Már most látszik, hogy megérte


Most már tisztán látható: nem volt hiába való a nagy hőbörgés, az oroszok elleni szigorú gazdasági embargó. Az eredmények mondhatni már látszanak. Az elmúlt hónapok gondos vetése beérni látszik. Így aztán a globalista pénzeszsákok ott a tengerentúlon picinyt hátradőlhetnek, mert a nagy terv első része sikerült.

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy az oroszok miatt kell aggódni, akkor jelezném, hogy nem róluk van szó, hanem rólunk, európaiakról. Pontosabban az EU tagállamairól. Az oroszok, úgy ahogy eddig a történelemben mindig, úgy ezt a krízist is röhögve túl fogják élni, azonban hogy az EU-val mi történik az már inkább kérdéses. Egyelőre nem kell, pontosabban nem is lehet gyors halált vizionálni, de hogy az orosz szankciók erősen sújtják a tagállamokat, az már nem kérdés senki számára sem.

Akkor pedig pláne nem, ha az ember utánanéz az adatoknak és a számoknak.

Az eredmények egyértelműek.

A demokrácia és a demokratikus jogok zászlaja alatt az amerikaiak által erőltetett intézkedések következtében az Oroszország és az Európai Unió közötti kereskedelmi forgalom drasztikusan csökkent. Ezzel párhuzamosan viszont mily érdekes, az Oroszország és az Egyesült Államok közötti kereskedelem volumene növekedett.

A jenkik a nagyközönségnek nyomják az agymosó demokrácia-rizsadumát, bábkormányt ültetnek az ukránok nyakába miközben az oroszokat szívatják mindenféle intézkedésekkel, aminek a kárát teljes mértékig az európaiakkal vitetik el. Ők pedig szép sunyiban benyomulnak és megvetik a lábukat az embargó miatt ugyan leszűkített, de még így is jelentős keleti piacon.

Szép történet.

Olyasmi csak durvábban, mint amit velünk játszanak a keleti nyitás kapcsán. Magyarországot és a többi közép-európai országot lényegében folyamatos amerikai támadás és bírálat éri a Kínával való egyre jobb gazdasági kapcsolatok miatt, mondván Kína nem demokratikus állam, emiatt velük kereskedni természetesen nem is annyira demokratikus.

Nekünk.

Az hogy az amerikaiak nagyságrendekkel nagyobb és szorosabb gazdasági-pénzügyi együttműködést folytatnak Mao Ce-tung utódaival, az teljesen rendben van. Az maga a megtestesült demokrácia.

Így megy ez.


2 kommentek:

Karina írta...

Szerintem, minden azon múlik, hogy az EU. felveszi-e az Ukránokat rövid időn belül a Natóba, ha igen akkor nagy baj lesz. Mert a jenkik rögtön felvonulnak az orosz-ukrán határra, hogy " szállítsák " a demoráciát Ukrajnába is.Ha mindezt megússzuk, de legalább is sikerül elodázni, akkor talán megmenekül Európa attól, hogy teljesen lkiszolgáltassa magát az amcsiknak, üzleti és politikai szempontból .Egyébként ha a jenkik annyira "az emberi jogok védője" akkor miért pont Kinának van a legjobban eladósodva? (állampapirok)

Névtelen írta...

Az EU semmiről nem dönthet, a Nato a jenkik csicskahadserege, majd ők eldöntik kinek kell tagnak lenni.Ez nem lehetőség, ez kötelező annak akit kinéztek maguknak.Európa már kétszer nem menekült meg , erős a gyanum, hogy harmadjára sem fog. Elintézik azok akik az első kettőből hasznot húztak.Európáért senki nem sír, Ázsia népei, Afrika, Dél-Amerika vagy Észak ? Ugyan, mindet magukra haragították már a történelem során az ostoba, pökhendi, kapzsi nyugat-európaiak, a nyugat európai népeknek köszönhetjük a világháborúkat,persze zsidó segédlettel, de ez csak súlyosbító tényező az esetükben. Ha az oroszok megszórják atommal európát akkor azt csak maguknak köszönhetik majd a hülye ojrópai népek, aztán az amik, a ruszkik, a kínaiak majd szépen lezsugázzák a maradékot egymás közt.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló