölőzött?... Na és! Az a fő, hogy most minket képvisel. Egyébként se Morvai Kriszta az egyetlen érdekember a Jobbak között.

Névtelen írta...

Ő legalább intelligens,ami ritka jelenség a mai magyar politikai életben.És szép is. Rémálmaimban látom még néha Vadait,a szadeszes malacot Ágicát,meg a lufieregető,asztalon táncoló maszopos fertelmet-akinek sajnos most nem jut eszembe a neve. Vagy szerencsére.

Gambit írta...

A "mi" köreinkhez? Megint elgurult a gyógyszer, Pityuka? Milyen közös köreid vannak neked a magyar hazafiakkal és nemzeti radikálisokkal? Húzd vissza a kényszerzubbonyt, és mondjuk képzeld magad jón oszlopnak egy kicsit, hátha attól kitisztul az a csökedék agyad...

Névtelen írta...

györkös pityúka,már ismét beagyaltál.Ha a hülyeség fájna,egésznap ordítoznál!!.

Ádám Gábor írta...

Morvai Krisztina most is jól teljesített, nem vele van a baj! Elmondta amit akart, igyekezett nem hagyni, hogy összezavarják, hogy leállítsák! A baj a kérdezőkkel van újfent! A seggnyalás magasiskolája, amit csinálnak! Hülyének tettetik magukat, pedig nem azok! De ez sokkal veszélyesebb! Az ilyen újságírókat, akik nem tudnak és nem is akarnak objektív módon tudósítani, kérdezni és viselkedni ki kell vonni a forgalomból!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló