Csak hattablettás kannásra futja a brüsszeli fizuból?


Néhány hetes viszonylagos csend után Budapesten tért újra vissza a kamerák kereszttűzébe Szanyi Tibi, az európai és hazai baloldal szellemi lángoszlopa. A vörös penge, aki kék alapon sárgacsillagos lepedőbe burkolva elmondta, hogy mi is a felvilágosult, nagyon demokratikus baloldal és természetes a saját maga álláspontja az aktuális honi viszonyokról:

Vlagyimir Putyin orosz elnök februári budapesti látogatása nem időszerű, ezért Orbán Viktor miniszterelnöknek a találkozót le kell mondania. Az EU-tagállamai egységesek az Oroszország elleni uniós szankciók meghosszabbítása ügyében, és ezt az egységet illendő fenntartani. Az európai baloldal azt várja el Orbán Viktortól, hogy ne barátkozzon látványosan Putyinnal, mert az európai egység gyengítése valójában egyféle politikai bűncselekmény a maga módján.

Aztán a sajtótájékoztató végén még hozzátette:
Nem lennék meglepve, ha Angela Merkel német kancellár budapesti látogatásán arról is tárgyalna Orbán Viktorral, hogy hogyan kell viselkedni az orosz agresszorral szemben.

Elvonulás. Függöny.


Azért kíváncsi lennék, hogy Szanyi ezeket az ötleteket és megnyilvánulásokat előzetesen az emeszpés elvtársak közül kivel egyezteti le, mert azért ez valljuk meg - töménytelen mennyiségben elfogyasztott kannásbor ide, vagy oda - nagyon gáz, vagy inkább szánalmasan röhejes. El nem tudom képzelni, hogy vajon mit vár Szanyi, vagy mit várnak az elvtársak egy ilyen szöveg után. Természetesen mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egy politikai szereplőnél azért elvárható lenne, hogy tudja nagyjából hol húzódnak a határok.

Bár az is igaz, hogy Szanyi elvtárs esetében szellemi elvárásokról, értelmes közéleti gondolatokról nem nagyon lehet beszélni. Így aztán látva az emeszpé európai arcának megállíthatatlan szellemi leépülését, a végére igazából már csak egy kérdés maradt: a brüsszeli nagyjából 6 milliós fizetésből nem futja arra, hogy tablettás bor helyett valami minőségi piával roncsolja tovább az amúgy sem túl nagy agyát?

7 kommentek:

Anna írta...

Csak van valami megoldás, hogy "ezeket" örökre ki lehessen iktatni a közéletből.

Unknown írta...

Az a helyzet hogy nem kell ahhoz a kannas -baleys-t inni ahhoz hogy boduletes marhasagokat mondjanak a mi dicso honatyaink:lasd Matolcsy beszolasat hogy 47000ft-bol meg tud elni egy ember Magyarorszagon...

Névtelen írta...

Szanyi Tibike nem tudok neked mást mondani hogy te egy HATALMAS ALKOHOLISTA BAROM VAGY.......

Németi Juci írta...

Szanyi 2-3 hete arról ábrándozott, hogy Angela Merkel majd jól leteremti Orbánt, amiért "megszüntette Magyarországon a szólásszabadságot",a "libsik által elképzelt köztársaságot",az oroszokkal való barátságot, " de ha nem, fogad szót Angéla" akkor majd intézkedik, hogy mindez megtörténjen! Szegény balos vezér! Nem tudom hol él ez a szegény ember? De egyáltalán ki jegyzi még és ki hatalmazza fel őt ezekre a butus megnyílvánulásaira? Ez a szerencsétlen tényleg elitta már azt a maradék eszét is.Tegnap elnéztem azt a szegényes öreg, proli csődületet, akik a Kossuth téren ordibáltak, volt ott minden, ami a csövön kifért," Orbán takarodjtól kezdve, a nem hagyjukig,( mit is nemhagynak?) német feliratos táblákig, szép szines kavalkád" volt..Hát még a szónokok. A volt Mszp-s úrfiktól, a kiszuperált, nemtudni honnan jött (magát újságirónak nevező) figura,aki úgy rikoltozott fejhangon, mint az egykori szocreál filmekben egy kápó figura, de a fő attrakció a bibsi leamortizálódott vénséges, vén "filozófusasszony " volt. aki ismét szózatot intézett a néphez. Persze azt minden szónok és a politikusok által küldött okostojás elfelejti, hogy nem a tejjel-mézzel folyó kánaán volt az amit biztosítottak már nekünk 25 éve,és ezt lecseréltünk az új kormányra, hanem az, ahogy bántak velünk, szétlopták az országot ,csakis sajátmaguknak köszönhető az a 2/3.Igen csakis az eddig regnáló kormányzásank és liberális barátaiknak, politikusainak köszönhető, hogy a fiatalok dobbantottak, kénytelenek voltak elhagyni a szülőhazát, hogy normális megélhetés után nézzenek. Úgy hogy Szanyi"úr" igya csak a" kannást " továbbra is, egészségére!

Névtelen írta...

Ez az értelmet sugárzó tekintet azért valamit elárul a mai ajrópai "baloldal" színvonaláról - ha ő volt a listavezető, milyen az utolsó helyezett?

ProliProfil írta...

Mi a baj a szanyival ?

Tökéletesen odaillik. Csupán a formáját bontakoztatja ki. Hozza, amit el lehet várni tőle...
Meg, legalább van miről írnia az u.n. "magyar" sajtónak, ha nem jut minden napra egy szakállas díva.

(A kárpátaljai, kényszersorozott magyar fiatalok, VALÓSÁGOS holokausztjára nem jut ideje a sajtónak, addig sem, míg szanyit emésztjük.)

Ott, ahol az eu-s vezéreknek még az érettségire is nehéz emlékeznie a mai napig...Még egy "hitelesen hamísitott" bizonyitványra sem futja szegénynek.

Így teljes a csapat. Egységben.

Egyébként :
- Az igazi katasztrófa Gönczova után, ez már smafu !

Névtelen írta...

Egyszerűen nem fogom fel, hogy miért tűr el ez a nemzet ilyen silány, gyengeelméjű, alkoholista "képviselőt" a nyakán? (És még hány ehhez hasonló súlytalan barom ül a parlamentben ill. a brüsszeli kolhozban, lázas semmittevésben).
Ennek adnak milliós fizetést... Hmmm... De mire? Mi volt az, amit ez a nemzet érdekében tett?
Nagy Péter

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló