I. Balatoni Turul Fesztivál - Fonyód

Sajnos nem vette az időjárás kegyeibe a hétvégi, fonyódi Turul Fesztivált. Mindhárom nap, mindig pont a legnagyobb érdeklődésre számot tartó programok kezdetekor kezdett el esni az eső. Hol jobban, hol kevésbé, de jött mindig.

Pedig az ötlet, mármint a fesztivál ötlete azt gondolom kiváló, és a helyszín is alkalmas lett volna egy nagyobb szabású programsorozat megrendezésére. Azonban sajnos ez most másként alakult.

Nem voltak sokan. Mondanám, ha finoman akarnék fogalmazni. Durván pedig nem akarok, mert a rendezők ezt tényleg nem érdemelnék meg. Hisz, amit kitaláltak és megvalósítottak az tényleg ritkaság számba megy itt ezen a környéken. Nem sokat tévedek szerintem, ha kijelentem, hogy hosszú évek után ez volt az első ilyen jellegű nemzeti rendezvény errefelé.

Remélem az ötletgazdák nem csüggednek el, és jövőre, az idei tapasztalatokkal a fejükben ismét nekifutnak a szervezésnek. Ha jól belegondolunk annak idején az első Magyar Szigeten talán még százan sem voltak és ma már az egyik legjelentősebb rendezvény a nemzeti oldalon.

A kezdés itt sem volt másként, ebből adódóan pár év múlva akár ki is nőheti a fesztivál a Palánkvár kereteit. Addig is gyerünk előre.

Rövid képes beszámolónk:


0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló