Gyalázat

Azt gondolom, hogy az elmúlt hétvége után minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy a jelenlegi magyar igazságszolgáltatásnak sikerült a még beléje vetett maradék bizalom utolsó bástyáit is lerombolnia. Mert nem hiszem, hogy lenne olyan józan gondolkodású ember ebben az országban, akit ne háborítana fel, és ne töltene el dühvel az a hír, miszerint a veszprémi bíróság a múlt pénteken, a Cozma-gyilkosság miatt letartóztatottak közül öt embert szabadon bocsátott.

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy milyen indokot tudott találni az a bíró, aki nem hosszabbította meg az előzetes letartóztatásukat. Mit lehetett az az enyhítő körülmény, ami miatt volt pofája meghozni ezt a döntést, amikor a rendőrség kifejezetten az előzetes letartóztatás meghosszabbítását indítványozta?

A Cozma-gyilkosság kapcsán 27 „embert” gyanúsítottak meg a bűncselekmény elkövetésével, illetve az abban való részvétellel. Mindent elárul a rohadékokról az az adat, hogy a 27 retek, ezidáig összesen 53 alkalommal állt ilyen-olyan bűncselekményekért a bíróság előtt. Az ilyeneket egyszerűen már rég fejbe kellett volna lőni, ehelyett valamilyen liberált barom szabadon engedi őket.

Azonban a történet itt még nem ért véget, ugyanis a mocskok a nagy örömre szabadulóbulit rendeztek, és ezzel újra visszahozták a rettegést Enyingre. A szombat hajnalig tartó mulatozás természetesen erős rendőri jelenlét kísérte, melyet a Fejér megyei rendőrök mellett a Készenléti Rendőrség is jelentős erőkkel biztosított.

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy a rendőrök a békés lakosság nyugalmát érkeztek biztosítani, azt ki kell, hogy ábrándítsam. Ez itt Abszurdisztán. Szó nem volt erről. A készenlétisek a mocskokat védeni érkeztek. Helyszíni beszámolók szerint a droidok a 64-es úton majdnem minden gépjárművet megállítottak és átkutattak, a rendőrségi szóvivő szerint az "esetleges közveszélyre veszélyes eszközök elkobzása, és a konfliktus megelőzése érdekében".

Magyarul azért voltak ott, mert attól tartottak, hogy a feltámadó jogos népharag igazságot tesz majd a gazemberség felett. A mi pénzünkből fenntartott rendőrség védte és biztosította a söpredék mulatozását. Az a rendőrség, akinek egyébként más hétköznapokon nincs kapacitása arra, hogy megvédje a magyar lakosságot a rátámadó cigányhordáktól.

Az ember egyszerűen nem talál szavakat. Pontosabban talál, de azt nem nagyon bírja a nyomdafesték.

Hogy tudott Magyarország odáig süllyedni, hogy a becsületes és a tisztességes embereknek kell rettegni, a bűnözők, gyilkosok, és a rablók pedig röhögnek a markukba és élik világukat?

Milyen világ az, ahol a törvények nem a tisztességet, hanem a bűnt védik? És egyátalán, a magyar igazságszolgáltatás kinek a pártján áll?

Egyszerűen gyalázat, ami ebben az országban folyik.



5 kommentek:

Névtelen írta...

A finnek lelövik a fosztogató retkeket, a szlovák falvakban falakat építenek ellenük. A cigánykérdés megoldása azonban nagyon egyszerű. Két csoportra kell osztani a cigányokat. Egyik csoport kezében kapa, és kapál a földeken, a másik csoportban meg golyó, és fekszik a földek alatt. A kapáló cigányok munkájának a zavartalanságáról, és hatékonyságáról a csendőrök gondoskodnak. A politikus bűnözők tömegeiből is hasonló csoportokat kell alakítani, így valóságos munkaverseny alakulhatna ki a politikus-és cigány bűnözők között. Bajnai libatelepen fejthetne ki hasznos tevékenységet, Lendvay, és Dávid ajándék percekkel, órákkal jutalmazhatná a jó teljesítő rühes cigányokat.

Névtelen írta...

Ha finek lelövik őket, és a szlovákok falakat építenek, akkor nekünk is falakat kell építeni hogy lelövéskor legyen mihez hozzá állítani a bűnöző gyilkos csürhét !!!
Tibor

Böczike írta...

Sajnos ez már nem is gyalázat, hanem annál is több! Egyébként csatlakozom az első kommentelőhöz. És ha valóban így történne, az a sok szemét még akkor is könnyen megúszná, ahhoz képest amit műveltek!!!

Névtelen írta...

Csakis azért engedték ki a Kozma gyilkosság résztvevőit, hátha balhét csinálnak az emberek.Itt közlöm :nem csinálnak. Ezt a kis időt már
féllábon is kibirjuk! ! !

Névtelen írta...

Banditák egyik Fideszes fejedelme, avagy a nagy kísérlet: Pintér Sándor maffiózó (leendő elítélt), Orbán cellatársa.
http://szeszak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=137:a-nagy-kiserlet

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló