Morvai Krisztina a honvédelmi bizottságban.

A nemzetközi jognak és a nemzetközi kapcsolatoknak alapelve a kölcsönösség és a viszonosság, ami ugye azt jelenti, hogy az államok kapcsolatában, amit az egyik állam megenged a másiknak, azt a jogot viszont is megkapja.

Nagyon határozottan szeretném tehát megkérdezni, hogy amennyiben ez ilyen rutin dolog, ez a bizonyos útvonalrepülés, akkor a magyar légierők kötelékébe tartozó repülők járnak-e ilyen útvonalrepülésre Izrael állam területére? Nagyon konkrétan mikor volt utoljára ilyen berepülés magyar részről az izraeli légtérbe, és mikor lesz a következő? - kezdte felszólalását Morvai Krisztina a honvédelmi bizottság rendkívüli ülésén, melyet az izraeli kémképek magyarországi berepülése miatt hívtak össze.


7 kommentek:

Névtelen írta...

Suszter maradjon a kaptafánál,mitől szakértő a
Morvai katonai ügyekben.-

Névtelen írta...

Kedves Névtelen, csak annyira, mint Dr. Szekeres Imre.

Névtelen írta...

Furcsa dolog ez a légtér-sértés!Még kommunistáék idejében,(sírja őket vissza a roszseb!)amikor még vólt néhány Mig-ünk (bár amilyen jó gépek!)gondolkodás nélkűl fel küldtek vólna néhányat,vagy nemes egyszerűséggel a légvédelem(mert nekünk olyanunk is vólt ám!)le szedte"volna őket,pedig a haverság"nem újkeletű!Szóval megtehetnek itt bármit,felelőség nincs!Engem,meg bcsuktak 69.-ben,mert vitazzam trianon igazságát"!Pedig szív-melengető lenne néhány láb ingadozása a szélben"!Istenem !ne úgy pusztuljak el,hogy soha sem süt ránk a nap!

Névtelen írta...

bocsánat a helyesírási hibákért,de ha dühös vagyok elő jön a "fóbiám,és hibát hibára halmozok!Régen egyszerűbb volt,ütöttem és kész!Utánna már nem voltak kérdések!Mi lett volna,ha duvadnak születek?Gondolni is rémes rá!

Névtelen írta...

nehany eve (20-30?) egy utasszallito (arab talan) vmi muszer hiba miatt par kilometerrel atlepte az izraeli hatart
szo nelkul lelottek 100+ utassal a fedelzeten

Névtelen írta...

Morvai nem katonai ügyekbe avatkozott, hanem jogiszempontból vizsgálta a tényeket. Mivel büntető jogász és egyetemi tanár, gondolom a nemzetközi jogra is van rálátása.Nagyon szomorú vagyok, hogy kevés ember törődik vele, hogy mi történik ebben azorszába.Ne csodálkozzunk azon ha egy szép napon, már azt sem fogjuk tudni, melyik ország állampolgárai vagyunk?

Böczike írta...

Köszönöm, hogy felraktad, így megnézhettem!Nem tudom, hogy a JOBBIK honlapján miért nem láttam ezt a felvételt, pedig napi látogatójuk vagyok. A legelső hozzászólónak mondanám, hogy szerény véleményem szerint Morvai a kaptafánál maradt. Mivel nem harcászkodásról van szó hanem jogról, Morvai ott meg cefetül képben van. Komcsik (no meg a FIDESZ) nagy bánatára!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló