Szanyi Tibi Fidesz-Jobbik-LMP összeesküvést vizionál

Ma már semmi kétség, Szanyi Tibit legyőzte a kannásbor. Mondjuk a realitásérzék és az intelligencia eddig sem voltak szoros barátai, de mára már úgy látszik, hogy a még megmaradt agysejtek többsége is elkopott. Így Újlipótváros ostobája nehezen tudja felfogni, hogy a következő években nem valószínű, hogy képviselőként a parlament padlóját fogja koptatni.

Szanyi ugyanis bebukni látszik ott, ahol szoci jelölt az elmúlt húsz évben még sohasem. Azonban Tibor, ezt még véletlenül sem az elmúlt nyolc év pofátlanságának és hazaáruló politikájának tudja be, nem. Szerinte azzal semmi gond nem volt. Az ő vesztét a teljes politikai paletta ellene való összeesküvése okozza.

Tibor, három pohár öttablettás bedöntése után, már akkora ásznak gondolja magát, hogy őt kizárólag választási csalással és a legszélesebb politikai összefogással lehet csak legyőzni. Ezt meggyőződését nem is tartotta magában, és azon újságírói kérdésre, hogy ki állhatott a manipulációk mögött, a következőket találta mondani:

Egészen biztos, hogy a Jobbik. Pontosabban ő kezdte. Aztán néhányan még elkezdték követni. Itt én érzem a nyomát, a szagát, a sziluettjét egy fideszes rászervezésnek is, de még azt is megkockáztatom, hogy az LMP sem ártatlan. Vagy aztán az is lehet, hogy a fidesz szervezte az LMP-nek is.
[az értelmes arcért katt a fotóra]

Mint látható Szanyi ma már tényleg klinikai eset, vagy csak ennyire hülyének nézi az angyalföldieket. Vagy ami még valószínűbb, hogy mindkettő egyszerre. Hisz azt ő is pontosan tudja, hogy a máshonnan bejelentkező szavazók nem azért szavaztak az ő körzetében, mert kifejezetten őt akarták megbuktatni, hanem azért, mert az általa is megszavazott választási törvény módosítása alapján, sorsolással, pont ezt a körzetet választották ki az igazolással szavazók számára.

Arról már nem is beszélve, hogy az átszavazóknak mondottak nagy része ténylegesen ott él a kerületben. Főiskolások, egyetemisták, a fővárosban dolgozó vidékiek, akik vagy nem jelentkeztek be oda állandóra, vagy egyszerűen a főbérlők nem engedték, hogy bejelentkezzenek.

Szanyi felháborodottan közli, hogy „belerondítottak az átszavazók az életünkbe”, azonban arról valahogy elfelejt mesélni, hogy a 2006-os voksoláshoz képest, ha a szavazatok darabszámát nézzük, akkor most cirka 30 százalékkal kevesebbet kapott. És persze „véletlenül” az is homályban maradt, hogy még abban a szavazókörben sem tudott nyerni, amelyikben a közvetlen környezete szavazott.

Attól függetlenül, hogy Szanyi már évek óta egy erkölcsi és politikai hulla, még ne vegyük teljesen biztosra a pofára esését, hisz ez a környék még sohasem választott nem emeszempés gyökerekkel rendelkező képviselőt magának.

Kíváncsi leszek, hogy hogy alakul majd a dolog. Egy hét múlva kiderül, hogy a XIII. kerületben a teljes agyhalottak, vagy csak a megtévesztettek vannak-e többségben .

10 kommentek:

Névtelen írta...

Ha már botrány akkor: Kérdezzék csak Orbánt! Na meg Pintért.
Hajdú-Bihar megyei főügyészként leplezett le Szeszák Gyula egy 66 vagonból álló, állambűnözői olajvonatot, amiért Orbán Viktor, és a többi párt bűnbandái még nyolc évvel később is ellene tették a feljelentéseiket.
Ez volt Szeszák Gyula legnagyobb ügye. A 66 vagonos nemzetközi olajvonat tulajdonosa Hajdú- Bihar megye rendőrkapitánya, Papp Imre volt, akit még 2000-ben is kártérítettek, érdekes módon, a bűntetteiért.
Szeszák Gyula jóvoltából az összes párt bukott. (volna)
Ám Györgyi Kálmán, legfőbb ügyész, Solt Pál, a Legfelsőbb Bíróság elnöke, és Pintér Sándor, országos rendőrfőkapitány stb. gyilkos dühvel védték, a Szeszák által felgöngyölített bizonyítékok ellenében a bűntetteiket.
Györgyi Kálmán, a tisztelt helyettesei körében, akik között volt Pintér Sándor, akkori országos rendőrfőkapitány, a későbbi belügyminiszter, a robbantásos merényletek legfőbb atyja, a Szeszák által megbuktatott olajügyek legfőbb eltussolója, bejelentette Szeszák Gyula nyugdíjazását. Mivel fogást nem találtak rajta, meggyilkolni nem tudták, ezt a módot választották a magas beosztású bűnözők, ügyészek bírók, és főrendőrök, hogy az ügy további bonyolítását meggátolják, és azt eltussolják
Később Pintér Sándor egyik fő csicskása a (szemkilövető) Gergényi Péter lett.
Szeszák Gyula göngyölítette föl a tiszacsegei olajhamisító tevékenységét is. Orbán a feje búbjáig benne volt mindezekben a súlyos gazdasági, és emberiség elleni bűncselekményekben. Érdemes lenne rákérdezni, de hisz épp ezért nem állt ki semmilyen nyilvános vitára, kerüli a nyilvános kérdéseket.
Most ez a bűnszervezet fogja kezébe venni a haza irányítását.

Névtelen írta...

Ugy kell! Miért nem a Jobbikot választottátok.Mindig bedöltök a tetü, hazug bagázsnak.Egy ilyen 8 év után még,volak olyan hülyék akik az MSZP-re szavaztak.Pintér és Gergényi nemzetközi utazási irodát hoztak létre közösen, miután agyba-főbe verték a jónépet 2oo6-ban. Pintér lesz a Fidesz belügyére.Hajrá Fideszes tábor megint jól átvertek benneteket!

Unknown írta...

Nem tudom, ki vert át kit...honnét veszitek, hogy Pintér lesz a belügyér??? Csak nem Vona mondta, aki piszkosul "jólértesült" mindenben? Egy, magát radikális jobboldalinak beállító párt, egy másik jobboldali pártot gyalázzon ahelyett, hogy a fő ellenségre, a komcsikra koncentrálna...na, ilyet sem láttam még sehol...

Névtelen írta...

Kedves Mormota!

Picit végig gondolva A FIDESZ és MSZP között csak a név a különbség! Tessék csak a vezetés és a közvetlen sleppet megnézni, csak erre a pár percre reálisan! Talán arcra kevésbé ellenszenvesek, de mint tudjuk a cselekedet is számít.

Unknown írta...

Cselekedet....érdekes módon a vállalkozásom 1998 és 2002 között prosperált úgy, ahogy elvárható. Úgy emlékszem, a Fidesz volt akkor hatalmon egy fellendülőben lévő Magyarországon, amit utána a ballib oldal szépen tönkretett és nem csak az én kisvállalkozásomat...
Bevesztek minden Maszop-Szadeszes kreált vádat, ez a legnagyobb bajotok, sőt nem csak beveszitek, hirdetitek is ahelyett, hogy ezt a ballib söpredéket végre kitoljuk teljesen mindenhonnan EGYÜTT...
Tetszett, igen szimpatikus volt a Jobbik...az elején...de amikor elkezdte a Fideszt fikázni...na ezt az Ibolya eljátszotta egyszer, oda jutott, ahová való...

Névtelen írta...

Rend akkor lesz, ha megszűnik a zsidó állam, és a zsidó titkosszolgálatok súlyos beavatkozása hazánk belügyeibe, továbbá a zsidók és azokat kiszolgálók szerepvállalása országunk (félre) irányításában, és a médiumokban.
Aki nem elsősorban magyar állampolgár, csak "vendégként" élhet Magyarországon. Meg kell követelni a munka és fáradtság nélkül nyert jövedelmek megszüntetését, a kamatrabszolgaság letörését. A társasági formában működő üzemek (trösztök) államosítását. Az államnak gondoskodnia kell a népegészségügy előmozdításáról. Meg kell követelni a zsoldos csapatok megszüntetését és néphadsereg megteremtését, a nemzeti igényeinknek megfelelő földreformot, a föld közcélokra szolgáló ingyenes kisajátítását, a földkamat eltörlését és mindennemű, a földdel való üzérkedés megakadályozását. Akik alávaló módon vétkeznek a nép ellen, az uzsorások, síberek, csalók és hasonlók halállal büntetendők, tekintet nélkül vallásukra és fajukra.
A Jobbik hívószavai: az alkotmány, a törvény, a rend, a hagyomány, a tekintély, a hazafiság, a nemzeti egység és öntudat, a család, a vallás és a szabadság eszménye mind-mind ott találhatók a magyar fiatalok politikai üzeneteiben. A csökkentett létszámú államapparátus és bürokrácia, az oktatás fontossága, a nagyobb szakértelem, a munkafegyelem, a munkára való kényszerítés, az egyéni és közösségi kezdeményezések fokozása, a beruházási kedv ösztönzése, a hazai piac védelme, a kiemelt állami közmunkaprogramok támogatása, az alacsony infláció, az erős nemzeti valuta, az átlátható és egyszerű adózás és hatékony adókulcs a világ minden sikeres nemzetének programjában ott szerepel.
A választással nyilvánvalóvá vált, hogy a sűrítményét kapja a nyakába a magyar nép, azoknak a politikus bűnözőknek, hazaárulóknak, aki a húsz év alatt előkészítették a zsidó megszállásunkat, fölvásárlásunkat.
Garantálom, hogy Orbán intézkedéseitől, rövidesen az egész ország okádni fog. De ezt azokkal nyalatnám föl, akik rá szavaztak. (minimum 600-800 ezer zsidó, több százezer cigány, és az elszámoltatásoktól rettegők százezrei)
A Jobbikos szavazók 99%-a magyar ősökkel rendelkezik, Az Orbánra szavazóknak csak a töredéke. Tehát Orbán nagy százalékban idegen identitású, nemzetiségű, és fajú társadalmi rétegek érdekeinek a kiszolgálója. De erre rövidesen rá fognak döbbenni a megtévesztett magyarok, amikor már nem hazudozhat, intézkednie kellene, és intézkedéseivel szembeköpi a magyar nép érdekeit.

Unknown írta...

A kereszténység, ahogy Vona csinálja...? Kiragadtál egy bárgyú cikket, amit bemásoltál ide, de semmi alapja sincs....ilyet a komcsik szoktak...Szerintem vitassuk meg privátban, dobok egy e-mail címet, ahol megtalálsz: bodotamas@gmail.com

Névtelen írta...

Nincsen tűkőr, önkritika, szégyenérzés? Csak hatalom, profit éhség! Vona nem vóna, jobb vóna!

Névtelen írta...

Szerintem sem jó ha Gergényi üzlettársa a többszörös milliomos Pintér lesz a belügyér.

Én javaslok két becsületes,egyenes, katonás, tisztességes,szakmailag kifogástalan személyt erre a posztra és mindkettőnek a táskáját sem vihetné az említett.:
1./ TÚRÓS ANDRÁS nyugállományú rendőr
altábornagy.
2./ BÖKÖNYI ISTVÁN nyugállományú rendőr
vezérőrnagy személyében.

Névtelen írta...

mormota szundits még egy kicsit,akkor lesz a fityesz jobboldali,amikkor a kutyagumiból puskagolyó lesz.8évig asszisztáltak a maszopnak.kivonulosdit játszottak mint őseik hajdan Egyiptomból.mindezt az adófizetők pénzéből.miből gondolod ,hogy megváltoztak

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló