Hová megyünk?


Az elmúlt hetek magyar közéleti történéseit elnézve, az embernek olyan érzése támad, mintha a narancsos kabinet szándékosan vágná maga alatt a fát. A tervezett kormányzati intézkedések, a döntések bejelentésének körülményei és az alkalmazott kommunikáció mind-mind egyirányba mutat, konkrétan a teljes káosz felé. Pedig nem lenne rá ok, hisz három, totálisan megnyert választás után nem lenne semmi ok a kapkodásra, nem lenne semmi ok arra, hogy előkészítetlen, kidolgozatlan javaslatok kerüljenek olyan szintre, ahonnan már politikai veszteség nélkül nem lehet visszatáncolni.

Azonban OV mégsem törődik ezzel, és úgy megy előre, pontosabban neki a falnak, hogy azt még a legelvakultabb narancshívők is döbbenten nézik. Arról már nem is beszélve, hogy a mostanság nap, mint nap tetten érhető és a kormányzat számára is világos amerikai sz@rkavarás, a CIA bujtogatás méginkább felerősíti a kormányzati melléfogásokat.

Egyelőre nem látszik, hogy a netadós, drogtesztes, vasárnapi zárvatartós, autópálya-matricás és a hasonló ügyek köztudatba dobásával mi a miniszterelnök célja. Nem hiszem, hogy ne látná, hogy ezekkel a témákkal, ezekkel a tervezett intézkedésekkel a tűzzel játszik. Persze abban igaza van, hogy a másik oldalon feltűnő noname figurák a komplett idióták csoportjába tartoznak, az ellenzéki pártok élén pedig levitézlett elvtársak feszítenek. És OV abban sem téved, hogy a legnagyobb amerikai támogatás mellett sem látszik a balliberált oldalon olyan vezető, aki a tiltakozások élére állhatna, akit hitelesnek és követhetőnek hinnének az emberek. De ez még nem jelenti, nem jelentheti azt, hogy idővel nem lesz, hogy előbb-utóbb nem találnak valakit, akit fel lehet építeni, akit oda lehet tolni az első sorba.

A kormánypárt térvesztése ma már a közvélemény-kutatások böngészése nélkül is nyilvánvaló. Elég csak belehallgatni egy-egy beszélgetésbe a buszon, az üzletekben, a hivatalok várófolyosóin. Egyre többen teszik fel a kérdést: végülis hová megyünk?

Válaszok pedig nincsenek, csak az egyre nagyobb értetlenség.

A többség azért azzal tisztában van, hogy ezt az országot mégegyszer gyurcsányfélék kezébe adni nem szabad, nem lehet, de ez nem jelenti azt, hogy a türelem örök időkig kitart, azt meg pláne nem, hogy valamennyire is rendben lenne mindaz, ami újabban ebben az országban folyik.

Persze most sokan mondhatnák, hogy nem baj, ha végül kiborul a bili, mert akkor majd mi jövünk, radikálisok és rendet teszünk mindenütt. Azonban tartok tőle, hogy ez a forgatókönyv most még nem nagyon tudna lejátszódni. Két okból sem.

Az egyik - bármennyire nehéz is ezt kimondani - az az, hogy nincsenek érthető üzeneteink és nincsenek jó válaszaink sem. Ha valaki végignézi, végigböngészi az elmúlt időszak jobbikos megszólalásait az azt látja, hogy úszunk, sodródunk az árral. Próbálunk lavírozni, hogy egyrészt ne hajtsuk a vizet a globalisták malmára, másrészt azért mondjuk valami kritikusat is a kormányról. Azonban ez ma már jól láthatóan csak arra elég, hogy a párt társadalmi támogatottsága nagyjából a jelenlegi szinten maradjon. A narancsosokból kiábrándult tömegek nem vándoroltak a radikális táborba, hanem a bizonytalanok, már eredendően sem kicsi seregét növelték.

A másik ok pedig egyértelműen a nemzetközi politikai porondon keresendő. A globalisták nem engednék meg, hogy Magyarországon nemzeti radikális kormány alakuljon. Az érvényben lévő atlantista szerződéseinkre hivatkozva, tartok tőle, hogy már az új kormány hivatalba lépése előtt lerohannák valamilyen mondvacsinált okkal az országot. Persze az árnyalna a képen, ha valami elsöprő erejű radikális választási győzelem születne, de erre azért valljuk meg, a következő hónapokban nem túl sok esély mutatkozik.

Így aztán a végére mégis csak egy kérdés marad:

Akkor hová is megyünk?

9 kommentek:

göre gábor írta...

Falra hányt borsó? Szabó Dezső: A demokrácia problémája (1939?) részlet

„Így pld. A halál vak öngyilkosságú elfogadása az egy kisebb állam részéről, ha egy nála nagyobb, katonailag és gazdaságilag sokkal, erősebb állammal közös vámterületi viszonyba lép. Természetes: hogy eleinte nagy farsangi kimutatások történnek, hogy ez a viszony milyen lakodalmas szőlő, lágy kenyér és sárga lé az elnyelendő állam részére. És azután a becsábítás vállvetettséges és egymásrautaltságos görögtüzei után: a megközösvámterületezett áldozat csakhamar teljesen elveszti önsorsa intézésének lehetőségét, vak eszköz lesz az idegen érdek akaratában a végső elnyeletéséig. Hanem az áldozatul kiszemelt ország politikai kalandorai, közéleti gengszterei. Amint észreveszik, hogy egy idegen hatalom mind erősebb parancsot jelent „Hazájukban”. Bandita étvágyuk szemérmetlen mohóságával mind szemérmetlenebb, korlátlanabb felajánlkozással igyekeznek megszerezni az idegen hatalom támogatását minden zsiványságnál becstelenebb politikai törtetésük mellé. Mint bordélyossá züllött apa leánya testét pénzes uraknak: baromi arcátlansággal ajánlgatják fel a hazai föld egyes pontjait (Mai nyelven: privatizáció) a gazdasági függetlenséget, az állami függetlenség, a nemzeti élet minden biztosítékát. Az apokaliptikus versenyben az remél győzni, aki korlátlanabbul becstelen és sárosabb pofával tud végiggázolni meztelenre vetkeztetett anyja testén. Idegen júdáspénzből elő gaztényezett lapjaikban nem csak az idegen hatalom dicsőítését, hódító ideológiáját táncolják meztelenre vetkeztetett ringyósággal, hanem: denunciálják nemzetük, fajtájuk minden védő mozdulatát, életösztönének minden jelenségét és vad hajrában uszítanak mindenki ellen, akiben a nemzeti védelem lehetőségét sejtik. A gengszter-olimpiásszá züllött modern politikai élet e szörnyű gazemberei, fertelmes anyáktól elvetélt hiéna-arcú ember bestiák dögletes versenyében nincs belső gátlás, nincs külső szentség, ami megállíthatná gerjedt iramukat.
Mi "minden szarba" belépünk, beleléptünk!

Karina írta...

Sajnos, ehhez az íráshoz nincs mit hozzá adni, talán csak annyit,minden szava, sora, 100 %-ig igaz

Simba91 írta...

Valószínűleg ez a sok baromság figyelemelterelés valami nagyobb dologról, bár ez már mindenhogyan kezd érthetetlenné válni...

göre gábor írta...

Hová kerültünk?
Az Európa Unió elitklub tablója

Anglia: 1919-ben a világ szárazföldjének és népességének egynegyedét uralta és rabolta ki gyarmatbirodalomként. Azt megelőzően saját mezőgazdasági lakosságát földjéről elüldözte, hogy ott birkalegelő legyen, szövőipara számára, majd a városba özönlő munka ”kerülőket” (évi nyolcvan-százezer főt felakasztatott). Az Ír sziget lakosságának felét kiirtotta, más fél millió ír lakost Amerikába üldözött. A skótok között a tatárjáráshoz hasonló népirtást követett el. Indiában tízmilliók pusztultak el az angolok áldásos kulturális missziója nyomán.
Belgium: Az anyaország nyolcvanszorosát igázta le Közép-Afrikát kíméletlenül, kifosztották, a kényszermunkára fogott lakosságát gyilkolták, megcsonkították, hogy munkára kényszeríthessék.
Franciaország: későn lépett be a buliba, így ő Oroszországba, a Balkánra, Törökországba tőkekiviteli uzsorával, és kisebb gyarmatokkal kereste kenyerét.
Hollandia: az anyaország hatvanszorosát gyarmatosította, és a kereskedelmi hajózás, a gyarmati fűszer behozatala Európába üzletágat mondhatta magáénak.
Németország: Széttagoltsága okán kimaradt a buliból, az újra felosztás követelésével, két világháborúval, gázkamrával építette az európai kultúrát.
Olaszország: széttagoltsága és háborúi miatt, melyet az őket is gyarmatosítani próbáló Spanyol és napóleoni európer Franciaország leigázott, kimaradt, és késői „sakál jellegű próbálkozásával” Etiópiát hódítja meg 1936-ban, és Hitler elvtárs kénytelen megtámogatni Észak-Afrikába, sok ezer tankját, nehéz teherautóját, felszerelését elveszítve.
Portugália: a fűszer és a rabszolga kereskedelem, a nemesfém behozatali konjunktúra szintén a gyarmatok szerzésére ösztönözte, de serege és királya elpusztult, így maga is Spanyol uralom alá került. (a hóhér akasztása, és az európai szolidaritás másik arca).
Spanyolország: Mexikó és Dél-Amerika kirablásában jeleskedett, de az óriási mennyiségű arany és ezüstkincsből templomokat, katedrálisokat épített iparfejlesztés helyett, így hiába volt első, hamar alulmaradt a versenyben.

Névtelen írta...

...és ha mindezekhez hozzáadjuk a "baloldal" rikító balfuszságait, akkor még érthetetlenebbé válik a dolog.

Névtelen írta...

Pártunk, Kormányunk és Bölcs Királyunk ugyanúgy folytatja a nyuggers_ggnyalást és a cigányszaporítást, mint ahogy az előző kormányzati ciklusban. A négy esztendővel ezelőtti "választást" javarészt még a narancsködben lebegő, hagymázas rohamnyuggerek szavazatai döntötték el, míg az ideit már elsősorban a tücskök szervezett leszavaztatása. Miután a nyuggerszavazat hosszabb távon és fajlagosan is drágább, mint a tücsökvoks, ezért az előbbiek létszámának csökkentésére, míg az utóbbiak darabszámának növelésére törekednek. Lásd, magyar "egészségügy" vs. tücsökpátyolgatás. Mindezt azért, mert az ország korlátozott, sőt, már egyre csökkenő saját erőforrásai miatt így több jut majd a haveroknak (sógor, koma, pártkatona, retye-rutya, fajti-pajti, stb.) amit lenyúlhatnak. A jövővel nem törődnek. Főleg a mások jövőjével nem. Azzal csak játszadoznak, azt kockáztatják és felélik. Míg a sajátjukat már réges-régen megalapozták. Még a dédunokáiknak is lesz mit a whiskey-be aprítaniuk.

Névtelen írta...

Vagy itt a válasz: http://www.hidfo.net.ru/2014/12/17/gyurcsany-emberei-utat-nyitnak-ellensegnek

Radulovic Zsuzsanna írta...

A valódi kapitalizmusba.

Radulovic Zsuzsanna írta...

´56-ban pontosan ugyanez történt, mint ami most. A Petőfi-körös zsidók fölheccelték a népet, CIA-s segítséggel (SZER, Amerika Hangja, stb.), miközben Moszkvában már rég eldöntötték, hogy Rákosinak mennie kell.
Teljesen fölösleges volt a sok véráldozat.
Most is ugyanezek heccelik a népet, a zsidók és a CIA. A SZER-esek, amerikahangjások is ott nyüzsögnek az országban és hazafinak álcázzák magukat és heccelnek tovább (mondjam a neveket?). És a vakok nem veszik észre, hogy ugyanaz folyik.
És ha sürgösen nem jön meg a magyarok esze, akkor ugyanaz lesz a végeredmény most is.
És a pesti zsidó "forradalmár" ismét a TIME magazin címlapjára fog kerülni.
A sokezer magyar halott pedig ugyanúgy senkit nem fog érdekelni.
Vigyázzatok!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló